Ο Νίκος Οικονομόπουλος δίνει ρέστα στο "Fantasia"

Δίπλα του, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, θα είναι η Χριστίνα Μηλιού, η Μορφούλα και η Τάνια Μπρεάζου.

Νίκος Οικονομόπουλος

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο "Fantasia" που απ’ το πρώτο κιόλας Σαββατοκύριακο αναδείχθηκαν σημείο αναφοράς στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας. Έπειτα από την τεράστια επιτυχία των εμφανίσεων του σε όλη την Ελλάδα, στο εξωτερικό αλλά και τις sold out εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη,  ο Νίκος Οικονομόπουλος επέστρεψε στο "Fantasia" και βρέθηκε ξανά κοντά στο κοινό του που τον ακολουθεί πιστά. Δίπλα του, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, θα είναι η Χριστίνα Μηλιού, η Μορφούλα,  η Τάνια Μπρεάζου καθώς και μια ομάδα αξιόλογων νέων καλλιτεχνών.

Νίκος Οικονομόπουλος

Στον ανακαινισμένο με πρωτοποριακό σχεδιασμό χώρος, δίνοντας προσοχή στη λεπτομέρεια και έχοντας ως κύριο άξονα τον σεβασμό στον επισκέπτη, ο Νίκος Οικονομόπουλος υποδέχθηκε το κοινό το οποίο ταξίδεψε με τις ερμηνείες του και τις τρεις sold out ημέρες λειτουργίας της πρώτης εβδομάδας. Η απόλυτη φωνή με τις μεγάλες επιτυχίες και τα λαϊκά τραγούδια που έχουμε αγαπήσει , παρουσίασε για πρώτη φορά στη σκηνή του "Fantasia" τη νέα του μεγάλη επιτυχία "Έκπτωτος Άγγελος" με τους θαμώνες να το τραγουδούν δυνατά λίγες ώρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του.

Πληροφορίες: Λ. Ποσειδώνος 5 - Ελληνικό  | 2108940203 – 2108940302 | www.fantasialive.gr

Δείτε όλα τα προγράμματα για όλες τις πίστες της πόλης εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Νίκος Απέργης και Josephine μας απογειώνουν στο 'Cabaret Athens'

Ένα από τα πιο in σχήματα, σε περιμένει κάθε Σάββατο και Κυριακή για μια απόλυτη εμπειρία διασκέδασης

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/12/2025

Νίνα Λοτσάρη και Rosanna Mailan παρουσιάζουν το 'Pasión'

Το Baraonda Music Hall υποδέχεται την εκρηκτική συνάντηση, όπου το flamenco, η jazz, και τα latin ενώνονται με τη βαθιά ψυχή του ελληνικού τραγουδιού.

Ένας νέος πολυχώρος τέχνης και ψυχαγωγίας μόλις ήρθε στο Γκάζι

Τι ακριβώς συμβαίνει στον χώρο του πάλαι ποτέ Hoxton.

O Λεωνίδας Μπαλάφας έρχεται τον Δεκέμβριο στο "Σταυρός του Νότου Club"

Από Σάββατο 13 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο με μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών.

Γιοκαρίνης, Ζιώγαλας, Καζούλης και Παπαδόπουλος στα "Τραγούδια της ζωής μας"

Οι αεικίνητοι ρόκερ συναντιούνται ξανά για λίγες παραστάσεις στον "Σταυρό του Νότου Plus".