"Πουλάκια είναι και λαλούν": Τάνια Τσανακλίδου και Φώτης Σιώτας μαζί στο "VOX"

Mετά τη συνεργασία τους στο αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό οι δύο ξεχωριστοί καλλιτέχνες συναντιούνται ξανά επί σκηνής.

Τάνια Τσανακλίδου - Φώτης Σιώτας © Γιώργος Καλφαμανώλης

Με τίτλο "Πουλάκια είναι και λαλούν" οι δύο ξεχωριστοί καλλιτέχνες συναντιούνται ξανά επί σκηνής – μετά την επιτυχημένη τους συνεργασία στο αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό - σε ένα πρόγραμμα που έφτιαξαν με κέφι και αγάπη. Aπό την Δευτέρα 6 Μαρτίου (9 μ.μ.) η Τάνια Τσανακλίδου και ο Φώτης Σιώτας μας περιμένουν στο "VOX" με μια παράσταση διαφορετική και συναρπαστική.
 
Η Τάνια Τσανακλίδου φέρνοντας μαζί της τους θησαυρούς της δισκογραφίας της, την απαράμιλλη ερμηνεία της, την γενναιόδωρη σκηνική παρουσία και το μοναδικό ταπεραμέντο της μοιράζεται τη σκηνή με τον εξαιρετικό μουσικό και τραγουδοποιό της σύγχρονης γενιάς Φώτη Σιώτα που έχει ξεχωρίσει όχι μόνο για την καθοριστική συμβολή του ως μουσικός δίπλα σε σπουδαίους καλλιτέχνες αλλά και για την συνθετική και ερμηνευτική του άποψη μέσα από τους δύο δίσκους του και τις μουσικές του για το θέατρο.
 
Μαζί οι δυο τους μας υπόσχονται ένα εξωστρεφές πρόγραμμα, με χρώμα, διάθεση αφύπνισης και εμβληματικά τραγούδια που αγαπάμε αλλά δεν λέγονται συχνά και δεν τα περιμένουμε. Τραγούδια του Μούτση, του Σιδηρόπουλου και του Πουλικάκου, του Κηλαηδόνη, του Πανούση και του Λογό, του Μαχαιρίτσα και του Μπουλά, αλλά και του Σαββόπουλου, του Σπανού, του Κραουνάκη, του Μιχάλη Δέλτα, του Θανάση Παπακωνσταντίνου, του Νικόλα Άσιμου ανάμεσα σε άλλα. Δίπλα στα δικά τους τραγούδια που μπλέκονται ωραία και κάνουν την αφήγηση συναρπαστική. Όπως λένε η Τάνια και ο Φώτης "αυτή η παράσταση έχει πολλή ενέργεια αλλά και κάποια ξέφωτα πιο συγκινησιακά". Απροσδόκητες αλλαγές, διάθεση αυτοσαρκασμού, σατυρικό σχολιασμό της κατάστασης που βιώνουμε όλοι και όλες και μια αίσθηση χαρμολύπης, όπως συμβαίνει στο τσίρκο.
  
Τις ενορχηστρώσεις υπογράφει ο Κώστας Νικολόπουλος. Παίζουν οι Σπύρος Μάνεσης (πιάνο, πλήκτρα), Νίκος Παπαϊωάννου (μπάσο, τσέλο, samples), Θάνος Καζαντζής (τύμπανα), Γιώργος Δούσος (πνευστά), Βασίλης Παναγιωτόπουλος (τρομπόνι, πλήκτρα, ακορντεόν), Φώτης Σιώτας (βιολί) και Κώστας Νικολόπουλος (κιθάρες, μπάσο).

Η προπώληση εισιτηρίων (€ 35-15) έχει ξεκινήσει μέσω του viva.gr 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Μα τι συμβαίνει κάθε Τρίτη και Σάββατο στο "Εδώ" και στο "Εκεί";

Urban ήχοι, ανεπιτήδευτη διάθεση και ένα κοινό που ξέρει τι ψάχνει για τη βραδινή του έξοδο συνθέτουν την ταυτότητα του Cοme to Βang.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/09/2026

Η Πέγκυ Ζήνα για 4η χρονιά στο Mezzo

Μαζί της κάθε Τετάρτη και Σάββατο ο Χρήστος Τσιλόπουλος, ενώ συμμετέχουν οι Χάρης Γεωργίου, Κική Τσαλίκη και Εύα Τσάχρα.

Negroni night στο One & Only Aesthesis με τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Μια βραδιά με iconic Negronis, golden-hour elegance και μουσική κάτω από τον αττικό ουρανό της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Ο Νίκος Απέργης δίνει νυχτερινό ραντεβού στο "Cabaret"

Μαζί του η Χριστίνα Μηλιού, η δυναμική και ταλαντούχα ερμηνεύτρια, που θα δώσει τη δική της μοναδική νότα με τη φωνή, την ενέργεια και τη σκηνική της παρουσία.

Το Plex γίνεται "Pantheon" για μία νύχτα με 2 stages, περισσότερους από 30 καλλιτέχνες και χορό ως το πρωί

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, το Pantheon Double Stage καταλαμβάνει το Plex στον Κεραμεικό και φέρνει μαζί μουσική, σύγχρονη τέχνη, tattoo και street culture.

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος μας περιμένει με φόντο στην καλύτερη θέα της πόλης

Με αφορμή το νέο φεγγάρι του Σεπτεμβρίου ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος επιστρέφει στο αθηναϊκό Skybar στο Rooftop του DEOS Athens.

Άγγελος Διονυσίου και Κωνσταντίνα συναντιούνται μουσικά στο Elliot

Από τις 11 Σεπτεμβρίου, ο Άγγελος Διονυσίου και η Κωνσταντίνα σας περιμένουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο, για ξεχωριστές μουσικές βραδιές.