Ο Σπύρος Γραμμένος και ο Κωνσταντίνος Πουλής δεν είναι "Πεταμένα λεφτά"

Σπύρος Γραμμένος - Κωνσταντίνος Πουλής

Όπως μας έλεγε και ο Σπύρος Γραμμένος λίγες μέρες νωρίτερα, ξεκινάνε μαζί με τον Κωνσταντίνο Πουλή του The Press Project τη νέα σειρά κοινών εμφανίσεων με γενικό σύνθημα "Πεταμένα λεφτά". Χωρίς να ξεφεύγουν από τη σάτιρα και την κωμωδία που τους βασανίζει, ετοίμασαν ένα ταξίδι από το ρεμπέτικο και το παραδοσιακό, μέχρι τον "Κουκουλοφόρο", το "Ω Να Σου" αλλά και μέχρι την "Ψυχή" και το "Το όνομά μου ειν’ το δικό σου", φτιάχνοντας κείμενα, δημιουργώντας εικόνες, με μοναδικό στόχο να περάσουν αυτοί καλά, αλλά να μην φύγει και το κοινό με άδεια χέρια.

Από την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο (έως ότου τσακωθούν), στις 9.30 μ.μ. θα εμφανίζονται στο καλλιτεχνικό στέκι "Ορφέας" στην κλασική οδό Φωκίωνος Νέγρη, στην Κυψέλη. Στην παρέα τους ο ταλαντούχος τραγουδοποιός Γιάννης Ταυλάς, ο οποίος θα σκαλίσει κιθάρες, μπουζούκια, λαούτα, μαντολίνα και ό,τι άλλο χρειαστεί για να φτάσουν στον προορισμό τους. 

Κρατήσεις: 210866 8544, 6939187511


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Λευτέρης Πανταζής και Άντζελα Δημητρίου μαζί στην "Αθηναία"

Μαζί τους οι Έλενα Τσαγκρινού, Άρις Πετράκης και Μαρία Πασαλίδου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/10/2025

Γιάννης Διονυσίου και Γιάννης Παπαγεωργίου μαζί επί σκηνής

Γιορτάζουν την κυκλοφορία του δίσκου με τίτλο "Λακούβα" με μια σειρά εμφανίσεων στον Σταυρό του Νότου Plus.

Η Μάγδα Βαρούχα και ο Χρήστος Αδαμόπουλος στα "Ακομπλεξ-Άριστα 2"

Επιστρέφουν για δεύτερη σεζόν στο "Ράδιο", στο Γκάζι.

Πέννυ Μπαλτατζή: Το swing γίνεται τρόπος ζωής στο "Stage 7"

Η ντίβα του swing παρουσιάζει τις Πέμπτες του Νοεμβρίου την παράσταση "Her Swing Majesty".

Μιχάλης Ρακιντζής και Κώστας Χαριτοδιπλωμένος στο απόλυτο anti-aging πάρτι

Οι δυο πετυχημένοι μουσικοσυνθέτες και τραγουδοποιοί στις πιο φουτουριστικά-νοσταλγικές βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Μία από τις πρεμιέρες της χρονιάς, με Νατάσα Θεοδωρίδου και Σάκη Ρουβά στο ''Εναστρον'

Οι δύο σταρ θα παρουσιάσουν -αρχής γενομένης από απόψε- ένα πρόγραμμα που φιλοδοξεί να μείνει αξέχαστο

Οι Πυξ Λαξ συναντούν Γιάννη Ζουγανέλη και Δημήτρη Σταρόβα στο Vox

Φέτος, ο χειμώνας στην Ιερά Οδό θα είναι 'για τις παλιές αγάπες'.