Ρεβεγιόν στις μεγάλες πίστες της πόλης

Για τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, το να γιορτάζεις τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στα μπουζούκια είναι μια «παράδοση» εφάμιλλη με τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι και φέτος το σχετικό πρόγραμμα αποδεικνύεται ιδιαίτερα πλούσιο, προσφέροντας επιλογές για κάθε γούστο.

Pistes_front Αντώνης Ρέμος & Ελένη Φουρέιρα θα γιορτάσουν στο «Nox»

Πολλά μπορεί να άλλαξαν στις ζωές μας τα τελευταία χρόνια –πότε με τις οικονομικές ανατροπές της καθημερινότητας, πότε με την πανδημία– αλλά ο εορτασμός των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στα μπουζούκια παρέμεινε μια αξιοθαύμαστη σταθερά για το κοινό, ακόμα και τώρα που πέρασαν ανεπιστρεπτί οι παλιές μέρες της σχεδόν καθημερινής τους λειτουργίας. Είναι μια συνήθεια η οποία λογίζεται πια ως "παράδοση", όντας εφάμιλλη με τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες που πλημμυρίζουν φούρνους και τραπέζια κατά τις ημέρες αυτές. 

Διόλου τυχαία, λοιπόν, ενώ η νύχτα στην πόλη βάζει ξανά τα λαμπερά της στολίδια, οι μεγάλες και μικρότερες πίστες αναπροσαρμόζουν παράλληλα τα τρέχοντα προγράμματά τους, προσφέροντας πλούσιες επιλογές για τα φετινά ρεβεγιόν. Η ζήτηση, άλλωστε, αναμένεται μεγάλη και το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε προτού κάνετε την κράτησή της αρεσκείας σας είναι ότι ως το τέλος της εορταστικής περιόδου (Κυριακή 7/1) ισχύουν διαφορετικές τιμές ανά φιάλη για τις έκτακτες βραδιές, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να ζητηθεί και υποχρεωτική προκαταβολή κάποιου ποσού.

Pistes_01
Η Άννα Βίσση θα γιορτάσει στο ολοκαίνουριο "Hotel Ερμού"

Αν και η Άννα Βίσση είναι αυτή που έκανε πρεμιέρα τελευταία, ξεκινώντας τις εμφανίσεις της τρέχουσας σεζόν στις 15/12, σκοπεύει να γιορτάσει μαζί με το κοινό, όπως και κάθε χρονιά. Έτσι, το ολοκαίνουριο "Hotel Ερμού" θα λειτουργήσει Παρασκευή 22 και Σάββατο 23/12, αλλά θα ανοίξει και ανήμερα Χριστούγεννα (Δευτέρα 25/12) κι έπειτα Σάββατο 30 και Κυριακή 31/12. 

Γιορτινό πρόγραμμα σχεδιάζει ασφαλώς και το "Nox", όπου ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα εξακολουθούν να λογίζονται ανάμεσα στους μεγάλους πρωταγωνιστές της αθηναϊκής νύχτας. Έτσι, κρατούν σταθερά τα Σάββατα και τις Κυριακές, ενώ προσθέτουν και τις Δευτέρες 25/12 και 1/1, συν την Παραμονή των Φώτων του 2024 (Παρασκευή 5/1). Παρέα με τον κόσμο, εντωμεταξύ, θα γιορτάσουν και ο Χρήστος Νικολόπουλος με την Πίτσα Παπαδοπούλου και τον Στέλιο Διονυσίου –συν την Ελεάνα Παπαϊωάννου– οι οποίοι κατέχουν το ζηλευτό ρεκόρ της 7ης συνεχόμενης χρονιάς πάνω στο πάλκο. Τροποποιούν αναλόγως, λοιπόν, τις εμφανίσεις τους στο "Περιβόλι Του Ουρανού" και αντί για Παρασκευοσάββατα βράδυ και Κυριακές μεσημέρι, θα παίξουν τα βράδια της 22ης, 23ης, 24ης και 25ης του μήνα, επαναλαμβάνοντας την ίδια συνταγή και κατά το τριήμερο 29, 30 και 31/12. 

Pistes_02
Ο Νίκος Οικονομόπουλος παραμένει στο "Fantasia Live"

Σπέσιαλ "Magical Christmas" εγκαινιάζει και η "Ακτή Πειραιώς", με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Κακοσαίο να δίνουν σερί παραστάσεις από τις 22/12 ως και τις 25/12 κι έπειτα από 29/12 ως και 1/1 του Νέου Έτους. Στο "Φωταέριο", επίσης, ο Γιώργος Μαζωνάκης θα γιορτάσει με το κοινό στις 24, 25 και 31/12, ενώ επαυξημένο πρόγραμμα έχει και ο Νίκος Οικονομόπουλος στο "Fantasia Live", όπου παραμένει σταθερώς δύσκολο να βρεις τραπέζι: εξακολουθεί, λοιπόν, κανονικά για τις Παρασκευές και τα Σάββατα, προσθέτοντας τις δύο Κυριακές των Παραμονών (24 και 31/12), αλλά και τις Δευτέρες των κυρίως γιορτών (25/12 και 1/1). Το ίδιο ακριβώς κάνουν και ο Σάκης Ρουβάς με τις Melisses στο "Έναστρον", όπου πρωταγωνιστούν κάθε Παρασκευή και Σάββατο, σε ένα πρόγραμμα το οποίο χαλάει κόσμο ανάμεσα στις μικρότερες ηλικίες που διασκεδάζουν στις πίστες.

