Η Ελευθερία Αρβανιτάκη συναντά την Ελεονώρα Ζουγανέλη στη σκηνή του "Vox"

Τέσσερις μουσικές δεκαετίες, αμέτρητα τραγούδια που έχουν γράψει μέσα μας και δύο φωνές από αυτές που χαρακτηρίζουν το ελληνικό τραγούδι, γίνονται ένα και ανεβαίνουν μαζί στη σκηνή του "Vox".

εα.jpg

Δύο γενιές, δυο γυναίκες που έχουν χαρακτηρίσει με την φωνή τους το ελληνικό τραγούδι συναντιούνται στη σκηνή. Η εσωτερική φλόγα της Ελευθερίας Αρβανιτάκη συναντά το εκρηκτικό ταπεραμέντο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και οι δύο ερμηνεύτριες παρουσιάζουν μαζί ένα πρόγραμμα από αυτά που θα θυμόμαστε για πάντα. 

Το ρεπερτόριο τους δε είναι κάτι άγνωστο: Είναι τα τραγούδια που έχουν γράψει μέσα μας, που τα έχουμε ζήσει και που εναλλάσσονται στον ραδιοφωνικό αέρα, αλλά και στις δικές μας προσωπικές ψηφιακές λίστες. Τώρα γίνονται μια ζωντανή συλλογή επιτυχιών αλλά και απρόβλεπτων στιγμών στην σκηνή του "VΟΧ".

εα.jpg

Τις δύο ερμηνεύτριες πλαισιώνουν οι Μιχάλης Καπηλίδης στα τύμπανα, Νίκος Μέρμηγκας στο μπουζούκι, το λαούτο, τη λαύτα και το μαντολίνο, Βασίλης Νησσόπουλος στο μπάσο, Δημήτρης Στασινός στην ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, Δημήτρης Τσάκας στο σαξόφωνο, Στέλιος Φραγκούςστο πιάνο και τα πλήκτρα και Ντίνος Χατζηιορδάνου στο ακορντεόν.

Από 12 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο | "Vox" | Πληροφορίες και κρατήσεις: Viva

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/05/2024

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.