Updated | Πάολα – Κουρκούλης ανάβουν φωτιές

Το επιτυχημένο δίδυμο της Θεσσαλονίκης κατεβαίνει στην Αθήνα για Nights on Fire στο ανανεωμένο «Teatro».

Updated | Πάολα – Κουρκούλης ανάβουν φωτιές

Update: Η πρεμιέρα του σχήματος αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.

Μετά τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο «Vogue Club» της Θεσσαλονίκης, όπου σημείωσαν ρεκόρ προσέλευσης κοινού, η Πάολα και ο Νίκος Κουρκούλης ενώνουν ξανά τις φωνές τους για να συνεχίσουν τις sold out βραδιές τους και στην Αθήνα. Ανάβοντας φωτιές στο πλήρως ανανεωμένο «Teatro», το δίδυμο θα ξεδιπλώσει την εξαιρετική του χημεία στην πίστα της παραλιακής με «Nights on Fire»: ένα δυναμικό show που επιμελείται ο Κωνσταντίνος Ρήγος, με τους Courtney Parker, Παναγιώτη Τσαφαρά, Σταμάτη Χουχουλή, Τραϊάνα Ανανία, και Dj Pitsi να συνοδεύουν τους δυο πρωταγωνιστές, από την Παρασκευή 13 Μαρτίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Η Ηρώ Σαϊα τραγουδά για γυναίκες που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στο ρεμπέτικο

Η παράσταση "Ρεμπέτισσες – Φωνές που δε λύγισαν" είναι αφιερωμένη σε γυναίκες που έζησαν "σαν φωτιά", αφήνοντας πίσω σπουδαία τραγούδια.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/02/2026

Ο Γιώργος Σαμπάνης παρουσίασε το "Δε Μ’ Αγαπούσες"

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης παρουσίασε τη νέα του επιτυχία, την οποία συνδυάζει με ένα ψαγμένο βίντεο.

Η techno ιέρεια Sama Abdulhadi επιστρέφει στην Αθήνα με extended set

Το Σάββατο 14/02, η Sama’ παρουσιάζει ένα extended set που υπόσχεται ένταση, βάθος και μια ολοκληρωμένη αφηγηματική εμπειρία στο dancefloor.

Σε αυτά τα μπουζουξίδικα αναστέναζε η Αθήνα στα 80s και τα 90s

Μία λίστα με τους πάλαι ποτέ ναούς της αθηναϊκής νύχτας, που κελαηδούσαν 7 ημέρες την εβδομάδα και θαμώνες που συχνά πήγαιναν σερί για δουλειά.

Καμία έκπληξη: Ο Θοδωρής Φέρρης γίνεται viral με το νέο άλμπουμ του, "Όσο Θα Γυρίζει Η Γη"

Προπομπός του άλμπουμ είναι το τραγούδι "Είπες", που εξελίσσεται σε μεγάλη επιτυχία.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει με ένα μουσικό threesome στο Κύτταρο

Ο τραγουδοποιός θα εμφανίζεται κάθε Σάββατο, από τις 24 Ιανουαρίου 2026, μαζί με τον Κωστή Χριστοδούλου και τον Σωτήρη Ντούβα.

50 χρόνια Αθηνόραμα: Όταν ο Κουρκούλης και ο Πλούταρχος ήταν... ανερχόμενοι

Ανατρέχουμε στο αρχείο των 50 χρόνων του αθηνοράματος και ξεχωρίζουμε στιγμιότυπα από τη βιωματική ιστορία της πόλης. Όπως αυτά τα πορτρέτα των δύο τραγουδιστών, όταν παρατηρούσαμε ότι είχαν ακόμη φωνή νεανική.