Μελίνα Κανά: "Ένα Αστέρι Πέφτει Πέφτει" στο Χαμάμ

Η Μελίνα Κανά παρουσιάζει το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στη Μοσχολιού στην αγαπημένη μουσική σκηνή των Πετραλώνων.

Η «έφηβη» Μελίνα Κανά μας συστήνεται ξανά

Η Μελίνα Κανά διαλέγει τα πολυτιμότερα τραγούδια της δισκογραφίας της και τα ακουμπάει δίπλα σε κλασσικά τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου τις Παρασκευές 1 και 15 Απριλίου στο Χαμάμ. Από το υλικό του Θανάση Παπακωνσταντίνου και του Σωκράτη Μάλαμα, μέχρι τις επιλογές κλασσικών τραγουδιών που όρισαν το ελληνικό τραγούδι όπως συνθέσεις του Άκη Πάνου, του Απόστολου Καλδάρα, του Γιώργου Ζαμπέτα, του Γιάννη Σπανού και πολλών άλλων σημαντικών δημιουργών.

Μοναδική στιγμή της παράστασης το αφιέρωμα στα τραγούδια της αξέχαστης Βίκυς Μοσχολιού. Τραγούδια ορόσημα, που μεταφέρονται στο σήμερα με το πάθος, την ειλικρίνεια και τον σεβασμό που τους αρμόζει. Τον στίχο ενός από αυτά τα τραγούδια, του κλασσικού πια "Ένα αστέρι πέφτει, πέφτει", διάλεξε η Μελίνα, ως τίτλο της φετινής της παράστασης.

Η αισθαντική Μελίνα Κανά, χτίζει ένα μουσικό πρόγραμμα που εκφράζει το καλλιτεχνικό της παρόν. Αυτή η μουσική παράσταση αποτελεί ένα δυνατό μουσικό όχημα εξωτερίκευσης συναισθημάτων. Ακουμπώντας στις ανθρώπινες διαθέσεις, από τα πιο βαθιά και προσωπικά έως τη διονυσιακή εξωστρέφεια, η καλοκαιρινή παράσταση της Μελίνας αποτελεί μία δυνατή αποτύπωση διαθέσεων και συναισθημάτων μέσα από λόγια και μουσικές.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Μουσικό πρόγραμμα με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους στη Μέδουσα

Κάθε Πέμπτη και Κυριακή παρουσιάζονται στη Μέδουσα αγαπημένα τραγούδια και επιλογές από δημιουργούς που έχει ξεχωρίσει ο Γιώργος Θεοφάνους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/12/2025

Όλα όσα θα ακούσουμε την εβδομάδα των Χριστουγέννων στον Σταυρό του Νότου

Ο Σταυρός του Νότου υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα με ένα εκρηκτικό τριήμερο που υπόσχεται να απογειώσει τις γιορτές σας!

Τα πιο ενδιαφέροντα lives του Σαββατοκύριακου

Από τις ποικίλες και ενδιαφέρουσες μουσικές προτάσεις της νυχτερινής Αθήνας κάποιες που μάλλον δεν θα τις προσπεράσεις εύκολα.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει σε ένα μουσικό threesome στο Κύτταρο

Φοίβος Δεληβοριάς: Επιστρέφει σε ένα μουσικό threesome στο Κύτταρο κάθε Σάββατο από τις 24 Ιανουαρίου 2026 μαζί με τους Κωστή Χριστοδούλου και Σωτήρη Ντούβα.

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά σε πίστες και μουσικές σκηνές

Καλοί οι κουραμπιέδες, ωραία και τα μελομακάρονα, όμως για πολλούς Έλληνες κάτι λείπει από τις γιορτές δίχως ρεβεγιόν στα μπουζούκια και στα παρεΐστικα στέκια της πόλης, που αλλάζουν τα προγράμματά τους ώστε ν' ανταποκριθούν στην εποχιακή ζήτηση.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης 'δηλώνει παρών' στην Ακτή Πειραιώς

Κάθε Πέμπτη και Σάββατο, μαζί με τον Apon.

Στο 'Hotel Ερμού', για δέκατη χρονιά με την Άννα Βίσση

Η "απόλυτη Ελληνίδα σταρ" γιορτάζει 10 συνεχόμενα χρόνια στο στέκι της, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.