
Το Love Generation Athens, υπεύθυνο για κάποια από τα πιο ξέφρενα πάρτι στην Αθήνα, επιστρέφει δριμύτερο φέτος το καλοκαίρι και το πρώτο open air πάρτι που σηματοδοτεί το new era του θα έχει χρώμα, χορό και λουλούδια.
Σήμερα, Κυριακή 13 Ιουλίου, η ταράτσα του Πύργου Πειραιά θα μεταμορφωθεί σε μία Hawaiian όαση, γεμάτη με φλαμίνγκο, παπαγάλους, λουλουδάτα στεφάνια και λαμπερά χρώματα, ενώ η μουσική υπόκρουση θα αποτελείται από τραγούδια – ύμνους των 00s που ξεσηκώνουν ακόμα και τους πιο ξεροκέφαλους.
Στα decks άλλωστε θα βρίσκονται oι DJs Devv, Nick Bosniak και Alex Drawg, ειδικοί στο να απογειώνουν το κάθε πάρτι με τις επιλογές τους.
Το dress code του The Hawaiian Show είναι σύνολα που φέρνουν μία τροπική αύρα, με πολλά χρώματα, floral prints και φυσικά την Aloha νοοτροπία του καλοκαιριού. Λουλουδάτα κολιέ (ή αλλιώς χαβανέζικα leis) θα δοθούν στους πρώτους επισκέπτες αφού οι πόρτες ανοίξουν και το πάρτι ξεκινάει από νωρίς το απόγευμα, επομένως να είσαι έτοιμος.
Info:
Τοποθεσία: Cloud9, Πύργος Πειραιά
Ακτή Ποσειδώνος 2
Ώρες: 18:00-00:00
Κρατήσεις: 694 5686831