Τρία σχήματα επιστρέφουν στο Χαμάμ με αγαπημένα ρεμπέτικα και σμυρνέικα τραγούδια

Η Γλυκερία με τον Δημήτρη Κοντογιάννη, ο Γιώργος Ξηντάρης με την Κατερίνα Τσιρίδου και ο Νίκος Φιλιππίδης παρέα εξαιρετικούς μουσικούς κάνουν ποδαρικό στο πάλκο των Άνω Πετραλώνων.

Γλυκερία

Αυθεντικές ρεμπέτικες βραδιές 

Γιώργος Ξηντάρης
Γιώργος Ξηντάρης

Ο Γιώργος Ξηντάρης και η Κατερίνα Τσιρίδου συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στην ατμοσφαιρική μουσική σκηνή των Άνω Πετραλώνων μετά την χαλάρωση των μέτρων. Την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου θα βρίσκονται μαζί με "δοκιμασμένους" και περίτεχνους συνοδοιπόρους, τον Νίκο Πρωτόπαπα στην κιθάρα και τον Δημήτρη Κρανίδα στο μπουζούκι. Πρόκειται εν ολίγοις για μια περίτεχνη ομάδα με δεδομένη χημεία αλλά κυριώς βαθιά γνώση του σμυρνέικου και ρεμπέτικου τραγουδιού και αυθεντική αισθητική.

Επιστροφή στις ρίζες

Αντώνης Κυρίτσης
Αντώνης Κυρίτσης

Η Μουσική Σκηνή Χαμάμ, το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, θα φιλοξενήσει δύο εξέχουσες προσωπικότητες της Ηπειρώτικης δημοτικής μας παράδοσης. Ο κορυφαίος κλαρινίστας Νίκος Φιλιππίδης, πλαισιωμένος από τους Κώστα Φιλιππίδη στο λαούτο, τον Δημήτρη Κατσούλη στο βιολί, τον Σπύρο Αλεύροντα στο ντέφι, συναντά τον κορυφαίο τραγουδιστή Αντώνη Κυρίτση. Εκείνος με την σειρά του θα μας συστήσει τη νέα γενιά, την Λευκοθέα
Φιλιππίδη
και τον Θωμά Κυρίτση. Επιστρέφουν στις ρίζες μας με τραγούδια αγάπης, ξενιτιάς και μοναδικά Ηπειρώτικα μοιρολόγια.

"Σμυρνέικο Μινόρε”

Γλυκερία
Γλυκερία

Ένα μουσικό οδοιπορικό, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, στο οποίο η Γλυκερία και η παρέα της μας ταξιδεύουν με μοναδικές ερμηνείες, στα μουσικά μονοπάτια της Ανατολής. Από τη θάλασσα της Σμύρνης έως την Κωνσταντινούπολη και τον Βόσπορο κι από την αγορά της Καππαδοκίας έως την Αγιά Σοφιά, μεταφέροντας μας τη μουσική ατμόσφαιρα από τις ελληνο-αρμενικές γειτονιές, πριν από τον τραγικό Σεπτέμβρη του 1922. Συμμετέχει ο Δημήτρης Κοντογιάννης. Το"Σμυρνέικο Μινόρε” θα παρουσιαστεί τα Σάββατα 19 και 26 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Πέγκυ Ζήνα: H επιτυχία συνεχίζεται στο "Mezzo" με τον Αναστάσιο Ράμμο

Στο σχήμα συμμετέχουν επίσης ο Χάρης Γεωργίου και η Κική Τσαλίκη.

31/08/2025

Η Κατερίνα Λιόλιου επιστρέφει στην πίστα του "Romeo"

Μαζί της ο Νικηφόρος Βυθούλκας αλλά και οι Athena Manoukian, Marilia και Jordee.

Τι μας περιμένει τον Σεπτέμβρη στην Ταράτσα του Φοίβου

Το αγαπημένο στέκι του Φοίβου Δεληβοριά συνεχίζεται ακάθεκτο, με ονόματα από τον Γιώργο Καπουτζίδη ως τον Γιώργο Νταλάρα.

Νατάσα Θεοδωρίδου και Σάκης Ρουβάς μαζί στο ‘Έναστρον’

Συνάντηση γιγάντων στη σκηνή από την ερχόμενη σεζόν, σε ένα από τα πιο δυνατά νέα σχήματα.

Στον Πύργο Πειραιά παίζει χαβανέζικο πάρτι και live DJ sets

H αφορμή για να βγεις από το σπίτι σου και να περάσεις καλά βρίσκεται στον Πειραιά και έχει dress code.