Γλυκερία & Μελίνα Κανά στις «Γραμμές»

Οι δυο ερμηνεύτριες συναντιούνται για να σμίξουν τα σπουδαία ρεπερτόριά τους, αλλά και να ανατρέξουν σε σημαντικούς δημιουργούς του ελληνικού τραγουδιού.

Γλυκερία & Μελίνα Κανά στις «Γραμμές»

Δυο σπουδαίες γυναικείες φωνές θα συναντιούνται στην ανανεωμένη σκηνή της οδού Κωνσταντινουπόλεως από το Σάββατο 25 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή, για να σμίξουν τα τεράστια ρεπερτόριά τους, αλλά και να ανατρέξουν σε σημαντικούς δημιουργούς της ρεμπέτικης και λαϊκής παράδοσης της Θεσσαλονίκης. Η Γλυκερία και η Μελίνα Κανά, με σχέση τόσο δυνατή όσο και οι προσωπικές πορείες τους, θα ενώνουν τις μουσικές καταβολές τους στις «Γραμμές», συνθέτοντας μια διαδρομή όχι μόνο ανάμεσα σε δικές τους κορυφαίες στιγμές, αλλά και με στάσεις σε εμβληματικές δημιουργίες σπουδαίων καλλιτεχνών όπως ο Σταύρος Κουγιουμτζής, ο Νίκος Παπάζογλου, ο Μανώλης Ρασούλης και ο Γιώργος Ζήκας, με τελικό σταθμό την τεράστια κληρονομιά της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.

iΏρα έναρξης: Σάββατο 10.30μμ, Κυριακή 7μμ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Λευτέρης Πανταζής και Άντζελα Δημητρίου μαζί στην "Αθηναία"

Μαζί τους οι Έλενα Τσαγκρινού, Άρις Πετράκης και Μαρία Πασαλίδου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/10/2025

Γιάννης Διονυσίου και Γιάννης Παπαγεωργίου μαζί επί σκηνής

Γιορτάζουν την κυκλοφορία του δίσκου με τίτλο "Λακούβα" με μια σειρά εμφανίσεων στον Σταυρό του Νότου Plus.

Η Μάγδα Βαρούχα και ο Χρήστος Αδαμόπουλος στα "Ακομπλεξ-Άριστα 2"

Επιστρέφουν για δεύτερη σεζόν στο "Ράδιο", στο Γκάζι.

Πέννυ Μπαλτατζή: Το swing γίνεται τρόπος ζωής στο "Stage 7"

Η ντίβα του swing παρουσιάζει τις Πέμπτες του Νοεμβρίου την παράσταση "Her Swing Majesty".

Μιχάλης Ρακιντζής και Κώστας Χαριτοδιπλωμένος στο απόλυτο anti-aging πάρτι

Οι δυο πετυχημένοι μουσικοσυνθέτες και τραγουδοποιοί στις πιο φουτουριστικά-νοσταλγικές βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Μία από τις πρεμιέρες της χρονιάς, με Νατάσα Θεοδωρίδου και Σάκη Ρουβά στο ''Εναστρον'

Οι δύο σταρ θα παρουσιάσουν -αρχής γενομένης από απόψε- ένα πρόγραμμα που φιλοδοξεί να μείνει αξέχαστο

Οι Πυξ Λαξ συναντούν Γιάννη Ζουγανέλη και Δημήτρη Σταρόβα στο Vox

Φέτος, ο χειμώνας στην Ιερά Οδό θα είναι 'για τις παλιές αγάπες'.