Τρία σχήματα επιστρέφουν στο Χαμάμ με αγαπημένα ρεμπέτικα και σμυρνέικα τραγούδια

Η Γλυκερία με τον Δημήτρη Κοντογιάννη, ο Γιώργος Ξηντάρης με την Κατερίνα Τσιρίδου και ο Νίκος Φιλιππίδης παρέα εξαιρετικούς μουσικούς κάνουν ποδαρικό στο πάλκο των Άνω Πετραλώνων.

Γλυκερία

Αυθεντικές ρεμπέτικες βραδιές 

Γιώργος Ξηντάρης
Γιώργος Ξηντάρης

Ο Γιώργος Ξηντάρης και η Κατερίνα Τσιρίδου συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στην ατμοσφαιρική μουσική σκηνή των Άνω Πετραλώνων μετά την χαλάρωση των μέτρων. Την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου θα βρίσκονται μαζί με "δοκιμασμένους" και περίτεχνους συνοδοιπόρους, τον Νίκο Πρωτόπαπα στην κιθάρα και τον Δημήτρη Κρανίδα στο μπουζούκι. Πρόκειται εν ολίγοις για μια περίτεχνη ομάδα με δεδομένη χημεία αλλά κυριώς βαθιά γνώση του σμυρνέικου και ρεμπέτικου τραγουδιού και αυθεντική αισθητική.

Επιστροφή στις ρίζες

Αντώνης Κυρίτσης
Αντώνης Κυρίτσης

Η Μουσική Σκηνή Χαμάμ, το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, θα φιλοξενήσει δύο εξέχουσες προσωπικότητες της Ηπειρώτικης δημοτικής μας παράδοσης. Ο κορυφαίος κλαρινίστας Νίκος Φιλιππίδης, πλαισιωμένος από τους Κώστα Φιλιππίδη στο λαούτο, τον Δημήτρη Κατσούλη στο βιολί, τον Σπύρο Αλεύροντα στο ντέφι, συναντά τον κορυφαίο τραγουδιστή Αντώνη Κυρίτση. Εκείνος με την σειρά του θα μας συστήσει τη νέα γενιά, την Λευκοθέα
Φιλιππίδη
και τον Θωμά Κυρίτση. Επιστρέφουν στις ρίζες μας με τραγούδια αγάπης, ξενιτιάς και μοναδικά Ηπειρώτικα μοιρολόγια.

"Σμυρνέικο Μινόρε”

Γλυκερία
Γλυκερία

Ένα μουσικό οδοιπορικό, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, στο οποίο η Γλυκερία και η παρέα της μας ταξιδεύουν με μοναδικές ερμηνείες, στα μουσικά μονοπάτια της Ανατολής. Από τη θάλασσα της Σμύρνης έως την Κωνσταντινούπολη και τον Βόσπορο κι από την αγορά της Καππαδοκίας έως την Αγιά Σοφιά, μεταφέροντας μας τη μουσική ατμόσφαιρα από τις ελληνο-αρμενικές γειτονιές, πριν από τον τραγικό Σεπτέμβρη του 1922. Συμμετέχει ο Δημήτρης Κοντογιάννης. Το"Σμυρνέικο Μινόρε” θα παρουσιαστεί τα Σάββατα 19 και 26 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Λευτέρης Πανταζής και Άντζελα Δημητρίου μαζί στην "Αθηναία"

Μαζί τους οι Έλενα Τσαγκρινού, Άρις Πετράκης και Μαρία Πασαλίδου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/10/2025

Γιάννης Διονυσίου και Γιάννης Παπαγεωργίου μαζί επί σκηνής

Γιορτάζουν την κυκλοφορία του δίσκου με τίτλο "Λακούβα" με μια σειρά εμφανίσεων στον Σταυρό του Νότου Plus.

Η Μάγδα Βαρούχα και ο Χρήστος Αδαμόπουλος στα "Ακομπλεξ-Άριστα 2"

Επιστρέφουν για δεύτερη σεζόν στο "Ράδιο", στο Γκάζι.

Πέννυ Μπαλτατζή: Το swing γίνεται τρόπος ζωής στο "Stage 7"

Η ντίβα του swing παρουσιάζει τις Πέμπτες του Νοεμβρίου την παράσταση "Her Swing Majesty".

Μιχάλης Ρακιντζής και Κώστας Χαριτοδιπλωμένος στο απόλυτο anti-aging πάρτι

Οι δυο πετυχημένοι μουσικοσυνθέτες και τραγουδοποιοί στις πιο φουτουριστικά-νοσταλγικές βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Μία από τις πρεμιέρες της χρονιάς, με Νατάσα Θεοδωρίδου και Σάκη Ρουβά στο ''Εναστρον'

Οι δύο σταρ θα παρουσιάσουν -αρχής γενομένης από απόψε- ένα πρόγραμμα που φιλοδοξεί να μείνει αξέχαστο

Οι Πυξ Λαξ συναντούν Γιάννη Ζουγανέλη και Δημήτρη Σταρόβα στο Vox

Φέτος, ο χειμώνας στην Ιερά Οδό θα είναι 'για τις παλιές αγάπες'.