Γιορτές στις μεγάλες πίστες της πόλης

Η «παράδοση» της νυχτερινής Αθήνας για ρεβεγιόν στα μπουζούκια αναμένεται να τηρηθεί και φέτος με ενθουσιασμό, ενώ το κοινό καλείται να επιλέξει από ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα, γεμάτο, μεταξύ άλλων, με συνεργασίες ηχηρών ονομάτων.

Pistes22_front

Ο φετινός χειμώνας δεν έχει πάνω του τη σκιά της πανδημίας –η οποία έπεσε βαριά στην περσινή σεζόν, αναγκάζοντας πολλά μουσικά προγράμματα να κατέβουν πρόωρα– έρχεται όμως με τις δικές του αβεβαιότητες. Μέχρι στιγμής, πάντως, ο κόσμος διατηρεί την αισιοδοξία του κι έχει δώσει ενθουσιώδες παρών στη νυχτερινή διασκέδαση. Με τη σειρά τους, λοιπόν, οι μεγάλες πίστες της Αθήνας βάζουν τα στολίδια τους κι ετοιμάζουν τα δικά τους σπέσιαλ σόου για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Έτσι, το κοινό καλείται να επιλέξει από ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα, γεμάτο με συνεργασίες ηχηρών ονομάτων από όλο το φάσμα στο οποίο κινείται ο εγχώριος λαϊκός ήχος. Ανάμεσά τους δεσπόζει αυτή του Αντώνη Ρέμου και της Καίτης Γαρμπή στο "Nox", η οποία αναπροσαρμόζεται με επιπλέον ημερομηνίες για τις γιορτές: οι δύο αστέρες θα παίξουν εκτάκτως και τις Παρασκευές 23 και 30/12, όπως και ανήμερα τα Φώτα (Παρασκευή 6/1/2023), ενώ θα κάνουν ρεβεγιόν με το κοινό τα Σάββατα 24 και 31/12, αλλά θα παίξουν και ανήμερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, τις αντίστοιχες Κυριακές. 

Pistes22_01
Αντώνης Ρέμος & Καίτη Γαρμπή θα έχουν ειδικό εορταστικό πρόγραμμα στο "Nox"

Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα κάνει επί σκηνής και η Άννα Βίσση, που πρωταγωνιστεί για 7η συνεχόμενη χρονιά στο "Hotel Ερμού", με ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα των τελευταίων ετών. Ανάλογα σχέδια για ρεβεγιόν με το κοινό έχει και ο Γιώργος Μαζωνάκης στο "Κέντρο Αθηνών", όπου παρουσιάζει για δεύτερη σεζόν την παράσταση "Η Αθήνα Τη Νύχτα" –μία από τις πιο συζητημένες, όσον αφορά τις μεγάλες λαϊκές πίστες. 

Pistes22_03
H Άννα Βίσση θα γιορτάσει στο "Hotel Ερμού", όπου πρωταγωνιστεί για 7η συνεχόμενη χρονιά

Το ίδιο ισχύει και για τη Νατάσσα Θεοδωρίδου, που αναμένεται να γιορτάσει τις δύο παραμονές στην ανακαινισμένη "Ακτή Πειραιώς", όπως και για τον Νίκο Οικονομόπουλο, ο οποίος βρίσκεται για μία ακόμα σεζόν στο "Fantasia Live" του Ελληνικού. Ο Νίκος Βέρτης, από την άλλη, σκοπεύει να βρίσκεται με το κοινό και για τα δύο ρεβεγιόν, μα και ανήμερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, έχοντας μετατρέψει το "Yton" της Πέτρου Ράλλη σε κάτι σαν δεύτερό του σπίτι. Ο Πάνος Κιάμος, πάλι, κηρύσσει ειδική Holiday Season στο "Posidonio", ανακοινώνοντας τριπλέτες εμφανίσεων για 23, 24 & 25/12, για 30, 31/12 & 1/1, αλλά και για 5, 6 & 7/1 στο Νέο Έτος.

Pistes22_02
Η Νατάσσα Θεοδωρίδου θα κάνει ρεβεγιόν με το κοινό στην "Ακτή Πειραιώς"

Επιστρέφοντας στις ηχηρές συμπράξεις της σεζόν, ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πάολα επιβεβαίωσαν τις φήμες για κοινές εμφανίσεις (που ακούγονταν ήδη από το καλοκαίρι) με μια λαμπερή πρεμιέρα στο "Fever", όπου και ετοιμάζονται τώρα να κάνουν παραμονή Χριστουγέννων, αλλά και παραμονή Πρωτοχρονιάς. Ειδικές εορταστικές τροποποιήσεις στον ισχύοντα προγραμματισμό τους ανακοίνωσαν και ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τον Σάκη Ρουβά, σκοπεύοντας να γιορτάσουν "The Ultimate Christmas" μαζί με το κοινό. Θα βρίσκονται λοιπόν μαζί στο "Teatro Athens" και για ρεβεγιόν και ανήμερα Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα, μα και τις δύο τελευταίες Παρασκευές του έτους (23 & 30/12).

