"Argi's House": Ένα μουσικό μεζεδοπωλείο με τη σφραγίδα του Αργύρη Παπαργυρόπουλου

Εδρεύει στη Γλυφάδα –κουβαλώντας μνήμες από τα θρυλικά «Αστέρια»– και συνδυάζει μεσογειακή κουζίνα με ζωντανό πρόγραμμα, στο οποίο πρωταγωνιστούν η Κωνσταντίνα, η Γωγώ Τσαμπά και η Μαριώ.

Argis_front

Κάθε νέο βήμα του Αργύρη Παπαργυρόπουλου είναι δεδομένο ότι θα τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας, μιας και το όνομά του έχει συνδεθεί με θρυλικές νύχτες της αθηναϊκής διασκέδασης. Έτσι συμβαίνει και τώρα με το "Argi's House".

Η πορεία του Παπαργυρόπουλου από το "Χρυσό Κριάρι" του Μεταξουργείου στο "Jockey" των Εξαρχείων κι από εκεί στην "Αθηναία" του Κολωνακίου –όπου κάποτε η Ornella Muti θαύμασε τον Γιώργο Κατσαρό να παίζει σαξόφωνο– έμελλε να είναι μόνο η αρχή, καθώς ο μεγάλος θρίαμβος ήρθε τη δεκαετία του 1980 με τα "Αστέρια" της Γλυφάδας. Ένα μαγαζί που συνδέθηκε με ζωντανές εμφανίσεις μεγάλων ειδώλων του ελληνικού τραγουδιού (Τόλης Βοσκόπουλος, Σταμάτης Κόκοτας, Άννα Βίσση κ.ά.), αλλά έγινε κι αγαπημένο στέκι χάρη στη χαλαρή πολιτική εισόδου, η οποία το έκανε ιδιαίτερα φιλικό στη νεολαία που ήθελε να συνεχίσει το ξενύχτι όταν έκλειναν τα μπαρ.

Argis_2

Το "Argi's House" εδρεύει κι αυτό στη Γλυφάδα και φιλοδοξεί να πορευτεί στα βήματα της σπουδαίας παρακαταθήκης του ιδρυτή του. Πρόκειται για ένα μουσικό μεζεδοπωλείο, το οποίο συνδυάζει εμφανίσεις από γνωστά ονόματα του εγχώριου πενταγράμμου με προσεγμένες γευστικές προτάσεις, τόσο σε κυρίως πιάτα, όσο και σε ορεκτικά. Μάλιστα, το μαγαζί προβάλλει ως μότο του ότι σερβίρει "την καλύτερη Μεσογειακή κουζίνα της πόλης".

Το μουσικό πρόγραμμα τρέχει για την ώρα μόνο τα Σάββατα, στα οποία πρωταγωνιστεί η Κωνσταντίνα, πραγματοποιώντας δυναμική επιστροφή στην αθηναϊκή νύχτα. Αλλά από την Τσικνοπέμπτη 24/2 τις Πέμπτες αναμένεται να αναλάβει η Γωγώ Τσαμπά, που θα φέρει μια νότα δημοτικής παράδοσης στην καρδιά της Γλυφάδας, έχοντας πλάι της τον Γιάννη Παπαδημητρίου στο κλαρίνο. Οι Παρασκευές, επιπλέον, θα φιλοξενούν ρεμπέτικες βραδιές με τη Μαριώ (πρεμιέρα 25/2), η οποία σκοπεύει, όπως δήλωσε, να διασκεδάσει τον κόσμο "σαν να τους έχει καλεσμένους στο σπίτι".

Πληροφορίες

Διεύθυνση: Ζησιμοπούλου 9, Γλυφάδα (1ος όροφος)
Τηλέφωνο: 210-8982526, 6942828909
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.