Νέες παραστάσεις για την jazz της Έλλης Πασπαλά

Για δύο ακόμη Κυριακές θα φέρει την χρυσή jazz στο «Πειραιώς 131», αυτήν την φορά με εκλεκτούς καλεσμένους στο πλάι της.

Νέες παραστάσεις για την jazz της Έλλης Πασπαλά

Δυο ακόμη εμφανίσεις, στις 16 και 23 Φεβρουαρίου, θα κάνει η Έλλη Πασπαλά στο «Πειραιώς 131», που, σε συνέχεια των άκρως επιτυχημένων προηγούμενων παραστάσεων, υποδέχεται εκ νέου την σπουδαία ερμηνεύτρια, αυτήν την φορά με δύο εκλεκτούς καλεσμένους, σε ένα show αφιερωμένο στην αγαπημένη της jazz. Αυτήν την φορά, το «Elly Loves Jazz» υποδέχεται εκλεκτούς καλεσμένους, με τον Vassiliko να στέκεται πλάι στην Έλλη Πασπαλά στις 16 Φεβρουαρίου και τον Γιώργο Περρή να παίρνει τη σκυτάλη στις 23 Φεβρουαρίου.

Γεννημένη στη Νέα Υόρκη, με το «Elly Loves Jazz» η Έλλη Πασπαλά προσεγγίζει τις μουσικές που κουβαλούσε μέσα της από τις πρώτες μέρες τις ζωής της, ανατρέχοντας σε τραγούδια που σφράγισαν με το συναίσθημα και τη φωνή τους ερμηνευτές όπως η Billie Holiday, η Ella Fitzgerald, η Nina Simone, o Nat King Cole και ο Frank Sinatra. Συνοδοιπόροι της σ’ αυτό το μουσικό ταξίδι είναι ο David Lynch στα σαξόφωνα και κρουστά, ο Τάκης Φαραζής στο πιάνο, ο Πέτρος Βαρθακούρης στο κοντραμπάσο και ο Βασίλης Ποδαράς στα τύμπανα.

iΈναρξη στις 8.30 μμ | Είσοδος από € 10 στο μπαρ, από € 15 σε τραπέζι

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Πέγκυ Ζήνα: H επιτυχία συνεχίζεται στο "Mezzo" με τον Αναστάσιο Ράμμο

Στο σχήμα συμμετέχουν επίσης ο Χάρης Γεωργίου και η Κική Τσαλίκη.

31/08/2025

Η Κατερίνα Λιόλιου επιστρέφει στην πίστα του "Romeo"

Μαζί της ο Νικηφόρος Βυθούλκας αλλά και οι Athena Manoukian, Marilia και Jordee.

Τι μας περιμένει τον Σεπτέμβρη στην Ταράτσα του Φοίβου

Το αγαπημένο στέκι του Φοίβου Δεληβοριά συνεχίζεται ακάθεκτο, με ονόματα από τον Γιώργο Καπουτζίδη ως τον Γιώργο Νταλάρα.

Νατάσα Θεοδωρίδου και Σάκης Ρουβάς μαζί στο ‘Έναστρον’

Συνάντηση γιγάντων στη σκηνή από την ερχόμενη σεζόν, σε ένα από τα πιο δυνατά νέα σχήματα.

Στον Πύργο Πειραιά παίζει χαβανέζικο πάρτι και live DJ sets

H αφορμή για να βγεις από το σπίτι σου και να περάσεις καλά βρίσκεται στον Πειραιά και έχει dress code.