Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Κωνσταντίνα  ερμηνεύουν "Τα αγαπημένα"

Μαζί τους στη μουσική σκηνή «Χαμάμ», ο Μάκης Ψαραδέλλης.

Γεράσιμος Ανδρεάτος

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος συναντά την Κωνσταντίνα και μας προσκαλούν τα Σάββατα 1 και 8 Απριλίου (10.30 μ.μ.) στη μουσική σκηνή "Χαμάμ" στα Πετράλωνα. Παρέα με τον Μάκη Ψαραδέλλη τραγουδούν τα σπουδαία τραγούδια που ανακαλύψαμε στα ράφια των παλιών δισκάδικων όταν χώριζαν τη μουσική σε είδη και εποχές αλλά και μεγάλα σουξέ που χωρούν χωρίς καμία διάκριση στους διαδικτυακούς μουσικούς φακέλους με τίτλο "Τα αγαπημένα" .

Μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες τους όπως τα "Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια", "Το σημάδι", "Στη σκέψη της τρελής", "Άγγελε μου και φονιά", "Ο γκρεμός", "Σαν τριαντάφυλλο", "Πρώτο φθινόπωρο", "Το δηλητήριο", "Το σκάκι", "Θάλασσες", "Ο κουρασμένος δρόμος μου", "Στους πέντε άνεμους" και άλλα σύγχρονα, παλιά, σπουδαία τραγούδια, μεγάλα σουξέ που γράφτηκαν για να ενώνουν τα χείλη και τις καρδιές μας. Μαζί τους οι μουσικοί Θανάσης Βήχος στα πλήκτρα, Βασίλης Παπαδόπουλος στο μπουζούκι, Δήμος Πολυμέρης στο ακορντεόν και Τάκης Βασιλείου στα κρουστά. 

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2103421212

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Στο 'Hotel Ερμού', για δέκατη χρονιά με την Άννα Βίσση

Η "απόλυτη Ελληνίδα σταρ" γιορτάζει 10 συνεχόμενα χρόνια στο στέκι της, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Νίκος Απέργης και Josephine μας απογειώνουν στο 'Cabaret Athens'

Ένα από τα πιο in σχήματα, σε περιμένει κάθε Σάββατο και Κυριακή για μια απόλυτη εμπειρία διασκέδασης

Νίνα Λοτσάρη και Rosanna Mailan παρουσιάζουν το 'Pasión'

Το Baraonda Music Hall υποδέχεται την εκρηκτική συνάντηση, όπου το flamenco, η jazz, και τα latin ενώνονται με τη βαθιά ψυχή του ελληνικού τραγουδιού.

Ένας νέος πολυχώρος τέχνης και ψυχαγωγίας μόλις ήρθε στο Γκάζι

Τι ακριβώς συμβαίνει στον χώρο του πάλαι ποτέ Hoxton.

O Λεωνίδας Μπαλάφας έρχεται τον Δεκέμβριο στο "Σταυρός του Νότου Club"

Από Σάββατο 13 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο με μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών.