Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.

David Morales

Το "Bótoxe Athens", η νέα άφιξη της Αθήνας, παρουσιάζει τον κορυφαίο σούπερ σταρ DJ David Morales στις 9 Μαρτίου, σε ένα πρόγραμμα όπως μόνο εκείνος γνωρίζει να συνθέτει. Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla.

Πορτορικανός στην καταγωγή ο Morales, έχτισε μια σπουδαία καριέρα επηρεασμένη από τα clubs της Νέας Υόρκης όπου έκανε τα πρώτα του βήματα στη δεκαετία του ’80 στη συνέχεια αναγνωρίστηκε από τη διεθνή κοινότητα ως ένας από τους κορυφαίους remixer. Ο David Morales έχει κάνει remix και έχει παραγάγει περισσότερες από 500 κυκλοφορίες για καλλιτέχνες όπως οι Mariah Carey, Aretha Franklin, Michael Jackson, Janet Jackson, Spice Girls, Eric Clapton, Seal, Pet Shop Boys, U2, Donna Summer, Whitney Houston, Selena και Jamiroquai.

Bótoxe Athens

Ο Morales ήταν υποψήφιος για το πρώτο του βραβείο Grammy το 1996 ως παραγωγός στο άλμπουμ της Mariah Carey "Daydream" για το τραγούδι "Fantasy" και προτάθηκε ξανά την επόμενη χρονιά και κέρδισε το βραβείο Grammy το 1998 για το "Remixer of the Year".

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε τα προγράμματα για όλες τις πίστες και τις μουσικές σκηνές της πόλης εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Η Κατερίνα Λιόλιου επιστρέφει στην πίστα του "Romeo"

Μαζί της ο Νικηφόρος Βυθούλκας αλλά και οι Athena Manoukian, Marilia και Jordee.

29/08/2025

Τι μας περιμένει τον Σεπτέμβρη στην Ταράτσα του Φοίβου

Το αγαπημένο στέκι του Φοίβου Δεληβοριά συνεχίζεται ακάθεκτο, με ονόματα από τον Γιώργο Καπουτζίδη ως τον Γιώργο Νταλάρα.

Νατάσα Θεοδωρίδου και Σάκης Ρουβάς μαζί στο ‘Έναστρον’

Συνάντηση γιγάντων στη σκηνή από την ερχόμενη σεζόν, σε ένα από τα πιο δυνατά νέα σχήματα.

Στον Πύργο Πειραιά παίζει χαβανέζικο πάρτι και live DJ sets

H αφορμή για να βγεις από το σπίτι σου και να περάσεις καλά βρίσκεται στον Πειραιά και έχει dress code.

15 50 και Νικολέττα Καρρά υποδέχονται τους Γιάννη Σαββιδάκη και Λάκη Παπαδόπουλο

Με ροκ διάθεση και θετική ενέργεια συνεχίζονται οι μουσικές βραδιές "Καλοκαίρι αλλιώς" στην Ταράτσα Λαμπέτη.