Το κλαρίνο σε πρώτο πλάνο στο "Χαμάμ"

Την επιμέλεια του προγράμματος υπογράφει ο Αποστόλης Βαγγελάκης.

Χαμάμ

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου (10.30), η Μουσική Σκηνή "Χαμάμ", φιλοξενεί ένα πρόγραμμα φόρο τιμής στους γενέθλιους τόπους μας, αλλά και σε εκείνους που έλκουν τη μουσική τους πορεία στην παράδοση. Την επιμέλεια του προγράμματος θα έχει ο Αποστόλης Βαγγελάκης, ένας καλλιτέχνης με εξαιρετική μουσική πορεία και σπουδαίες συνεργασίες, διαπρεπής στον χώρο των πνευστών.

Συνοδοιπόροι, ο Νίκος Φιλιππίδης, ένας από τους αρτιότερους κλαρινίστες, εξοικειωμένος με τη μουσική πολλών περιοχών της πατρίδας μας, με έμφαση στην Ήπειρο, υπήρξε δε για δεκαετίες στενός συνεργάτης της αξέχαστης Δόμνας Σαμίου. Ο Γιώργος Κωτσίνης, άξιος συνεχιστής της παλαιάς φρουράς που από μικρή ηλικία μυήθηκε στην παραδοσιακή μουσική και έχει χαράξει τη δική του πορεία, αφήνοντας το ξεχωριστό του αποτύπωμα με τα παιξίματά του. Η Ήπειρος αποτελεί σημείο αναφοράς και τόπο καταγωγής και για τους τρεις.

Δείτε τα προγράμματα για όλες τις πίστες και τις μουσικές σκηνές της πόλης στον οδηγό του "α".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

15 50 και Νικολέττα Καρρά υποδέχονται τους Γιάννη Σαββιδάκη και Λάκη Παπαδόπουλο

Με ροκ διάθεση και θετική ενέργεια συνεχίζονται οι μουσικές βραδιές "Καλοκαίρι αλλιώς" στην Ταράτσα Λαμπέτη.

Τα μπουζούκια του καλοκαιριού

Το τέλος της άνοιξης και οι πρώτες ζέστες εξακολουθούν να οριοθετούν ένα φινάλε σεζόν για τους μεγάλους κλειστούς χώρους και για τα προγράμματα του χειμώνα. Αλλά κάποια ονόματα της νυχτερινής διασκέδασης διαλέγουν να συνεχίσουν, κομίζοντας νέες προτάσεις στο κοινό της πόλης.

Τι ετοιμάζει το Gustav για τον Ιούνιο;

Το Gustav Athens καλωσορίζει το καλοκαίρι με ένα πλούσιο πρόγραμμα που μεταμορφώνει τα Παρασκευοσάββατά μας.

Τι μεγαλοπρεπές ετοιμάζει γι' αυτό το καλοκαίρι ο Νίκος Βέρτης

Ο δημοφιλής σταρ θα βρεθεί δίπλα στη θάλασσα, με ένα σπέσιαλ πρόγραμμα στηριγμένο στα πιο αγαπητά του τραγούδια.

Ωδή στο αττικό καλοκαίρι: Η "Ταράτσα του Φοίβου" ξαναπιάνει δουλειά

Με πρώτους προσκεκλημένους τη Μαρίνα Σπανού, τον Σπήλιο Φλώρο και τον Φώτη Λάμαρη.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Josephine δίνουν ρυθμό στο αθηναϊκό καλοκαίρι

Μετά από τις χειμερινές του εμφανίσεις, ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει με μια συνεργασία φαινόμενο.