Βοτανικός: Νατάσα Θεοδωρίδου - Σταμάτης Γονίδης

Είναι γάτα ο κύριος με τη γραβάτα (ή το μοδάτο πουκάμισο ενίοτε) και όλα δείχνουν ότι θα κάνει καλό match με τη νέα... λαίδη Νατάσα. Εκείνη, μετά τις έντεχνες αναζητήσεις της, επιστρέφει στο λαϊκό αστραφτερή, πολυσυζητημένη λόγω διαζυγίου και με νέο rock look, ο δε Σταμάτης, πλήρης συνθετικών εμπνεύσεων, έχει ανεβάσει ξανά το άστρο του στον κόσμο. Από την Πέμπτη 12/10 η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Σταμάτης Γονίδης θα συναντιούνται στον «Βοτανικό» και όλα συνηγορούν για βραδιές με κοσμοσυρροή, γλέντι

Βοτανικός: Νατάσα Θεοδωρίδου - Σταμάτης Γονίδης

Η λαίδη και ο... αλήτης

Είναι γάτα ο κύριος με τη γραβάτα (ή το μοδάτο πουκάμισο ενίοτε) και όλα δείχνουν ότι θα κάνει καλό match με τη νέα... λαίδη Νατάσα. Εκείνη, μετά τις έντεχνες αναζητήσεις της, επιστρέφει στο λαϊκό αστραφτερή, πολυσυζητημένη λόγω διαζυγίου και με νέο rock look, ο δε Σταμάτης, πλήρης συνθετικών εμπνεύσεων, έχει ανεβάσει ξανά το άστρο του στον κόσμο. Από την Πέμπτη 12/10 η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Σταμάτης Γονίδης θα συναντιούνται στον «Βοτανικό» και όλα συνηγορούν για βραδιές με κοσμοσυρροή, γλέντι και glam. Μιλήσαμε μαζί τους στις πρόβες και παίρνουμε μια γεύση από το πρόγραμμα.

Βοτανικός: Νατάσα Θεοδωρίδου - Σταμάτης Γονίδης - εικόνα 1

Οι τεχνικοί πηγαινοέρχονται, οι μουσικοί σε μια γωνιά ξανακοιτούν ρεπερτόρια και σημειώσεις, ο Τάκης Κουβατσέας με την ιδιότητα όχι του ντράμερ, αλλά του… σκηνογράφου δίνει οδηγίες σε μάστορες, ο Γονίδης συζητάει με φίλους και κάπου κάπου ρίχνει και ένα τραγούδι (πάντα με ωραία γυρίσματα) για να τους δείξει τι εννοεί. Η Νατάσα δεν έχει φτάσει ακόμη.

Ο Σταμάτης Γονίδης είναι καθαρά βιωματικός, μιλάει με το feeling του μουσικού και όχι του δημοσιοσχεσίτη. Μου κάνει νόημα: «Φίλε, έλα να τα πούμε!». «Τι να πούμε δηλαδή; Τα ξέρεις πάνω κάτω, ό,τι γίνεται συνήθως σε ένα πρόγραμμα... Α ναι, στην αρχή, στο πρώτο πρόγραμμα, θα είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα. Θα είναι extreme, πιο ροκ... Έτσι να γράψεις. Θα βγαίνω extreme. Θα το δεις το πρόγραμμα και θα καταλάβεις. Στο μεταξύ, είναι και ο νέος δίσκος μου, που έγινε κιόλας χρυσός. Θα τον παρουσιάσω εδώ, στα γενέθλιά μου. Αυτά είναι τα βασικά, τι άλλο να πούμε... Α, να μην ξεχάσουμε και τα δύο νέα παιδιά, τη Μάρω Λύτρα και τον Γιώργο Λιανό, καλές φωνές και οι δυο τους». Σωστός, συνεπής ως προς τον τρόπο του συνολικά.

Εκείνη την ώρα καταφθάνει και η Νατάσα Θεοδωρίδου, πιο επικοινωνιακή σε επίπεδο λόγου, με μεγαλύτερη διάθεση για κουβέντα. «Πώς πάμε;», τη ρωτάω.

«Μια χαρά όλα! Δουλεύουμε πυρετωδώς με τον Σταμάτη, έχουμε και δύο νέα, άξια παιδιά».

Φέτος περνάτε σε μια άλλη ατμόσφαιρα...

«Καταλαβαίνω τι εννοείτε, αλλά για μένα δεν είναι ακριβώς έτσι. Είμαι πάντα η ίδια και τη δική μου ατμόσφαιρα την κουβαλάω μαζί μου και την ενώνω με αυτή των άλλων. Ύστερα, υπάρχει μια ολόκληρη στροφή στο λαϊκό, άρα υπάρχει μια ανάγκη γι' αυτό. Αγαπώ την τέχνη, αλλά δεν έπαψα ποτέ να σέβομαι την ανάγκη του κόσμου για διασκέδαση. Συμμετέχω, λοιπόν, σε αυτό, αλλά χωρίς εκπτώσεις. Άλλωστε, η δημιουργία μιας όμορφης βραδιάς είναι καλός σκοπός».

Βοτανικός: Νατάσα Θεοδωρίδου - Σταμάτης Γονίδης - εικόνα 2

Είδα προηγουμένως τον Κουβατσέα να στήνει το σκηνικό...

«Ναι, ο κόσμος εκτίμησε πολύ την περσινή δουλειά του με την Άννα Βίσση και η επιχείρηση του εμπιστεύτηκε και τη φετινή παραγωγή. Εκτιμώ κάθε άνθρωπο που μπορεί να συμβάλει. Εγώ βάζω τη φωνή, αλλά αυτό δεν αρκεί. Θυμάμαι πόσο ωραία έστησε τα πράγματα στο ''Φως'' ο Νίκος Σούλης. Το ίδιο πιστεύω ότι θα κάνει και ο Τάκης».

Άλλοι συνεργάτες τους οποίους θα θέλατε να αναφέρετε;

«Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, επί πέντε χρόνια συνεργάτης στην επιμέλεια του ρεπερτορίου». Και οι μαέστροι, συμπληρώνουμε εμείς, Θανάσης Βήχος για τη Νατάσα και Γιάννης Κουρκουμέλης για τον Σταμάτη.

Θα υπάρχουν μπαλέτα;

«Όχι, το ρεπερτόριό μου δεν είναι για μπαλέτα, δεν τα χρειάζεται».

Η ορχήστρα την καλεί και η Νατάσα ανεβαίνει στην πίστα για να αναλάβει δράση. Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία - και στους δύο.

Χάρης Καλογερόπουλος
hkalogeropoulos@athinorama.gr
INFO

Βοτανικός, Ιερά Οδός 72 & Σπύρου Πάτση, Μεταξουργείο, 2103473835, 2103473914.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.