"Λαϊκή βραδινή" με την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο "Σταυρό του Νότου Plus"

Κάθε Παρασκευή και για περιορισμένες παραστάσεις, η Ελένη Τσαλιγοπούλου μας προσκαλεί σε ένα λαϊκό πρόγραμμα γεμάτο σπουδαία τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Τσαλιγοπούλου

Οι παραστάσεις της Ελένης Τσαλιγοπούλου στο "Σταυρό του Νότου Plus" συνεχίζονται κάθε Παρασκευή (10.30μ.μ.) με ένα λαϊκό πρόγραμμα γεμάτο σπουδαία τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Μαζί της πέντε σημαντικοί δεξιοτέχνες μουσικοί και δημιουργοί, γνώστες και ανανεωτές του είδους: Ο Μανώλης Πάππος με το μπουζούκι του, ο Φώτης Σιώτας με το βιολί του, ο Γιάννης Παπαγεωργίου με τη λαϊκή κιθάρα του, ο Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου με την ηλεκτρική κιθάρα του και ο Άγης Παπαπαναγιώτου με το κοντραμπάσο του, ο καθένας με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, την ποιότητα και το μεγάλο ταλέντο του. Συμμετέχουν φιλικά οι ερμηνευτές Ανατολή Μαργιόλα και Δημήτρης Σίντος (25/3)  και Πέτρος Μάλαμας (1/4).

Αφορμή για τη δημιουργία του συγκεκριμένου προγράμματος είναι ο νέος δίσκος που ετοιμάζει η ερμηνεύτρια και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, με τραγούδια του πολύ αγαπημένου της συνθέτη Απόστολου Καλδάρα, ένα όνειρο ετών για εκείνη που σε λίγο καιρό θα πραγματοποιηθεί. Η προετοιμασία αυτού του δίσκου την ώθησε να εξερευνήσει ακόμη περισσότερο τους δρόμους του λαϊκού, του ρεμπέτικου αλλά και του σύγχρονου λαϊκότροπου τραγουδιού. Το αποτέλεσμα αποτυπώνεται στη σκηνή, σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο και προχωρούν στο μέλλον, αλλά και με νεότερα τραγούδια που εντάσσονται στο κλίμα, μέσα από την φρέσκια "ανάγνωση" και τις ερμηνείες μίας πληθωρικά ταλαντούχας ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