Ο Θοδωρής Φέρρης συναντά τη Josephine στο "Posidonio"

Μαζί τους τον φετινό χειμώνα ο Χρήστος Τσιλόπουλος, η Μαρία Μακρή και ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης.

Θοδωρής Φέρρης και η Josephine

Έπειτα από τα αλλεπάλληλα sold out του καλοκαιριού, ο Θοδωρής Φέρρης και η Josephine ανανεώνονται και συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στο "Posidonio", κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι ταλαντούχοι Χρήστος Τσιλόπουλος, Μαρία Μακρή και Δημήτρης Θεοδοσιάδης. Special live show από τον Steve Onemanshow.

Ο Θοδωρής Φέρρης, ο επιτυχημένος και πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του, ερχόμενος  από μία πολύ δημιουργική σεζόν και κυκλοφορώντας τον δίσκο "Άλλη Μια Εμπειρία" που έγινε χρυσός, συνεχίζει να χαρίζει συναρπαστικές μουσικές στιγμές με ένα δυνατό πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα και επιτυχίες. Η Josephine, το χρυσό κορίτσι της δισκογραφίας και μία από τις πλέον περιζήτητες performers, κυκλοφορεί τον νέο της hit δίσκο "Τα Καλά Κορίτσια" και συνεχίζει να μαγεύει το κοινό στο "Posidonio", τόσο με την φωνή της, όσο και με την "εκρηκτική" της παρουσία επί σκηνής.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Posidonio

Λεωφ. Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
  • Night Life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Τα techno πάρτι και τα electro events που θα πας το επόμενο διάστημα

Μία λίστα με τα electro, dance και techno ραντεβού που θα παίξουν στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/01/2026

Τα "ψαγμένα" lives του ΠΣΚ στην πόλη

Όλα τα "ψαγμένα" live του γουικέντ που φιλοξενούνται στην πρωτεύουσα.

Νέα χρονιά στις πίστες: Τα μπουζούκια που συνεχίζουν στη νυχτερινή Αθήνα

Οι "πιστοί" της νύχτας έχουν τα καταφύγιά τους, με αγαπημένους καλλιτέχνες που ξέρουν πώς να διασκεδάσουν το κοινό και θα συνεχίσουν να το κάνουν για μερικές ακόμη εβδομάδες.

Η Λένα Ζευγαρά ερμηνεύει ξανά τραγούδι του Φοίβου

Η Λένα Ζευγαρά συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία της με τον Φοίβο με ένα νέο τραγούδι που έχει τίτλο "Τα Χάνω".

Ο Νίκος Βέρτης στην κορυφή πωλήσεων φυσικού προϊόντος

Με το νέο, πολυπλατινένιο άλμπουμ του, "Μου έλειψες πολύ".

Η Ηρώ Σαϊα στα μουσικά χνάρια γυναικών που σημάδεψαν το ρεμπέτικο

Μια παράσταση-αφιέρωμα και ένα άτυπο "ευχαριστώ" στις γυναίκες που τραγούδησαν τα ανείπωτα, όπως η Ρόζα Εσκενάζυ και η Σωτηρία Μπέλλου.

Νίκος Οικονομόπουλος: O μοναδικός καλλιτέχνης με δύο τραγούδια στο Top 5 του Official IFPI Chart για το 2025

Έχει κατακτήσει τα ραδιόφωνα της χώρας με τα τραγούδια "Βιογραφικό" και "Εισιτήριο Ένα", τα οποία βρίσκονται σταθερά στις κορυφαίες θέσεις του επίσημου chart των ελληνικών ραδιοφώνων.