Παράταση για Κωστή Μαραβέγια και Μιχάλη Χατζηγιάννη-Στέφανο Κορκολή στο "VOX"

Ανακοινώθηκαν επιπλέον ημερομηνίες για τα προγράμματα της μουσικής σκηνής που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία την περίοδο των γιορτών.

Μαραβέγιας


Μετά τα συνεχόμενα sold out πάρτι του Κωστή Μαραβέγια στο "VOX", έρχονται δύο ακόμα έξτρα παραστάσεις τα Σάββατα 20 και 27 Ιανουαρίου. Ο πολυαγαπημένος τραγουδοποιός και συνθέτης Κωστής Μαραβέγιας επέστρεψε στις ζωντανές εμφανίσεις στη σκηνή του VOX και  για πρώτη φορά έστησε μια συναυλία-παράσταση, βασισμένη στη δισκογραφία του αλλά και στο τελευταίο του άλμπουμ "Portofino" που ήδη έχει αγαπηθεί από κοινό και κριτικούς. Και για όσους αγαπήσαμε τη μουσική του για τη σειρά "Milky Way", μας μετέφερε στο μαγικό του μουσικό γαλαξία καθισμένος για λίγο στο πιάνο. 

Μαραβέγιας

Το κύριο πρόταγμα όμως παραμένει: Χορός μέχρι τελικής πτώσεως. Με κόσμο μπροστά του, σε καθίσματα αλλά και εμάς που θέλουμε να χορέψουμε ασταμάτητα, όρθιοι δίπλα του με μπίρα και τρέλα. Εκτός της μουσικής και των τραγουδιών, της φανταστικής του μπάντας και των υπέροχων Νίνα Μαζάνη και Ξένια Ντάνια, που τον πλαισιώνουν για πρώτη φορά μαζί, ο Κωστής μας έχει ετοιμάσει μικρές εξομολογήσεις ανάμεσα στη μουσική. Ο Κωστής έχει το σπάνιο χάρισμα να μετατρέπει το συναυλιακό χώρο σε σπιτικό κάλεσμα. Με την ζεστασιά και την οικειότητα μιας καλής παρέας που είχες χρόνια να βρεθείς. 

Συνέχεια και για Χατζηγιάννη - Κορκολή

Η επιτυχημένη μουσική συνάντηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τον Στέφανο Κορκολή στο "VOX" συνεχίζεται με 3 νέες έξτρα παραστάσεις: το Σάββατο 13 Ιανουαρίου και τις Κυριακές 4 και 11 Φεβρουαρίου. Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες σε μια σπάνια μουσική συνάντηση, μοιράζονται αγαπημένα μας τραγούδια τα οποία παραμένουν στην κορυφή των μεγάλων επιτυχιών, μας ταξιδεύουν σε μοναδικές στιγμές της πορείας τους και μας εκπλήσσουν με τα απρόβλεπτα ντουέτα τους. Μαζί τους επί σκηνής η Σοφία Μανουσάκη, μία από τις σπουδαιότερες και πιο ταλαντούχες ερμηνεύτριες της γενιάς της καθώς και η ξεχωριστή Εστέλλα Κοπάνου με τον πολυτάλαντο Γιώργο Παντέλογλου.

Χατζηγιάννης Κορκολής

Ο Στέφανος Κορκολής, ο διεθνούς φήμης συνθέτης και πιανίστας με μια λαμπρή πορεία 35 χρόνων στην ελληνική δισκογραφία, πέρα από την αναδρομή στο προσωπικό του έργο, ερμηνεύει τραγούδια που έχει γράψει ο ίδιος για σπουδαίους ερμηνευτές, όπως ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Νάνα Μούσχουρη, ο Γιώργος Νταλάρας, η Δήμητρα Γαλάνη, η Μαρινέλλα, ο Μάριος Φραγκούλης, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κ.α. Στη σκηνή του VOX ακούγονται τραγούδια όπως το "Θες", "Κάποιες φορές", "Σβήσε το φεγγάρι", "Ο άγγελος μου", "Εκατό φορές κομμάτια", "Σ’ έχω ερωτευτεί" και φυσικά οι μεγάλες του επιτυχίες από τη δεκαετία του 90, όπως το "Σκόνη και θρύψαλα", "Στους πέντε ανέμους", "Το σημάδι του σκορπιού", "Οι μέρες της φωτιάς".

Χατζηγιάννης Κορκολής

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο κορυφαίος τραγουδοποιός και ερμηνευτής που του απονεμήθηκε το βραβείο για τις μεγαλύτερες πωλήσεις τα τελευταία 25 χρόνια και ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες της γενιάς του, έχει καταφέρει ως τώρα να αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στα μουσικά δρώμενα. O καταξιωμένος και διαχρονικός πια Μιχάλης Χατζηγιάννης γεμάτος θετική ενέργεια και αισιοδοξία, μας μαγεύει με την μελωδική φωνή του στο "VOX". Από τα διαχρονικά "Άγγιγμα Ψυχής", "Πάρτι", "Μόνο στα όνειρα", στα αγαπημένα "Δεν φεύγω", "Βυθός", "Χωρίς αναπνοή", "Χέρια Ψηλά", "Χορεύω", "Σαϊτιά", "Εκδρομή", ως το τελευταίο "Όλα πολύ" και πολλά ακόμα τραγούδια που μας αγγίζουν, που αγαπήθηκαν και τραγουδήθηκαν απ’ όλους μας.

Δείτε τα προγράμματα για όλες τις πίστες και τις μουσικές σκηνές της πόλης εδώ.

Διαβάστε Επίσης


 

Περισσότερες πληροφορίες

Vox

Ιερά Οδός 16, Γκάζι
  • Night Life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.