Τι θα δούμε στη μουσική σκηνή "Σφίγγα" τον Νοέμβριο

Ο Κώστας Λειβαδάς, η Ανδριάνα Μπάμπαλη, η Μπέσσυ Αργυράκη και ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης παρέα με μουσικούς αλλά και stand up κωμικούς υποδέχονται τον χειμώνα στο καλλιτεχνικό στέκι του Κέντρου.

Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης - Μπέσσυ - Κώστας Λειβαδάς - Ανδριάνα Μπάμπαλη

Η μουσική σκηνή Σφίγγα παρουσιάζει παραστάσεις σημαντικών ονομάτων της μουσικής και των τεχνών, φιλοδοξώντας να ξαναγίνει το καλλιτεχνικό στέκι στο κέντρο της πόλης. Ο Κώστας Λειβαδάς, η Ανδριάνα Μπάμπαλη, η Μπέσσυ Αργυράκη και ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης έρχονται το Νοέμβριο παρέα με σπουδαίους μουσικούς αλλά και stand up κωμικούς για να μας χαρίσουν σπουδαίες μουσικές βραδιές. 

Κώστας Λειβαδάς και Ανδριάνα Μπάμπαλη 5 & 12/11

Κώστας Λειβαδάς - Ανδριάνα Μπάμπαλη

Ο Κώστας Λειβαδάς και η Ανδριάνα Μπάμπαλη, με αγαπημένα τραγούδια στις "αποσκευές" τους αλλά και με αφορμή το πρόσφατο ντουέτο τους "Aν εμείς χωρίσουμε" και το ακόμα πιο πρόσφατο "Σήκωσε κύμα" που έγραψε ο Κώστας για την Ανδριάνα, θα εμφανιστούν για δύο Σάββατα, 5 και 12 Νοεμβρίου, στη μουσική σκηνή Σφίγγα. Αυτή τη φορά όμως, αποφάσισαν να σηκώσουν χορό και κύμα με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο, φέρνοντας κοντά τους το παντοδύναμο χιούμορ και το stand up, μετά από αυτά τα τρία πολύπαθα χρόνια, θέτοντας την ερώτηση "τι άλλο μπορεί να πάει στραβά";

Δημήτρης Χριστοφορίδης

Το πρώτο Σάββατο, καλεσμένος τους, ο Δημήτρης Χριστοφορίδης, ένας από τους καλύτερους stand up κωμικους της γενιάς του, με πάνω από 1000 παραστάσεις στο ενεργητικό του, θα παρουσιάσει αποσπάσματα από την παράστασή του "Χαμένη γενιά", τη γενιά των σημερινών 40ρηδων. 15 λεπτά γέλιο, αισιοδοξίας και αυτοσαρκασμού κόντρα στις εποχές που ζούμε.

Αλέξανδρος Χαριζάνης - Θάνος Αυγερινός

To δεύτερο Σάββατο, καλεσμένοι τους ο Αλέξανδρος Χαριζάνης και ο Θάνος Αυγερινός. Έρχονται από την Θεσσαλονίκη, μπλέκουν το stand up comedy με νότες και υπόσχονται άφθονο γέλιο με αποσπάσματα από την κωμική μουσική τους παράσταση "Μη Άσματα".

Πληροφορίες: 5 & 12/11 | Έναρξη: 9 μ.μ. | Εισιτήριο: 18 € | Προπώληση: viva.gr 

Μπέσσυ Αργυράκη 7 & 14/11

Μπέσσυ Αργυράκη

Η Μπέσσυ, γεμάτη ζωντάνια, χαμόγελο, μεγάλη καρδιά και με μια φωνή που δεν σταματάει πουθενά, έχει στο ενεργητικό της 18 διεθνή βραβεία και 16 προσωπικούς δίσκους! "Μια θάλασσα γαλάζια", "Κορμί κι αλάτι", "Αθήνα μάνα μου", "Μεγάλη στιγμή", "Μάθημα σολφέζ", "Έλα ξανά", "Πιο δυνατά", "Ακατάλληλο για ανηλίκους",  και πολλές ακόμα που την κάνουν μοναδική! Ο δίσκος με 12 ιαπωνικά τραγούδια πουλάει στην Ιαπωνία 2.500.000 αντίτυπα, όταν το 1981 εκπροσωπώντας την χώρα μας αποσπά το β’ βραβείο.

Στις Κάννες, την ίδια χρονιά της απονέμουν ειδικό βραβείο ως την πιο πολυβραβευμένη τραγουδίστρια της Ευρώπης. Η αιώνια έφηβη με τους μουσικούς της υπόσχονται μια υπέροχη βραδιά. Στις 7/11 θα βρίσκονται μαζί της στη σκηνή ο Πασχάλης και η Σοφία Αρβανίτη και στις 14/11 η Κωνσταντίνα, ο Μάκης Δελαπόρτας και ο Τόλης Παπαδημητρίου. 

Πληροφορίες: 7 & 14/11 | Έναρξη: 9 μ.μ. | Εισιτήριο: 16 € | Προπώλησηviva.gr 

Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης 19 & 26/11

Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης

Μετά την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του "Χτίζω Ανέμους", ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης, ένας από τους πιο εκφραστικούς ερμηνευτές και ανήσυχους δημιουργούς που ανέδειξε η μουσική σκηνή τα τελευταία χρόνια, έρχεται τα Σάββατα 19 και 26 Νοεμβρίου για δύο μοναδικές εμφανίσεις.

Παρέα με την 7μελή μπάντα του υπόσχεται να μας παρασύρει με μουσικές που διασταυρώνονται, που δίνουν την αίσθηση μιας rock συναυλίας και του καλοκαιρινού γλεντιού με ενέργεια και ηλεκτρισμό, σε ένα πρόγραμμα με παλιότερα τραγούδια του, αλλά και αυτά από τον νέο του δίσκο. 

Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης

Τραγούδια φτιαγμένα στη διάρκεια μιας δεκαετίας που οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων δοκιμάστηκαν έντονα και για τα οποία συνεργάστηκε με αγαπημένα του πρόσωπα, όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Αργύρης Λούλατζης, ο Παντελής Κυραμαργιός, ο Χρήστος Νινιός και η Έλενα Αναγιώτου. Παίζουν οι μουσικοί Μιχάλης Παχάκης στο λαούτο και στον τζουρά, Δημήτρης Νεονάκης στην ηλεκτρική κιθάρα, Αλέξανδρος Κανακάκης στα πνευστά, Μιχάλης Μπουτσάκης στο ηλεκτρικό μπάσο, Μιχάλης Δασκαλάκης στην ακουστική κιθάρα και Νικόλας Χριστόπουλος στα τύμπανα.

Πληροφορίες: 19 & 26/11 | Έναρξη: 10 μ.μ. | Εισιτήριο: 16 € | Προπώληση: viva.gr 

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Σφίγγα Music Theatre

Ακαδημίας & Ζωοδόχου Πηγής, κέντρο
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.