"Μπουζούκια στην πίστα": Το σκυλάδικο των 80s αναβιώνει στη Λεωφόρο Συγγρού

Βαγγελιώ Φασουλάκη, Γιώργης Μανωλάκης και Θοδωρής Σούκας δίνουν ραντεβού κάθε Σάββατο του Νοεμβρίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Βαγγελιώ Φασουλάκη, Γιώργης Μανωλάκης και Θοδωρής Σούκας

Η σουρεάλ περσόνα του τραγουδιού Βαγγελιώ Φασουλάκη, ο πολυδιάστατος Γιώργης Μανωλάκης σε ρόλο μπουζουξή της εποχής, ο βίνταζ ερμηνευτής Θοδωρής Σούκας και μία δυνατή ομάδα μουσικών, βουτάνε σε έναν παρεξηγημένο κόσμο, στον κόσμο του Σκυλάδικου (όπως ήταν η φρασεολογία της εποχής). "Μπουζούκια στην Πίστα" λοιπόν, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, από το Σάββατο 1 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο.

Με πρωταγωνιστές τα μπουζούκια και τον ήχο της ένδοξης δεκαετίας του '80, τα έντονα φώτα, τις παθιασμένες ερμηνείες, τις περμανάντ, τις βάτες και το μπλαζέ ύφος , οι θαμώνες μεταφέρονται στην ατμόσφαιρα ενός λαϊκού "μαγαζιού" της εποχής. Μαζί τους ο Νίκος Σιδηροκαστρίτης (τύμπανα), Παναγιώτης Καπιζιώνης (μπουζούκι), Μάριος Δημητρόπουλος (αρμόνιο), Στέφανος Κουρουπάκης (ηλεκτρικό μπάσο) και Γιώργος Παπαδόπουλος (ηλεκτρική κιθάρα).

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com.
Κρατήσεις: 2109315600 

> Δείτε τα προγράμματα για όλες τις πίστες και τις μουσικές σκηνές της πόλης στον οδηγό του "α".

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Λεωφ. Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
  • Night Life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Νίκος Απέργης και Josephine μας απογειώνουν στο 'Cabaret Athens'

Ένα από τα πιο in σχήματα, σε περιμένει κάθε Σάββατο και Κυριακή για μια απόλυτη εμπειρία διασκέδασης

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/12/2025

Νίνα Λοτσάρη και Rosanna Mailan παρουσιάζουν το 'Pasión'

Το Baraonda Music Hall υποδέχεται την εκρηκτική συνάντηση, όπου το flamenco, η jazz, και τα latin ενώνονται με τη βαθιά ψυχή του ελληνικού τραγουδιού.

Ένας νέος πολυχώρος τέχνης και ψυχαγωγίας μόλις ήρθε στο Γκάζι

Τι ακριβώς συμβαίνει στον χώρο του πάλαι ποτέ Hoxton.

O Λεωνίδας Μπαλάφας έρχεται τον Δεκέμβριο στο "Σταυρός του Νότου Club"

Από Σάββατο 13 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο με μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών.

Γιοκαρίνης, Ζιώγαλας, Καζούλης και Παπαδόπουλος στα "Τραγούδια της ζωής μας"

Οι αεικίνητοι ρόκερ συναντιούνται ξανά για λίγες παραστάσεις στον "Σταυρό του Νότου Plus".