Εντυπωσιακή πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου και της Ελένης Φουρέιρα στο "ΝΟΧ"

Το εκρηκτικό δίδυμο έδωσε το έναυσμα για τον δυνατό χειμώνα που θα ακολουθήσει.

Pistes_front Αντώνης Ρέμος & Ελένη Φουρέιρα θα γιορτάσουν στο «Nox»

Με μια θεαματική sold out πρεμιέρα ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα στο φιλόξενο "ΝΟΧ" που άνοιξε και πάλι τις πόρτες του στη νυχτερινή διασκέδαση για μια φαντασμαγορική εμπειρία και θα τους υποδέχεται κάθε Σάββατο στις 11 μ.μ. και Κυριακή στις 10 μ.μ. αυτή τη σεζόν.

Αντώνης Ρέμος

Ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα με τις μοναδικές τους ερμηνείες, τις ευρηματικές χορογραφίες, τα πρωτότυπα live show, συναντήθηκαν σε ένα ξεχωριστό υπερθέαμα με τεχνολογικό εξοπλισμό διεθνών προδιαγραφών για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ακόμα και με led γιγαντοοθόνες στο πάτωμα.  Αμέτρητες διαχρονικές επιτυχίες του χθες και του σήμερα μέσα από μια ιστορική αναδρομή στον ελληνικό κινηματογράφο με ξεσηκωτικά ντουέτα, χάρισαν στο κοινό μαγικές στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες και θα συζητηθούν. Αντώνης Ρέμος και Ελένη Φουρέιρα, δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες, ένα εκρηκτικό δίδυμο on stage, μια μοναδική συνύπαρξη γεμάτη ενέργεια, ένταση, ρυθμό και πάθος, εντυπωσίασαν, καταχειροκροτήθηκαν και αποθεώθηκαν από το κοινό δίνοντας το έναυσμα για τον δυνατό χειμώνα που θα ακολουθήσει.

Ελένη Φουρέιρα

Διαβάστε Επίσης

Το "ΝΟΧ", είναι ένας χώρος - πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα των Ηλία Μαροσούλη - Άγγελου Κοταρίδη, με την υπογραφή του αρχιτέκτονα Μηνά Κοσμίδη. Ένας πολυβραβευμένος χώρος εφάμιλλος αντίστοιχων του εξωτερικού με εξελιγμένες υποδομές και τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικά μέσα, που απέσπασε το βραβείο gold στα Interior Design Award και το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία Interior Design / Hospitality στον παγκόσμιας εμβέλειας διαγωνισμό DNA Paris Design Awards.

Δείτε όλα τα προγράμματα για όλες τις πίστες της πόλης εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Πέγκυ Ζήνα: H επιτυχία συνεχίζεται στο "Mezzo" με τον Αναστάσιο Ράμμο

Στο σχήμα συμμετέχουν επίσης ο Χάρης Γεωργίου και η Κική Τσαλίκη.

31/08/2025

Η Κατερίνα Λιόλιου επιστρέφει στην πίστα του "Romeo"

Μαζί της ο Νικηφόρος Βυθούλκας αλλά και οι Athena Manoukian, Marilia και Jordee.

Τι μας περιμένει τον Σεπτέμβρη στην Ταράτσα του Φοίβου

Το αγαπημένο στέκι του Φοίβου Δεληβοριά συνεχίζεται ακάθεκτο, με ονόματα από τον Γιώργο Καπουτζίδη ως τον Γιώργο Νταλάρα.

Νατάσα Θεοδωρίδου και Σάκης Ρουβάς μαζί στο ‘Έναστρον’

Συνάντηση γιγάντων στη σκηνή από την ερχόμενη σεζόν, σε ένα από τα πιο δυνατά νέα σχήματα.

Στον Πύργο Πειραιά παίζει χαβανέζικο πάρτι και live DJ sets

H αφορμή για να βγεις από το σπίτι σου και να περάσεις καλά βρίσκεται στον Πειραιά και έχει dress code.