Νέες αφίξεις στον "Σταυρό του Νότου"

To μουσικό στέκι του Νέου Κόσμου επιστρέφει και το καινούριο έτος, δίνοντας ραντεβού με σπουδαίους καλλιτέχνες που θα γεμίσουν ξανά και τις μουσικές του σκηνές.

Σταυρός του Νότου

Ο Σταυρός του Νότου επιστρέφει το καινουριο έτος, δίνοντας ραντεβού με σπουδαίους καλλιτέχνες που θα γεμίσουν ξανά και τις μουσικές του σκηνές. Ο λόγος για τον Σταύρο Σιόλα που έρχεται για να γιορτάσει μαζί μας τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου του, τον μοναδικό Μπάμπη Στόκα και τους Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη, Αργύρη Λούλατζη, Παντελή Κυραμαργιό και Δημήτρη Μυστακίδη έτοιμοι να ταρακουνήσουν τη σκηνή του Σταυρού του Νότου.

Ο Σταύρος Σιόλας γιορτάζει 20 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου του

Σταύρος Σιόλας

Ο Σταύρος Σιόλας μετά τις sold out εμφανίσεις του τον Δεκέμβριο επιστρέφει στις 27 Ιανουαρίου και 3 Φεβρουαρίου για γιορτάσει μαζί μας τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου του με μια παράσταση που θα ακολουθεί την πορεία της δισκογραφίας του. Καλεσμένοι του στις 27 Ιανουαρίου θα είναι η Ρίτα Αντωνοπούλου και ο Νίκος Ψημίτης και στις 3 Φεβρουαρίου η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Μαρία Παπαγεωργίου.

Από τον "Γεροπλάτανο" και "Της Άρνης το Νερό" θα περνάει "Κάθε Φορά" τα "Διόδια" και θα φτάνει μέχρι τα πρόσφατα "Σαν Χουάν" και "Η Δική μας Σειρά", ενώ στις ενδιάμεσες στάσεις θα φωτίζει και τα τραγούδια που δεν ευτύχησαν ισάξιας προβολής!

Προπώληση μέσω viva.gr

Ο Μπάμπης Στόκας μοιράζεται τις αλήθειες του μέσα από τον νέο του δίσκο 

Μπάμπης Στόκας

Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο εμβληματικούς Έλληνες τραγουδοποιούς, έρχεται κάθε Παρασκευή, από 20 Ιανουαρίου, στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, για μια σειρά εμφανίσεων που συμπυκνώνουν την πολύχρονη πορεία του στη μουσική. Μαζί με την Έλενα Φερεντίνου μας καλούν να ονειρευτούμε και να διασκεδάσουμε με ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης!

Απρόβλεπτος και αυθεντικός, μοιράζεται τις αλήθειες του, μέσα από τον νέο του δίσκο καθώς και με διασκευές όπως το πολύ γνωστό, αγαπημένο και διαχρονικό λαϊκό τραγούδι "Μια ζωή μέσα στους δρόμους", που αποκτά μια άλλη χροιά μέσα από την εκτέλεση του Μπάμπη και το οποίο ακούγεται στην τηλεοπτική σειρά "Αυτή η Νύχτα Μένει".

Προπώληση μέσω viva.gr

Ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης, ο Αργύρης Λούλατζης και ο Παντελής Κυραμαργιός καταλαμβάνουν το Club του Σταυρού του Νότου

Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης, Αργύρης Λούλατζης & Παντελής Κυραμαργιός

Ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης ("Χτίζω Ανέμους", Οκτώβριος 2022), ο Αργύρης Λούλατζης ("Σαντικλέρι", Δεκέμβριος 2022) και ο Παντελής Κυραμαργιός ("Προσωρινά Αιώνιοι", Ιανουάριος 2023) έρχονται στον Σταυρό του Νότου και, με τα τραγούδια της προσωπικής τους δισκογραφίας αλλά και με τη δική τους προσέγγιση στο παραδοσιακό, το έντεχνο και το λαϊκό τραγούδι, ετοιμάζονται να απογειώσουν όλα τα Σάββατα του Φεβρουαρίου. 

Με ένα ρεπερτόριο που θα μας ταξιδέψει σε γνωστά αλλά και νέα συναρπαστικά μονοπάτια, και με τη μοναδική τους μουσική χημεία, οι τρεις ξεχωριστοί καλλιτέχνες ετοιμάζουν για όλους εμάς τέσσερις βραδιές που δύσκολα θα ξεχάσουμε.

Προπώληση μέσω viva.gr

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται με τις μπάντες

Δημήτρης Μυστακίδης

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τις Παρασκευές του Φεβρουαρίου με τα τραγούδια από τον νέο του δίσκο "Μόρσο", με ρεμπέτικα, με τραγούδια του Θεσσαλού ποιητή και του push pull με την κόκκινη μπαντάνα και με ό,τι προκύψει κάθε φορά. Συνοδοιπόροι του, ο Μιχάλης Ατσάλης στις κιθάρες, ο Γιώργος Μακρής στη γκάιντα, την τσαμπούνα και το καβάλ, ο Πέτρος Λαμπρίδης στο ακουστικό και το ηλεκτρικό μπάσο και ο Πρόδρομος Μυστακίδης στα τύμπανα. Μαζί του στο τραγούδι, η Νεκταρήλια Τσομπάνογλου.

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Σταυρός του Νότου - Κεντρική Σκηνή

Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.