Ο Γιώργος Σαμπάνης συναντά τον Γιώργο Κακοσαίο στον "Βοτανικό"

Μαζί τους θα είναι οι Kings.

Γιώργος Σαμπάνης

Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του Γιώργος Σαμπάνης συνεχίζει και φέτος τον χειμώνα για τρίτη χρονιά στον Βοτανικό, συναντώντας τον Γιώργο Κακοσαίο. Μαζί τους θα είναι οι Kings. Την παρέα συμπληρώνουν η Φαίη Θεοχάρη, η Κlavdia, η Natasha Kay και ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης. Η σπουδαία αυτή καλλιτεχνική συνύπαρξη κάνει πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου στον αγαπημένο χώρο της Ιεράς Οδού και υπόσχεται πολλά έναν χειμώνα με πολλή διασκέδαση και τις μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες.

Για πληροφορίες και κρατήσεις: 2103473835

Δείτε τα προγράμματα για όλες τις πίστες και τις μουσικές σκηνές της πόλης στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Βοτανικός

Ιερά Οδός 72 & Σπ. Πάτση, Βοτανικός
  • Night Life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Τα techno πάρτι και τα electro events που θα πας το επόμενο διάστημα

Μία λίστα με τα electro, dance και techno ραντεβού που θα παίξουν στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/01/2026

Τα "ψαγμένα" lives του ΠΣΚ στην πόλη

Όλα τα "ψαγμένα" live του γουικέντ που φιλοξενούνται στην πρωτεύουσα.

Νέα χρονιά στις πίστες: Τα μπουζούκια που συνεχίζουν στη νυχτερινή Αθήνα

Οι "πιστοί" της νύχτας έχουν τα καταφύγιά τους, με αγαπημένους καλλιτέχνες που ξέρουν πώς να διασκεδάσουν το κοινό και θα συνεχίσουν να το κάνουν για μερικές ακόμη εβδομάδες.

Η Λένα Ζευγαρά ερμηνεύει ξανά τραγούδι του Φοίβου

Η Λένα Ζευγαρά συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία της με τον Φοίβο με ένα νέο τραγούδι που έχει τίτλο "Τα Χάνω".

Ο Νίκος Βέρτης στην κορυφή πωλήσεων φυσικού προϊόντος

Με το νέο, πολυπλατινένιο άλμπουμ του, "Μου έλειψες πολύ".

Η Ηρώ Σαϊα στα μουσικά χνάρια γυναικών που σημάδεψαν το ρεμπέτικο

Μια παράσταση-αφιέρωμα και ένα άτυπο "ευχαριστώ" στις γυναίκες που τραγούδησαν τα ανείπωτα, όπως η Ρόζα Εσκενάζυ και η Σωτηρία Μπέλλου.

Νίκος Οικονομόπουλος: O μοναδικός καλλιτέχνης με δύο τραγούδια στο Top 5 του Official IFPI Chart για το 2025

Έχει κατακτήσει τα ραδιόφωνα της χώρας με τα τραγούδια "Βιογραφικό" και "Εισιτήριο Ένα", τα οποία βρίσκονται σταθερά στις κορυφαίες θέσεις του επίσημου chart των ελληνικών ραδιοφώνων.