Όσα θα δούμε στο Θέατρο Άλσος το επόμενο διάστημα

Η Ηρώ Σαΐα, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Κώστας Τουρνάς και ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Σταύρος Σιόλας και η Κορίνα Λεγάκη έρχονται στη δραστήρια μουσική σκηνή με ανανεωμένα προγράμματα και εορταστική διάθεση.

Άλσος

"Άλσος Κυριακή Οκτώμισι"

Όσα θα δούμε στο Θέατρο Άλσος το επόμενο διάστημα - εικόνα 1

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός εγκαινιάζει έναν νέο κύκλο παραστάσεων στο θέατρο Άλσος από Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και κάθε Κυριακή. Πιάνα, κοντραμπάσο, βιολοντσέλο, μπουζούκια, βιολί, οι εκλεκτοί συνεργάτες του Σταμάτη Κραουνάκη, καθώς και καλεσμένοι-έκπληξη συνθέτουν μια ιδιοσυγκρασιακή λαϊκή γιορτή με σπιτικό mood που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Μεγάλες διαχρονικές λαϊκές επιτυχίες που σφράγισαν βράδια και καημούς και ελπίδες, από μια παρέα ανθρώπων που πιστεύουν στο τραγούδι και στην ψυχαγωγική του λειτουργία, και είναι έτοιμοι να οδηγήσουν τα βράδια της Κυριακής στα ωραιότερα όνειρα για τη βδομάδα που έρχεται.

Προπώληση μέσω more.com

"Κήποι του Χειμώνα"

Σταύρος Σιόλας και η ερμηνεύτρια Κορίνα Λεγάκη

Ο συνθέτης και ερμηνευτής Σταύρος Σιόλας και η ερμηνεύτρια Κορίνα Λεγάκη ενώνουν τις φωνές τους σε μια παράσταση που υπόσχεται να ταξιδέψει από τα Χάιλαντς μέχρι την Κορσική, το Σαν Χουάν και την Ικαρία, μετατρέποντας από τις 7 Δεκεμβρίου το θέατρο Άλσος σε έναν πολύχρωμο κήπο γεμάτο τραγούδια και μουσικές, με φόντο το γκρίζο τοπίο του χειμώνα.

Αφορμή της συνάντησης αυτής, αποτελούν τα δύο νέα τραγούδια Το νησί μου και Οι νάνοι που χάρισε ο Σταύρος στην Κορίνα, στον τελευταίο της δίσκο. Χριστουγεννιάτικοι ύμνοι, νυχτερινά τάνγκο, σμυρνέικα μινόρε, Έλληνες συνθέτες και φυσικά τραγούδια από το προσωπικό τους ρεπερτόριο, ακολουθούν μια απρόσμενη διαδρομή που θα απογειώσουν με τις ατμοσφαιρικές και αέρινες χροιές της φωνής τους τις Πέμπτες 7, 14, 21 και 28 του Δεκεμβρίου.

Προπώληση μέσω more.com

"Δυο βαλίτσες με τραγούδια"

Κώστας Τουρνάς Φίλιππος Πλιάτσικας

Ο Κώστας Τουρνάς και ο Φίλιππος Πλιάτσικας, δύο από τους πιο επιδραστικούς και εμβληματικούς Έλληνες τραγουδοποιούς, συναντιούνται για πρώτη φορά και ενώνουν τις φωνές τους στην σκηνή του Θεάτρου΄Άλσος με δυο βαλίτσες με τραγούδια, από το Σάββατο 18 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο. Οι "Παλιές αγάπες..." "Αφιερωμένο", "Μην της το πεις", "Μια προσευχή", "Δεν μετανιώνω", "Ποιος έχει λόγο στην αγάπη", "Όπου φυσάει ο άνεμος", "Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα" "Τι να μας κάνει η νύχτα", "Έπαψες αγάπη να θυμίζεις", "Όμορφη", τραγούδια που όλοι, λίγο ή πολύ όλοι γνωρίζουν και αγαπούν

Προπώληση μέσω more.com

"Πάρτυ Λαϊκό"

Ηρώ Σαΐα

Εν όψει των γιορτών και για να ξορκίσουμε οτιδήποτε αρνητικό τι άλλο θα μπορούσαμε να κάναμε εκτός από ένα πάρτυ λαϊκό; Η Ηρώ Σαΐα μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του Μαΐου στο Θέατρο Άλσος, επιστρέφει στον χαρούμενο και λουλουδένιο αυτό χώρο, επιστρατεύοντας όχι μόνο τη φωνή της αλλά και την τρέλα, τη χαρά και το συναίσθημά της ώστε να μας χαρίσει τέσσερις αξέχαστες βραδιές, από Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου και για τέσσερις Παρασκευές. Με τραγούδια εξωτικά, τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο, τραγούδια σπουδαίων συνθετών και επιτυχίες των τελευταίων δεκαετιών, η Ηρώ Σαΐα μαζί με μια παρέα σπουδαίων μουσικών ενώνονται και φτιάχνουν ένα πρόγραμμα με κέφι, εκπλήξεις και συναίσθημα

Προπώληση μέσω more.com

Δείτε όλα τα προγράμματα των μουσικών σκηνών της πόλης εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Άλσος

Ευελπίδων 4, Πεδίον Άρεως
  • Night Life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.