Η Λαμπρινή Καρακώστα έρχεται στο "Μακάρι"

Μαζί της ο Αντώνης Πρίφτης.

Λαμπρινή Καρακώστα

Με την κλασική της κιθάρα και τη γνώριμη ζεστή φωνή της, αλλά και τις δυνατές συναισθηματικες ερμηνείες της που την κάνουν να ξεχωρίζει, η Λαμπρινή Καρακώστα μας προσκαλεί σε μια μυσταγωγική 2ωρη παράσταση τις Πέμπτες 13, 20 και 27 Φεβρουαρίου
στη μουσική σκηνή "Μακάρι" στα Εξάρχεια Θα παρουσιάσει τα πρωτότυπα τραγούδια της, με απλότητα και αμεσότητα, χωρίς μικρόφωνα, σε απευθείας σύνδεση, μάτια με τα μάτια της, καρδιά με την καρδιά της. Μαζί της ο Αντώνης Πρίφτης.

Έχοντας δίπλα της τον σταθερό εδώ και χρόνια ιδιαίτερο συνεργάτη της, Αντώνη Πρίφτη, στην κλασική και ηλεκτρική κιθάρα, μας παρουσιάζει τα τραγούδια που έχει γράψει η ίδια, από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο "Ακούγομαι;", τραγούδια από το τωρινό  project της "Αυτόγραφα", όπου ερμηνεύει συνθέσεις που τις έχουν χαρίσει καλλιτέχνες που θαυμάζει (Σωκράτης Μάλαμας, Ορέστης Ντάντος, Γιάννης Παπαγεωργίου, Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, Κατερίνα Κυρμιζή, Βασίλης Μασσαλάς και άλλοι), καθώς και κάποιες πολύ ιδιαίτερες τολμηρές διασκευές. Από την καθαρότητα και τη ζεστασιά της κλασικής κιθάρας μέχρι τον Διονυσιακό ψυχεδελικό ηλεκτρικό ήχο, η Λαμπρινή, με την ιδιαίτερη σκηνική της παρουσία, το χιούμορ αλλά και τις δυνατές ερμηνείες της, μας σαγηνεύει σε μια παράσταση που σίγουρα θα θέλεις να ξαναδείς. 

Δείτε τα προγράμματα για όλες τις πίστες και τις μουσικές σκηνές της πόλης στον οδηγό του "α".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Νίκος Απέργης και Josephine μας απογειώνουν στο 'Cabaret Athens'

Ένα από τα πιο in σχήματα, σε περιμένει κάθε Σάββατο και Κυριακή για μια απόλυτη εμπειρία διασκέδασης

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/12/2025

Νίνα Λοτσάρη και Rosanna Mailan παρουσιάζουν το 'Pasión'

Το Baraonda Music Hall υποδέχεται την εκρηκτική συνάντηση, όπου το flamenco, η jazz, και τα latin ενώνονται με τη βαθιά ψυχή του ελληνικού τραγουδιού.

Ένας νέος πολυχώρος τέχνης και ψυχαγωγίας μόλις ήρθε στο Γκάζι

Τι ακριβώς συμβαίνει στον χώρο του πάλαι ποτέ Hoxton.

O Λεωνίδας Μπαλάφας έρχεται τον Δεκέμβριο στο "Σταυρός του Νότου Club"

Από Σάββατο 13 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο με μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών.

Γιοκαρίνης, Ζιώγαλας, Καζούλης και Παπαδόπουλος στα "Τραγούδια της ζωής μας"

Οι αεικίνητοι ρόκερ συναντιούνται ξανά για λίγες παραστάσεις στον "Σταυρό του Νότου Plus".