Μιχάλης Ρακιντζής και Κώστας Χαριτοδιπλωμένος στο απόλυτο anti-aging πάρτι

Οι δυο πετυχημένοι μουσικοσυνθέτες και τραγουδοποιοί στις πιο φουτουριστικά-νοσταλγικές βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Μιχάλης Ρακιντζής και Κώστας Χαριτοδιπλωμένος

Ο Μιχάλης Ρακιντζής και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος επιστρέφουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο από Παρασκευή 14 Νοεμβρίου για μια νέα σειρά εμφανίσεων, με ένα εντελώς νέο πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις. Οι δύο κορυφαίοι δημιουργοί της ποπ θα εμφανίζονται κάθε Παρασκευή, δημιουργώντας το απόλυτο anti-aging μουσικό πάρτι, με όχημα τις δεκάδες επιτυχίες τους που ξεκινούν από τη δεκαετία του 80 και φτάνουν στην εποχή μας.

Ένα ακατάπαυστο σερί από χιλιοτραγουδισμένα κομμάτια, που έχουν σημαδέψει τις ζωές όλων μας. Τραγούδια που μπήκαν στις κασέτες και στα πικάπ της εφηβείας μας, κομμάτια που έρχονται από το soundtrack της ζωής μας.  

Μαζί με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο και η υπερταλαντούχα νέα τραγουδίστρια Δάφνη Νικολάου, η οποία θα ερμηνεύσει τραγούδια τα οποία λατρέψαμε με τη φωνή της Αλέξιας, της Άντζελας Δημητρίου, της Μαντούς, της Πωλίνας και άλλων αγαπημένων ερμηνευτριών, καθώς και ξένες επιτυχίες των 90s.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

> Δες αναλυτικά τι παίζει στις πίστες και τις μουσικές σκηνές της πόλης στον οδηγό του 'α'

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Μία από τις πρεμιέρες της χρονιάς, με Νατάσα Θεοδωρίδου και Σάκη Ρουβά στο ''Εναστρον'

Οι δύο σταρ θα παρουσιάσουν -αρχής γενομένης από απόψε- ένα πρόγραμμα που φιλοδοξεί να μείνει αξέχαστο

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
24/10/2025

Οι Πυξ Λαξ συναντούν Γιάννη Ζουγανέλη και Δημήτρη Σταρόβα στο Vox

Φέτος, ο χειμώνας στην Ιερά Οδό θα είναι 'για τις παλιές αγάπες'.

Στο Σταυρού του Νότου με την Ιουλία Καραπατάκη

Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, η δημοφιλής ερμηνεύτρια επιστρέφει, τον Νοέμβριο, στην Κεντρική Σκηνή.

Γιάννης Προύντζος, Γωγώ Τσαμπά και Νεκτάριος Κοκκώνης δίνουν ραντεβού στο "Κανταράκι"

Το μουσικό μεζεδοπωλείο στα βόρεια προάστια προσφέρει όμορφες στιγμές με ρυθμό, τραγούδι και θετική διάθεση.

O Γιάννης Κότσιρας στον Σταυρό του Νότου κάθε Σάββατο

Μαζί του στο τραγούδι και το βιολί, η Δήμητρα Μπουλούζου.

"Μπουζούκια στην πίστα": Το σκυλάδικο των 80s αναβιώνει στη Λεωφόρο Συγγρού

Βαγγελιώ Φασουλάκη, Γιώργης Μανωλάκης και Θοδωρής Σούκας δίνουν ραντεβού κάθε Σάββατο του Νοεμβρίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Ο Νίκος Απέργης και η Josephine έρχονται στο "Cabaret"

Μαζί τους η Έλενα Παπαπαναγιώτου, ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης και η NinaK.