Δύο εβδομαδιαία ραντεβού στη μουσική σκηνή "Caja De Musica"

Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης και η Γεωργία Νταγάκη γεμίζουν την καινούρια μουσική σκηνή της πόλης αυτόν τον Νοέμβριο

IMG-2098.jpg

Ραντεβού στη νέα μουσική σκηνή της Αθήνας δίνει κάθε Σάββατο με το κοινό ο Κώστας Τριανταφυλλίδης. Ο γνήσια λαϊκός ερμηνευτής, θα κουρδίζει τα Σαββατόβραδα το μουσικό κουτί και θα μας κρατάει συντροφιά με αγαπημένα τραγούδια από το χθες και το σήμερα.

Οι εμφανίσεις του Κώστα Τριανταφυλλίδη στο "Caja de Musica" έρχονται ως συνέχεια μιας σειράς από σημαντικές συνεργασίες που κέρδισαν την προσοχή και το ενδιαφέρον όλων. Ξεχωριστή στιγμή η συνεργασία του με τον Μίνω Μάτσα στην ταινία "Ευτυχία" με την διασκευή στο τραγούδι "όνειρο απατηλό" του Απόστολου Καλδάρα και της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου που σημείωσε τεράστια επιτυχία. Τώρα, εκείνος και οι καταξιωμένοι μουσικοί του συναντιούνται τα Σαββατόβραδα του χειμώνα με πολυαγαπημένα τραγούδια, που έρχονται για να μας φανερωθούν αλλιώς.

Info: Είσοδος: € 12 | Πληροφορίες: 6906418034 & 6944610061

Νταγάκη_xwra-640x427.jpg

Η Γεωργία Νταγάκη επιστρέφει τις Παρασκευές 4, 11, 18 και 25 Νοεμβρίου, μετά από ένα έντονο και επιτυχημένο συναυλιακό καλοκαίρι, στην ολοκαίνουργια μουσική σκηνή της πόλης. Διανύοντας την πιο δημιουργική της περίοδο καλλιτεχνικά, έχοντας στο ενεργητικό της περισσότερα από 15 χρόνια δισκογραφίας και ζωντανών εμφανίσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και πληθώρα συνεργασιών, ετοιμάζεται να αποτυπώσει το σύνολο όλων αυτών των μουσικών βιώματών της στην παράσταση "Εκεί θ’ανθίζω". Στην παράσταση αυτή παρουσιάζονται τραγούδια τόσο από την προσωπική της δισκογραφία όσο και από την ευρεία ελληνική δισκογραφία των τελευταίων ετών. 

Ισορροπώντας άρτια στην παράδοση και στον σύγχρονο ήχο, η Γεωργία, έχοντας συνοδοιπόρους της την λύρα της και τέσσερις εξαίρετους μουσικούς, είναι έτοιμη να πάει κόντρα στην εσωστρέφεια και τις δυσκολίες της εποχής και να αποτελέσει κομμάτι μίας παράστασης η οποία θα μας κρατήσει συντροφιά και θα ζεστάνει τον χειμώνα μας.

Info: Είσοδος: € 10 | Πληροφορίες: 6906418034 & 6944610061

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Οι πίστες της άνοιξης: Τα μπουζούκια που θα μας απασχολήσουν μέχρι το καλοκαίρι

Αν είναι να μείνεις στην Αθήνα, απόλαυσε τη συνθήκη στο μάξιμουμ. Ναι, ακόμη και στα μπουζούκια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
19/04/2025

Νέα παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

Το ταξίδι του "Κάτι Καίγεται" συνεχίζεται και τον Απρίλιο και τον Μάιο.

Γιώργος Χατζηνάσιος και Στέφανος Κορκολής συναντιούνται στο "Vox"

Ένα μουσικό ταξίδι με συνοδοιπόρους δυο σημαντικούς πιανίστες και συνθέτες.

Τα νέα του "Caja de Musica"

Ο Μανώλης Ρακιντζής, ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, η Κατερίνα Ντίνου κ.α. έρχονται μέσα στον Απρίλιο στην αθηναϊκή μουσική σκηνή.

Δέσποινα Βανδή feat. Rodinei: Το ντουέτο που δε γνωρίζαμε πως έχουμε ανάγκη

Κάποιοι κάνουν λόγο για την πιο απροσδόκητη on stage συνεργασία της χρονιάς.

Τι πραγματικά ισχύει με την επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη στις πίστες

Όλες οι έως τώρα πληροφορίες για το επικείμενο (;) comeback του.

Η Κατερίνα Λιόλιου κατεβαίνει στην Αθήνα

Μετά από έναν εκρηκτικό χειμώνα στη Θεσσαλονική έρχεται στο "Romeo" του Ελληνικού για έναν νέο κύκλο εμφανίσεων.