Στον Πύργο Πειραιά παίζει χαβανέζικο πάρτι και live DJ sets

H αφορμή για να βγεις από το σπίτι σου και να περάσεις καλά βρίσκεται στον Πειραιά και έχει dress code.

παρτυ

Το Love Generation Athens, υπεύθυνο για κάποια από τα πιο ξέφρενα πάρτι στην Αθήνα, επιστρέφει δριμύτερο φέτος το καλοκαίρι και το πρώτο open air πάρτι που σηματοδοτεί το new era του θα έχει χρώμα, χορό και λουλούδια.


Σήμερα, Κυριακή 13 Ιουλίου, η ταράτσα του Πύργου Πειραιά θα μεταμορφωθεί σε μία Hawaiian όαση, γεμάτη με φλαμίνγκο, παπαγάλους, λουλουδάτα στεφάνια και λαμπερά χρώματα, ενώ η μουσική υπόκρουση θα αποτελείται από τραγούδια – ύμνους των 00s που ξεσηκώνουν ακόμα και τους πιο ξεροκέφαλους.


Στα decks άλλωστε θα βρίσκονται oι DJs Devv, Nick Bosniak και Alex Drawg, ειδικοί στο να απογειώνουν το κάθε πάρτι με τις επιλογές τους.

Το dress code του The Hawaiian Show είναι σύνολα που φέρνουν μία τροπική αύρα, με πολλά χρώματα, floral prints και φυσικά την Aloha νοοτροπία του καλοκαιριού. Λουλουδάτα κολιέ (ή αλλιώς χαβανέζικα leis) θα δοθούν στους πρώτους επισκέπτες αφού οι πόρτες ανοίξουν και το πάρτι ξεκινάει από νωρίς το απόγευμα, επομένως να είσαι έτοιμος.


Info:
Τοποθεσία: Cloud9, Πύργος Πειραιά
Ακτή Ποσειδώνος 2

Ώρες: 18:00-00:00
Κρατήσεις: 694 5686831

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Γιώργος Σαμπάνης παρουσίασε το "Δε Μ’ Αγαπούσες"

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης παρουσίασε τη νέα του επιτυχία, την οποία συνδυάζει με ένα ψαγμένο βίντεο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΗς ΛΟΥΚΑς
03/02/2026

Η techno ιέρεια Sama Abdulhadi επιστρέφει στην Αθήνα με extended set

Το Σάββατο 14/02, η Sama’ παρουσιάζει ένα extended set που υπόσχεται ένταση, βάθος και μια ολοκληρωμένη αφηγηματική εμπειρία στο dancefloor.

Σε αυτά τα μπουζουξίδικα αναστέναζε η Αθήνα στα 80s και τα 90s

Μία λίστα με τους πάλαι ποτέ ναούς της αθηναϊκής νύχτας, που κελαηδούσαν 7 ημέρες την εβδομάδα και θαμώνες που συχνά πήγαιναν σερί για δουλειά.

Καμία έκπληξη: Ο Θοδωρής Φέρρης γίνεται viral με το νέο άλμπουμ του, "Όσο Θα Γυρίζει Η Γη"

Προπομπός του άλμπουμ είναι το τραγούδι "Είπες", που εξελίσσεται σε μεγάλη επιτυχία.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει με ένα μουσικό threesome στο Κύτταρο

Ο τραγουδοποιός θα εμφανίζεται κάθε Σάββατο, από τις 24 Ιανουαρίου 2026, μαζί με τον Κωστή Χριστοδούλου και τον Σωτήρη Ντούβα.

50 χρόνια Αθηνόραμα: Όταν ο Κουρκούλης και ο Πλούταρχος ήταν... ανερχόμενοι

Ανατρέχουμε στο αρχείο των 50 χρόνων του αθηνοράματος και ξεχωρίζουμε στιγμιότυπα από τη βιωματική ιστορία της πόλης. Όπως αυτά τα πορτρέτα των δύο τραγουδιστών, όταν παρατηρούσαμε ότι είχαν ακόμη φωνή νεανική.

Τα μπουζουξίδικα των '80s αναβιώνουν στη λεωφόρο Συγγρού

Η Βαγγελιώ Φασουλάκη, ο Γιώργης Μανωλάκης και ο Θοδωρής Σούκας υπόσχονται να αναβιώσουν τον κόσμου του Σκυλάδικου μεταφέροντας την ατμόσφαιρα της εποχής.