Οι "Άγαμοι Θύται" ξαναχτυπούν με ένα "Best ωχ" στο Anodos Live Stage

Με αφορμή τη συμπλήρωση 33 ετών από την ίδρυσή τους, οι "Άγαμοι Θύται" και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, παρουσιάζουν μία επετειακή παράσταση, ένα σκηνικό ταξίδι με σταθμούς τις καλύτερες στιγμές τους.

Άγαμοι Θύται

Φέτος, με αφορμή τη συμπλήρωση 33 ετών από την ίδρυσή τους, οι "Άγαμοι Θύται" και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, παρουσιάζουν μία επετειακή παράσταση, ένα σκηνικό ταξίδι με σταθμούς τις καλύτερες στιγμές τους στο Anodos Live Stage. Ένα ταξίδι με επιβάτες – προσκεκλημένους επί σκηνής όλους τους κατά καιρούς "Άγαμους", όλους δηλαδή τους σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί τους. Οι παραστάσεις του Σαββάτου ξεκινούν στις 11.15 μ.μ. και της Κυριακής 9.30 μ.μ..

Οι παραβάτες των κωμικών νόμων, η dream team του γέλιου, με τη ρηξικέλευθη και λοξή ματιά τόσο στην τρυφερότητα της νοσταλγίας όσο και στην αμεσότητα της επικαιρότητας, με το μοναδικό κωμικό ιδίωμα που διαθέτουν, έρχονται να μας ξεσηκώσουν, αψηφώντας τα κλισέ της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης. Η νέα τους επετειακή παράσταση είναι ένα ανθολόγιο των καλύτερων σκηνικών στιγμών της περίφημης ομάδας, μια ιστορική διαδρομή, μια προσέγγιση της σάτιρας "άνευ βωμολοχίας".

Άγαμοι Θύται

Με βασικό άξονα πάντα την κωμωδία και το Διονυσιακό στοιχείο και πυλώνες την επικαιρότητα, το stand-up comedy, τα θεατρικά σκετς και την παντομίμα, με επιρροές από την κλασική Ελληνική επιθεώρηση, τον βουβό κινηματογράφο και το φιλολογικό cabaret, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης με τους Δημήτρη Σταρόβα, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Χρήστο Μητρέτζη, Ταξιάρχη Χάνο, και Γιάννη Νιάρρο μας παρουσιάζουν μια ξεκαρδιστική παράσταση με αφορμή τα καλλιτεχνικά τους γενέθλια.

Τα κείμενα υπογράφουν οι: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Γιώργος Κλήμεντος (Γιώργος Σκαμπραδώνης), Χρήστος Τολιάδης, Βαγγέλης Νάσης.

Θα εμφανιστούν παλιοί και νεότεροι Άγαμοι Θύται όπως οι Ρούλα Μανισάνου (1990), Θοδωρής Αθερίδης (1991), Μελίνα Κανά (1992), Φώτης Σιώτας (1994), Γιώργος Συμεωνίδης (1996), Δήμητρα Ματσούκα (1997), Γιώργος Χατζής (2003), Θανάσης Αλευράς (2004), Ματίνα Νικολάου (2004), Δημήτρης Μακαλιάς (2004), Μπέσσυ Μάλφα 2008), Κρατερός Κατσούλης (2008), Κλέλια Ρένεση (2009), Εβελίνα Παπούλια (2010), Αποστόλης Ψυχράμης (2010), Λευτέρης Ελευθερίου (2015), Κώστας Αποστολάκης (2015), Πάνος Μουζουράκης (2015), Κώστας Μακεδόνας (2016) και ο Σπύρος Παπαδόπουλος (2016).

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Anodos Live Stage

Πειραιώς 183, Κάτω Πετράλωνα
  • Night Life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.