Δήμητρα Γαλάνη και Παυλίνα Βουλγαράκη συνεχίζουν στο "Vox"

Μια αναδρομή στα πολύ αγαπημένα τραγούδια, σε 8 παραστάσεις και με μια υπέροχη μπάντα στο πλευρό της.

Η Δήμητρα Γαλάνη και η Παυλίνα Βουλγαράκη © Tzela Valavani

Με αφορμή το νέο της άλμπουμ, "Είσοδος κινδύνου", η Δήμητρα Γαλάνη έρχεται τον Δεκέμβριο στο Vox και παρουσιάζει το best of μιας 55χρονης καριέρας. Μια αναδρομή στα πολύ αγαπημένα τραγούδια και με μια υπέροχη μπάντα στο πλευρό της. Στη σκηνή μαζί της κάθε Τετάρτη και η δημιουργός και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη.

Σε ένα πρόγραμμα που θα έχει τη σφραγίδα της μεγάλης μας ερμηνεύτριας και θα συνοψίζει την διαδρομή μιας ολόκληρης ζωής, η Δήμητρα Γαλάνη συνεργάζεται ξανά με νέους ανθρώπους, μουσικούς και καλλιτέχνες - δημιουργούς που ξεχωρίζει. Και αυτή τη φορά επιλέγει από την σύγχρονη σκηνή την Παυλίνα Βουλγαράκη ταλαντούχα δημιουργό και ερμηνεύτρια με την οποία ήδη έχει γράψει 2 τραγούδια (Χίλιες ζωές και Δεν είπες κάτι).

Η Δήμητρα Γαλάνη και η Παυλίνα Βουλγαράκη
© Tzela Valavani

Σταθερά δίπλα της ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος, ο βασικός συντελεστής στην ακριβή της μπάντα με τον οποίο υπογράφουν και το τελευταίο τους άλμπουμ που γράφτηκε την περίοδο της πανδημίας, σε ένα σπίτι, και κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2023. Την υπόλοιπη μπάντα συνθέτουν οι: Στέλιος Προβής: μπάσο, Μηνάς Λιάκος: κιθάρα, Δημήτρης Αρώνης: κιθάρα, Νικόλας Γουάστωρ: πλήκτρα, synths)

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε τα προγράμματα για όλες τις πίστες και τις μουσικές σκηνές της πόλης εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Μιχάλης Ρακιντζής μας μεταφέρει στο μέλλον με ένα φουτουριστικό AI party

Ο Μιχάλης Ρακιντζής κάνει reset σε όσα ξέρετε γι' αυτόν έχοντας συνοδοιπόρο τον Γιώργος Κάρμα στο mind-bending Video Art θέαμα που κατακλύζει τις οθόνες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/10/2026

Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Διονύσης Σχοινάς ενώνουν τις δυνάμεις τους στην Αυτοκίνηση

Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Διονύσης Σχοινάς συναντιούνται στην Αυτοκίνηση για μια σεζόν με αγαπημένες επιτυχίες, χορό και ανεβασμένη διάθεση.

Ένα esthete βράδυ Παρασκευής με τον DJ Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Ο DJ επιστρέφει στο Rock n Roll Athens για το πρώτο esthete event της νέας σεζόν.

"Καλησπέρα και καλή βραδιά": Τα μπουζούκια των 80s επιστρέφουν στη λεωφόρο Συγγρού

Βάτες, έντονα φώτα, περμανάντ επιστρέφουν στο γνώριμο δρόμο τους, με τους θαμώνες να μεταφέρονται στην ατμόσφαιρα ενός λαϊκού μαγαζιού της εποχής.

Η Άννα Βίσση ακυρώνει τις εμφανίσεις της στο Αθηνών Αρένα

Η Άννα Βίσση φέρεται να είπε στους μουσικούς της μετά τη συναυλία στο ΟΑΚΑ πως είναι "ελεύθεροι", καθώς αναβάλλονται οι εμφανίσεις στο Αθηνών Αρένα.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ξανασυναντά τον Σταυρό του Νότου

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου με αγαπημένα τραγούδια, μουσικές ανατροπές και νέα κομμάτια από την επόμενη δισκογραφική της δουλειά.

Το πρώτο τρέιλερ για τη συνάντηση της Νατάσας Θεοδωρίδου και της Δέσποινας Βανδή στο Nox

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Δέσποινα Βανδή κάνουν πρεμιέρα στο NOX την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, όπως αποκαλύπτει το πρώτο τρέιλερ της συνεργασίας τους.