Όλα όσα έρχονται στις «Χορδές»

Η νέα μουσική σκηνή των Αμπελοκήπων ανακοίνωσε ένα γεμάτο πρόγραμμα.

Όλα όσα έρχονται στις «Χορδές»

Μετά τη πρεμιέρα τους στις 13 Νοεμβρίου οι «Χορδές», η νέα μουσική σκηνή που σήκωσε την αυλαία της στους Αμπελόκηπους, αναμένεται να φιλοξενήσει ένα πλούσιο ρόστερ καλλιτεχνών.

Ζωή Τηγανούρια - Ελπίδα Γαδ

Για μία ακόμη εμφάνιση, η Ζωή Τηγανούρια και η Ελπίδα Γαδ, θα βρίσκονται επί σκηνής στις 26 Νοεμβρίου στις 10:30 μ.μ., με τη μουσική παράσταση «Και έτσι κι αλλιώς». Τη μουσική περιπλάνηση στις συνοικίες της Αργεντινής και του Μεξικού, τα σοκάκια του Παρισιού και τα Βαλκάνια με τελικό «προορισμό» την παλιά Ελλάδα θα συνοδεύει ο Λάμπρος Βασιλείου. Συμμετέχουν οι μουσικοί: Γιάννης Κούτσικας (κιθάρα) και Στέλιος Γενεράλης (κρουστά).

Προπώληση εισιτηρίων

Γιάννης Γιοκαρίνης - Γιάννης Μηλιώκας

Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου στις 10.30 μ.μ. το μουσικό δίδυμο Γιάννης Γιοκαρίνης και Γιάννης Μηλιώκας θα ανέβουν στη μουσική σκηνή για μία και μοναδική εμφάνιση. Ενέργεια και κέφι σε μία μουσική βραδιά, όπου θα ηχήσουν τραγούδια δικά τους και άλλων ερμηνευτών. Συμμετέχουν οι μουσικοί: Γρηγόρης Γιαρέλης (κιθάρα/φωνή), Άλκης Κουκουλίδης (μπάσο/φωνή), Αποστόλης Κατσάνος (ντραμς/φωνή).

Προπώληση εισιτηρίων

Μάρθα Φριντζήλα - Τάκη Φαραζής

Την Παρασκευή 3 και 10 Δεκεμβρίου στις 10.30 μ.μ. η Μάρθα Φριντζήλα και ο Τάκης Φαραζής, θα ερμηνεύσουν «Ιστορίες για την ψυχή» καλώντας μας «να τινάξουμε από πάνω μας την σκόνη της καθημερινότητας». Το μουσικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αυτοσχεδιασμούς, παρέα με ένα πιάνο, καθώς και μουσικές συναντήσεις συνθετών και ποιητών, με τραγούδια γνωστά αλλά και άγνωστα στο κοινό, για «έρωτες, επαναστάσεις, αντιστάσεις, ήρωες και θύματα, πάθη και λάθη».

Προπώληση εισιτηρίων

Γεράσιμος Ανδρεάτος

Ένας τραγουδιστής με σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του θα βρεθεί το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις Χορδές, ερμηνεύοντας τραγούδια από όλη την πορεία του αλλά και διαχρονικές λαϊκές επιλογές. Με την Ειρήνη Τουμπάκη στο πλευρό του, θα υποδεχτεί επί σκηνής τον Χρήστο Παπαδόπουλο για να μας αποδείξουν ότι «έτσι κάνουνε οι φίλοι».

Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος €10-12, μπύρα/κρασί: €5, ποτό: €7, φιάλη κρασί (ανά 4 άτομα) €30, φιάλη ποτό (ανά 4 άτομα) € 70 / Κρατήσεις: 6985855592, tickets@chordes.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.