"Για τον Λουκιανό": Αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη στο "Πατάρι"

Καλεσμένοι οι Αργύρης Μπακιρτζής, Σπύρος Παπαδόπουλος, Αγνή, Δώρος Δημοσθένους, Γιώργης Χριστοδούλου, Χρήστος Παπαδόπουλος και πολλοί άλλοι.

Λουκιανός Κηλαηδόνης

Αυτό το χειμώνα το "Πατάρι" πήρε ξανά ζωή. Με οικοδέσποινα την Μαρία Κηλαηδόνη, ζούμε και πάλι από τις αρχές Δεκεμβρίου μοναδικές βραδιές με υπέροχες μουσικές και εξαιρετικούς καλεσμένους σε αυτόν τον τόσο ιδιαίτερο χώρο, το "Πατάρι" του θεάτρου "Μεταξουργείο" που γεμίζει κάθε φορά ασφυκτικά. Με αφορμή την συμπλήρωση των οκτώ χρόνων απουσίας του Λουκιανού, δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον ιδρυτή του "Παταριού", στον δημιουργό μοναδικών τραγουδιών και τρυφερών αναμνήσεων.

Λουκιανός Κηλαηδόνης

Τρία Σάββατα του Φεβρουαρίου λοιπόν, στις 8, 15 και 22 Φεβρουαρίου, η "αύρα" του Λουκιανού θα ξαναγεμίσει τον χώρο, μέσα από τα τραγούδια του, προβολές βίντεο από το προσωπικό του αρχείο, και αναγνώσεις αποσπασμάτων από δικά του κείμενα. Επίσης αγαπημένοι φίλοι του Λουκιανού θα παραβρεθούν στον χώρο και θα μας μιλήσουν για αυτόν μέσα από τις δικές τους ιστορίες.

Από την παρέα του "Παταριού" τα Σάββατα αυτά θα περάσουν ο Αργύρης Μπακιρτζής, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Αγνή, ο Δώρος Δημοσθένους, ο Γιώργης Χριστοδούλου, ο Χρήστος Παπαδόπουλος και πολλοί άλλοι.

Πληροφορίες: 6948053145 | Είσοδος: € 10

Δείτε τα προγράμματα για όλες τις πίστες και τις μουσικές σκηνές της πόλης στον οδηγό του "α".

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Πατάρι (στο θέατρο Μεταξουργείο)

Ακαδήμου 14 (πίσω από το ΙΚΑ της Πειραιώς)
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Καμία έκπληξη: Ο Θοδωρής Φέρρης γίνεται viral με το νέο άλμπουμ του, "Όσο Θα Γυρίζει Η Γη"

Προπομπός του άλμπουμ είναι το τραγούδι "Είπες", που εξελίσσεται σε μεγάλη επιτυχία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΗς ΛΟΥΚΑς
23/01/2026

Ο Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει με ένα μουσικό threesome στο Κύτταρο

Ο τραγουδοποιός θα εμφανίζεται κάθε Σάββατο, από τις 24 Ιανουαρίου 2026, μαζί με τον Κωστή Χριστοδούλου και τον Σωτήρη Ντούβα.

50 χρόνια Αθηνόραμα: Όταν ο Κουρκούλης και ο Πλούταρχος ήταν... ανερχόμενοι

Ανατρέχουμε στο αρχείο των 50 χρόνων του αθηνοράματος και ξεχωρίζουμε στιγμιότυπα από τη βιωματική ιστορία της πόλης. Όπως αυτά τα πορτρέτα των δύο τραγουδιστών, όταν παρατηρούσαμε ότι είχαν ακόμη φωνή νεανική.

Τα μπουζουξίδικα των '80s αναβιώνουν στη λεωφόρο Συγγρού

Η Βαγγελιώ Φασουλάκη, ο Γιώργης Μανωλάκης και ο Θοδωρής Σούκας υπόσχονται να αναβιώσουν τον κόσμου του Σκυλάδικου μεταφέροντας την ατμόσφαιρα της εποχής.

Τα techno πάρτι και τα electro events που θα πας το επόμενο διάστημα

Μία λίστα με τα electro, dance και techno ραντεβού που θα παίξουν στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες.

Τα "ψαγμένα" lives του ΠΣΚ στην πόλη

Όλα τα "ψαγμένα" live του γουικέντ που φιλοξενούνται στην πρωτεύουσα.

Νέα χρονιά στις πίστες: Τα μπουζούκια που συνεχίζουν στη νυχτερινή Αθήνα

Οι "πιστοί" της νύχτας έχουν τα καταφύγιά τους, με αγαπημένους καλλιτέχνες που ξέρουν πώς να διασκεδάσουν το κοινό και θα συνεχίσουν να το κάνουν για μερικές ακόμη εβδομάδες.