Αλλά και η Δέσποινα Βανδή με το συγκρότημα Melisses του Χρήστου Μάστορα ανακοίνωσαν ειδικές εορταστικές παραστάσεις στο "Έναστρον". Σε ανάλογο μήκος κύματος, λοιπόν, το δικό τους "Xmas Time" θα καλύψει και τα δύο ρεβεγιόν, θα τρέξει και ανήμερα Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα, ενώ θα συμπεριλάβει και τις Παρασκευές 23 & 30/12, αλλά και την πρώτη Πέμπτη του Νέου Έτους (5/1). Γιορτές παρέα με τον κόσμο θα κάνουν και η Πέγκυ Ζήνα με τον Κώστα Τουρνά, καθώς το ιδιαίτερο πρόγραμμα που έχουν στήσει φέτος στο ανακαινισμένο "Baraonda" θα τρέξει και τις δύο παραμονές, καθώς και ανήμερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. 

Pistes22_04
Κωνσταντίνος Αργυρός & Σάκης Ρουβάς στο "Teatro", με "Ultimate Christmas" διαθέσεις

Όμως παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέα με τα ινδάλματά τους θα έχουν  την ευκαιρία να κάνουν και οι φίλοι του πιο βαριού λαϊκού ήχου. Ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Βασίλης Τερλέγκας και ο Αλέκος Ζαζόπουλος τους περιμένουν και για τα δύο Σαββατόβραδα στο "Cabana" στις Τρεις Γέφυρες, η Κατερίνα Στανίση δίνει ραντεβού στο "Εμπατή North" της Νέας Ερυθραίας –πλαισιωμένη από τον Μάκη Δημάκη και τη Σάσα Μπάστα– ο Λευτέρης Πανταζής και ο Χρήστος Δάντης θα βρίσκονται στην "Αυτοκίνηση", ενώ στο ολοκαίνουριο "ESTET Athens" (που πήρε τη θέση του "Frangelico") έκαναν πρεμιέρα πριν λίγες μέρες ο Νίκος Μακρόπουλος με τον Κώστα Καραφώτη, οι οποίοι θα καλύψουν αμφότερα τα φετινά ρεβεγιόν. Ο Σταμάτης Γονίδης με τον Ζαφείρη Μελά, από την άλλη, αποφάσισαν να στήσουν το δικό τους σπέσιαλ πρόγραμμα για τις γιορτές στο στολισμένο "Vegas" του Ταύρου, ανακοινώνοντας χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις για το τετραήμερο 22, 23, 24 & 25/12, όπως και τις αντίστοιχες πρωτοχρονιάτικες για τις 29, 30, 31/12 & 1/1. 

Pistes22_05
Δέσποινα Βανδή & Melisses ανακοίνωσαν γιορτινές παραστάσεις στο "Έναστρον"

Τα δικά τους, κάπως πιο ποπ, ρεβεγιόν στήνουν στον "Βοτανικό" η Έλενα Παπαρίζου με τον Γιώργο Σαμπάνη, αλλά και ο Διονύσης Σχοινάς με την Ήβη Αδάμου στο "BOX Athens", στοχεύοντας στο ηλικιακά νεότερο κοινό. Κάτι ανάλογο πράττουν στο "Mezzo Athens" και η Demy με τον Ηλία Βρεττό, οι οποίοι, εκτός από τις παραμονές, θα βρίσκονται επί σκηνής και ανήμερα Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά. Το ίδιο θα κάνει και ο Νίκος Απέργης στο "Cabaret Athens", μαζί με τη Μαλού Κυριακοπούλου.

Εορταστικά σχέδια έχουν βέβαια και οι μικρότερες πίστες της Αθήνας. Διονύσης Μακρής, Σάκης Αρσενίου & Κυριάκος Κυανός θα κάνουν ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με το κοινό στο "Bodega". Ανάλογα θα πράξει και η Ιουλία Καλλιμάνη στο "Tokyo Athens", όπως και ο Ηλίας Καμπακάκης στο "Voodoo", ο οποίος θα παίξει και ανήμερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Στο "Εν Μοσχάτω" τα δύο ρεβεγιόν αναλαμβάνουν ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης –ο συνονόματος γιος του θρυλικού τραγουδιστή– και η Σταυρούλα Εσαμπαλίδη, ενώ ανήμερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά θα εμφανιστούν ο Χρίστος Αντωνιάδης με τη Γιάννα Φαφαλιού. Τέλος, ειδικό "Merry Christmas" πρόγραμμα ανακοίνωσαν και ο Γιώργος Γιαννιάς με τον Γιώργο Τσαλίκη, οι οποίοι συνεργάζονται φέτος στο "Ω Stage". Θα πρωταγωνιστήσουν λοιπόν και στα δύο ρεβεγιόν και ανήμερα Χριστούγεννα, αλλά και τις Παρασκευές 23 & 30/12, καθώς και τις Τρίτες 27/12 & 3/1.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.