Σεισμός με Κιάμο στο «Posidonio»

Το «Posidonio Music Hall» άνοιξε 3 Ιουλίου και μας περιμένει. Ο ναός της νυχτερινής διασκέδασης έχει στο τιμόνι του τον Πάνο Κιάμο.

Σεισμός με Κιάμο στο «Posidonio»

Το «Posidonio Music Hall» άνοιξε 3 Ιουλίου και μας περιμένει. Ο ναός της νυχτερινής διασκέδασης έχει στο τιμόνι του τον Πάνο Κιάμο και έτσι το καλοκαίρι θα περάσει με τρόπο μαγικό.

Σεισμός με Κιάμο στο «Posidonio» - εικόνα 1

Ο Κιάμος κυριαρχεί στη νυχτερινή διασκέδαση εδώ και πάρα πολλά χρόνια με τρόπο που να κάνει την επιτυχία του να βρίσκεται πάντα σε υψηλό σημείο και πάντα άφθαρτη. Κρατώντας τα εκφραστικά του όπλα ισχυρά και το ρεπερτόριό του αξιόμαχο και σε πρώτη γραμμή, έχει μια παρουσία καταλυτική στη νυχτερινή μας ζωή σε κάθε σεζόν. Έτσι και τώρα, το «Posidonio» κάθε Παρασκευή και Σάββατο γίνεται κέντρο των εξελίξεων σ’ αυτό τον τομέα, κρατώντας το επίπεδο της διασκέδασης πολύ ψηλά με ένα δυνατό σχήμα και ισχυρά ονόματα, όπως ο Αναστάσιος Ράμμος και οι Έλενα Τσαγκρινού και Τάνια Καρρά, αλλά και οι Omikron και ο DJ Pitsi.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Η Ηρώ Σαϊα τραγουδά για γυναίκες που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στο ρεμπέτικο

Η παράσταση "Ρεμπέτισσες – Φωνές που δε λύγισαν" είναι αφιερωμένη σε γυναίκες που έζησαν "σαν φωτιά", αφήνοντας πίσω σπουδαία τραγούδια.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/02/2026

Ο Γιώργος Σαμπάνης παρουσίασε το "Δε Μ’ Αγαπούσες"

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης παρουσίασε τη νέα του επιτυχία, την οποία συνδυάζει με ένα ψαγμένο βίντεο.

Η techno ιέρεια Sama Abdulhadi επιστρέφει στην Αθήνα με extended set

Το Σάββατο 14/02, η Sama’ παρουσιάζει ένα extended set που υπόσχεται ένταση, βάθος και μια ολοκληρωμένη αφηγηματική εμπειρία στο dancefloor.

Σε αυτά τα μπουζουξίδικα αναστέναζε η Αθήνα στα 80s και τα 90s

Μία λίστα με τους πάλαι ποτέ ναούς της αθηναϊκής νύχτας, που κελαηδούσαν 7 ημέρες την εβδομάδα και θαμώνες που συχνά πήγαιναν σερί για δουλειά.

Καμία έκπληξη: Ο Θοδωρής Φέρρης γίνεται viral με το νέο άλμπουμ του, "Όσο Θα Γυρίζει Η Γη"

Προπομπός του άλμπουμ είναι το τραγούδι "Είπες", που εξελίσσεται σε μεγάλη επιτυχία.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει με ένα μουσικό threesome στο Κύτταρο

Ο τραγουδοποιός θα εμφανίζεται κάθε Σάββατο, από τις 24 Ιανουαρίου 2026, μαζί με τον Κωστή Χριστοδούλου και τον Σωτήρη Ντούβα.

50 χρόνια Αθηνόραμα: Όταν ο Κουρκούλης και ο Πλούταρχος ήταν... ανερχόμενοι

Ανατρέχουμε στο αρχείο των 50 χρόνων του αθηνοράματος και ξεχωρίζουμε στιγμιότυπα από τη βιωματική ιστορία της πόλης. Όπως αυτά τα πορτρέτα των δύο τραγουδιστών, όταν παρατηρούσαμε ότι είχαν ακόμη φωνή νεανική.