Μελίνα Κανά: "Ένα Αστέρι Πέφτει Πέφτει" στο Χαμάμ

Η Μελίνα Κανά παρουσιάζει το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στη Μοσχολιού στην αγαπημένη μουσική σκηνή των Πετραλώνων.

Η «έφηβη» Μελίνα Κανά μας συστήνεται ξανά

Η Μελίνα Κανά διαλέγει τα πολυτιμότερα τραγούδια της δισκογραφίας της και τα ακουμπάει δίπλα σε κλασσικά τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου τις Παρασκευές 1 και 15 Απριλίου στο Χαμάμ. Από το υλικό του Θανάση Παπακωνσταντίνου και του Σωκράτη Μάλαμα, μέχρι τις επιλογές κλασσικών τραγουδιών που όρισαν το ελληνικό τραγούδι όπως συνθέσεις του Άκη Πάνου, του Απόστολου Καλδάρα, του Γιώργου Ζαμπέτα, του Γιάννη Σπανού και πολλών άλλων σημαντικών δημιουργών.

Μοναδική στιγμή της παράστασης το αφιέρωμα στα τραγούδια της αξέχαστης Βίκυς Μοσχολιού. Τραγούδια ορόσημα, που μεταφέρονται στο σήμερα με το πάθος, την ειλικρίνεια και τον σεβασμό που τους αρμόζει. Τον στίχο ενός από αυτά τα τραγούδια, του κλασσικού πια "Ένα αστέρι πέφτει, πέφτει", διάλεξε η Μελίνα, ως τίτλο της φετινής της παράστασης.

Η αισθαντική Μελίνα Κανά, χτίζει ένα μουσικό πρόγραμμα που εκφράζει το καλλιτεχνικό της παρόν. Αυτή η μουσική παράσταση αποτελεί ένα δυνατό μουσικό όχημα εξωτερίκευσης συναισθημάτων. Ακουμπώντας στις ανθρώπινες διαθέσεις, από τα πιο βαθιά και προσωπικά έως τη διονυσιακή εξωστρέφεια, η καλοκαιρινή παράσταση της Μελίνας αποτελεί μία δυνατή αποτύπωση διαθέσεων και συναισθημάτων μέσα από λόγια και μουσικές.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Νίκος Απέργης και Josephine μας απογειώνουν στο 'Cabaret Athens'

Ένα από τα πιο in σχήματα, σε περιμένει κάθε Σάββατο και Κυριακή για μια απόλυτη εμπειρία διασκέδασης

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/12/2025

Νίνα Λοτσάρη και Rosanna Mailan παρουσιάζουν το 'Pasión'

Το Baraonda Music Hall υποδέχεται την εκρηκτική συνάντηση, όπου το flamenco, η jazz, και τα latin ενώνονται με τη βαθιά ψυχή του ελληνικού τραγουδιού.

Ένας νέος πολυχώρος τέχνης και ψυχαγωγίας μόλις ήρθε στο Γκάζι

Τι ακριβώς συμβαίνει στον χώρο του πάλαι ποτέ Hoxton.

O Λεωνίδας Μπαλάφας έρχεται τον Δεκέμβριο στο "Σταυρός του Νότου Club"

Από Σάββατο 13 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο με μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών.

Γιοκαρίνης, Ζιώγαλας, Καζούλης και Παπαδόπουλος στα "Τραγούδια της ζωής μας"

Οι αεικίνητοι ρόκερ συναντιούνται ξανά για λίγες παραστάσεις στον "Σταυρό του Νότου Plus".