O Γιάννης Κότσιρας στον Σταυρό του Νότου κάθε Σάββατο

Μαζί του στο τραγούδι και το βιολί, η Δήμητρα Μπουλούζου.

Γιάννης Κότσιρας

Ο Γιάννης Κότσιρας επιστρέφει στην Κεντρική σκηνή του Σταυρού Του Νότου, για άλλη μία χρονιά, και θα μας κρατάει παρέα κάθε Σάββατο, από τις 22 Νοεμβρίου. Με ένα πλούσιο αλλά και ανανεωμένο πρόγραμμα με πολλά αγαπημένα δικά του τραγούδια, χωρίς όμως να λείπουν οι ιδιαίτερες μουσικές επιλογές από το αυθεντικό λαϊκό τραγούδι.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής και η παρέα του, που αποτελείται από εξαιρετικούς μουσικούς, μας υπόσχονται μοναδικές μουσικές βραδιές. Στην παρέα τους στο τραγούδι και το βιολί, η Δήμητρα Μπουλούζου. Παίζουν οι: Άκης Κατσουπάκης (πλήκτρα, ενορχηστρώσεις), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι), Κώστας Μιχαλός (κιθάρες), Θάνος Μιχαηλίδης Νουάρος (τύμπανα), Σπύρος Μάζης (μπάσο) και Θάνος Σταυρίδης (ακορντεόν).

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

> Δείτε τα προγράμματα για όλες τις πίστες και τις μουσικές σκηνές της πόλης στον οδηγό του "α".

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Σταυρός του Νότου - Κεντρική Σκηνή

Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Τα techno πάρτι και τα electro events που θα πας το επόμενο διάστημα

Μία λίστα με τα electro, dance και techno ραντεβού που θα παίξουν στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/01/2026

Τα "ψαγμένα" lives του ΠΣΚ στην πόλη

Όλα τα "ψαγμένα" live του γουικέντ που φιλοξενούνται στην πρωτεύουσα.

Νέα χρονιά στις πίστες: Τα μπουζούκια που συνεχίζουν στη νυχτερινή Αθήνα

Οι "πιστοί" της νύχτας έχουν τα καταφύγιά τους, με αγαπημένους καλλιτέχνες που ξέρουν πώς να διασκεδάσουν το κοινό και θα συνεχίσουν να το κάνουν για μερικές ακόμη εβδομάδες.

Η Λένα Ζευγαρά ερμηνεύει ξανά τραγούδι του Φοίβου

Η Λένα Ζευγαρά συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία της με τον Φοίβο με ένα νέο τραγούδι που έχει τίτλο "Τα Χάνω".

Ο Νίκος Βέρτης στην κορυφή πωλήσεων φυσικού προϊόντος

Με το νέο, πολυπλατινένιο άλμπουμ του, "Μου έλειψες πολύ".

Η Ηρώ Σαϊα στα μουσικά χνάρια γυναικών που σημάδεψαν το ρεμπέτικο

Μια παράσταση-αφιέρωμα και ένα άτυπο "ευχαριστώ" στις γυναίκες που τραγούδησαν τα ανείπωτα, όπως η Ρόζα Εσκενάζυ και η Σωτηρία Μπέλλου.

Νίκος Οικονομόπουλος: O μοναδικός καλλιτέχνης με δύο τραγούδια στο Top 5 του Official IFPI Chart για το 2025

Έχει κατακτήσει τα ραδιόφωνα της χώρας με τα τραγούδια "Βιογραφικό" και "Εισιτήριο Ένα", τα οποία βρίσκονται σταθερά στις κορυφαίες θέσεις του επίσημου chart των ελληνικών ραδιοφώνων.