Στο "Yton", ο Νίκος Βέρτης επεκτείνει κι εκείνος τις ήδη ανακοινωμένες εμφανίσεις (Σάββατο, Κυριακή) για ανήμερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, ενώ ανάλογες κινήσεις κάνουν και ο Νίκος Κουρκούλης με τη Ρία Ελληνίδου στο "Frangelico": διατηρούν δηλαδή το γνωστό τους τριήμερο (Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο) και προσθέτουν τις δύο Κυριακές των Παραμονών, μα και τις Δευτέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Αλλαγές έχουμε και στον "Βοτανικό", με το δίδυμο του Γιώργου Σαμπάνη και της Δέσποινας Βανδή να μένει κι αυτό σταθερό για τις Παρασκευές και τα Σάββατα και να επεκτείνει την επί σκηνής παρουσία του τόσο στις δύο Παραμονές, όσο και ανήμερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.

Pistes_03a
Λευτέρης Πανταζής & Έλλη Κοκκίνου έχουν εορταστικά σόου στο "Barbarella Athens"

Αντιθέτως, στο "Cabana" ο Ζαφείρης Μελάς και οι φετινοί του συμπρωταγωνιστές –Μάκης Δημάκης, Τζένη Κατσίγιαννη & Σάσα Μπάστα– τροποποιούν το οικείο πρόγραμμά τους: αντί για Παρασκευές και Σάββατα, δηλαδή, θα λειτουργήσουν 23, 24 και 25/12 και ύστερα 30 και 31/12. Θέμης Αδαμαντίδης & Κατερίνα Στανίση, από την άλλη, επιλέγουν να αφήσουν ακλόνητες τις Παρασκευές και τα Σάββατα στο "Vegas", όπου προσφέρουν ένα θέαμα με "αέρα" από τα μπουζούκια της δεκαετίας του 1980, προσθέτοντας εμφανίσεις για 24 και 25/12 κι έπειτα για 31/12 και 1/1 της καινούριας χρονιάς. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στο "Barbarella Athens", όπου ο Λευτέρης Πανταζής με την Έλλη Κοκκίνου επιμένουν σε Τετάρτες και Σάββατα, επεκτεινόμενοι στις δύο Παραμονές, καθώς και ανήμερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Στο "Can Can" της Νίκαιας, πάλι, Σταμάτης Γονίδης & Χαρά Βέρρα εγκαταλείπουν προσωρινά τα Παρασκευοσάββατα και πάνε για ειδικό εορταστικό εξαήμερο (23, 24 και 25/12 και 30, 31/12 και 1/1).

Pistes_04
Θοδωρής Φέρρης & Ζοζεφίν θα κάνουν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο "Ποσειδώνιο"

Σε ένα ακόμα από τα προγράμματα που εκκίνησαν την τρέχουσα σεζόν μέσα στον Δεκέμβρη, ο Γιώργος Μαργαρίτης με τη Χριστίνα Μαραγκόζη μένουν σταθεροί για τα Σάββατά τους στις "Γραμμές", αλλά θα παίξουν και 24, 25/12, καθώς και 31/12. Αναλόγως πράττει και ο Πάνος Κιάμος στο "Club 22": κρατάει απείραχτες τις Παρασκευές και τα Σάββατα κι επεκτείνει τις εμφανίσεις του με τον Τόνι Σφήνο για τις Παραμονές 24 και 31/12, αλλά και για ανήμερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Εξτρά βραδιές, επίσης, ανακοίνωσαν και οι Θοδωρής Φέρρης & Ζοζεφίν, οι οποίοι συνεχίζουν το δημοφιλές τους σερί στο "Ποσειδώνιο", που κρατά ήδη από το καλοκαίρι, προσελκύοντας πολλές νεαρές ηλικίες. Θα γιορτάσουν, λοιπόν, με τον κόσμο που τους αγαπά στις 24, 25 και 31/12, μένοντας, παράλληλα, αμετακίνητοι για τις Παρασκευές και τα Σάββατα.

Εορταστικές αλλαγές, τέλος, σημειώνονται και στις μικρότερες πίστες της πόλης. Στο "Athens Stage" ο Στάθης Ξένος με την Εβίτα Σερέτη εξακολουθούν για τα Παρασκευοσάββατα, αλλά θα πραγματοποιήσουν εμφανίσεις και τις Παραμονές 24/12 και 31/12, καθώς και ανήμερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Στο "Cabaret Athens", επιπλέον, οι Νίκος Απέργης & Μαλού κρατούν τα Σαββατοκύριακα, προσθέτουν όμως και τις Δευτέρες 25/12 και 1/1. Στο "Tokyo Theater Athens", από την άλλη, η Ιουλία Καλλιμάνη αφήνει προσωρινά τις Παρασκευές και τα Σάββατα και προχωρά σε καινούριο προγραμματισμό, παίζοντας 23, 24 και 25/12 κι έπειτα 29, 30 και 31/12. Νέα πλάνα, όμως, έγιναν και στο "Ω Stage": εδώ ο Χρήστος Μενιδιάτης με τον Γιώργο Τσαλίκη παραμένουν εδραιωμένοι για τις Παρασκευές και τα Σάββατα –ισορροπώντας μεταξύ ενός παλιότερου στυλ και μιας νεανικότερης πρότασης– οπότε κρατούν τις μέρες αυτές και προσθέτουν πέντε παραστάσεις για 24, 25, 26/12 και ύστερα για 31/12 και 2/1.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.