Αυτές θα είναι οι hot πίστες του φετινού ρεβεγιόν

Μεγάλες πίστες και cosy σκηνές συναγωνίζονται σε λάμψη τα χιλιάδες λαμπιόνια της πόλης, με τα μεγαλύτερα αστέρια της νυχτερινής Αθήνας να φωτίζουν το δρόμο μας προς τις πιο γιορτινές βραδιές του χρόνου.

Αυτές θα είναι οι hot πίστες του φετινού ρεβεγιόν

Η συνάντηση του Βασίλη Καρρά και του Γιάννη Πλούταρχου στην «Ιερά Οδό» αφενός και το ματσάρισμα του Γιώργου Μαζωνάκη με τον Πάνο Κιάμο στο «Fever G» αφετέρου έδωσαν αρκετά νωρίς το στίγμα στη σεζόν, που φάνηκε να ξεδιπλώνεται ως η χρονιά των μεγάλων αντρικών συμμαχιών. Από την άλλη, αναπάντεχα ανοίγματα όπως του «Can Can» με τον Θέμη Αδαμαντίδη επικεφαλής αλλά και ηχηρές μεταγραφές όπως αυτή του Γιώργου Σαμπάνη στο «Έναστρον», παρέα με την Καίτη Γαρμπή, αφήνοντας το μοντέρνο loft του «Acro» έτοιμο για να πατήσει η Δέσποινα Βανδή, με τον Νίνο Ξυπολιτά και τον Γιώργο Παπαδόπουλο, προκαλώντας γερό και ιντριγκαδόρικο ανακάτεμα στην τράπουλα του αθηναϊκού nightlife.

Το τοπίο ολοκλήρωσαν σταθερές αξίες όπως ο Γιάννης Πάριος στο «Baraonda» ή γοητευτικές προτάσεις όπως αυτή του Γιώργου Θεοφάνους στον νέο χώρο του «Cash», που μαζί με την άκρως αναβαθμισμένη εμπειρία του φετινού «YTON», με τον Νίκο Βέρτη επικεφαλής, απέδειξαν ότι η αθηναϊκή νύχτα περνάει μία από τις πιο φορμαρισμένες της σεζόν.

Αντρική υπόθεση στις πίστες

Αυτές θα είναι οι hot πίστες του φετινού ρεβεγιόν - εικόνα 1
Ο Βασίλης Καρράς και ο Γιάννης Πλούταρχος συναντιούνται στην «Ιερά Οδό» για μία από τις πιο ηχηρές συνεργασίες των τελευταίων ετών

Δύο σπουδαία ρεπερτόρια συναντιούνται φέτος στην «Ιερά Οδό», όπου ο Βασίλης Καρράς συμπράττει με τον Γιάννη Πλούταρχο σε μία από τις πιο ηχηρές συνεργασίες των τελευταίων ετών. Ζεστοί και προσιτοί και οι δυο τους, γεμίζουν με σπάνια θέρμη και οικειότητα τη ναυαρχίδα της νυχτερινής διασκέδασης στο Γκάζι κι εναλλάσσουν επιτυχίες που βρίσκουν τη γλυκιά τομή του νταλκά και του έρωτα, σε ένα πρόγραμμα που θερμαίνει με την κλασάτη παρουσία της η Έλλη Κοκκίνου και ηλεκτρίζει με τα ποπ και r&b γκάζια της η πάντα εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη.

Στα νότια, ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Πάνος Κιάμος, mad men της Λεωφόρου Συγγρού, με άξιο υπασπιστή τον Δήμο Αναστασιάδη, ανεβάζουν πυρετό στην ανανεωμένη, φουτουριστική πίστα του «Fever G». Συνδυάζοντας την επικοινωνιακή αλεγρία του Κιάμου με το πολυσυλλεκτικό μουσικό ύφος του «Μαζώ» αλλά και την εγγενή του έφεση προς το απολαυστικό, αβανταρόδικο showmanship, το πρωταγωνιστικό δίδυμο υπογράφει ένα χορταστικό πρόγραμμα που αφήνει το δικό του στίγμα στη σεζόν, με το ακομπλεξάριστο fun, τον μετρημένο χαβαλέ και τις ευπρόσδεκτες ποπ ανάσες ως βασικά ατού.

Σε τελείως διαφορετικό και αρκετά πιο βαρύ μοτίβο, ο Θέμης Αδαμαντίδης μεγαλουργεί στο «Can Can» με ένα σχήμα που συμπληρώνουν δυνατά χαρτιά του λαϊκοδημοτικού. Ο Γιάννης Καψάλης και ο κλαρινίστας Μάκης Τσίκος πρωταγωνιστούν στο πιο μασίφ κομμάτι του προγράμματος, με τη Γιώτα Γρίβα να λειτουργεί ως απαραίτητος συνδετικός κρίκος των δύο μουσικών σχολών που συναντιούνται στη σκηνή της Πέτρου Ράλλη, συγκεντρώνοντας και το αντίστοιχο μερακλίδικο κοινό.

Εκρηκτικοί ρυθμοί στα live party stages

Αυτές θα είναι οι hot πίστες του φετινού ρεβεγιόν - εικόνα 2
Οι Melisses επιστρέφουν για τρίτη χρονιά στο «Box Athens» και μαζί με την Τάμτα ανεβάζουν το εορταστικό κέφι στα ύψη

Η μετακίνηση του Γιώργου Σαμπάνη στα νότια της οδού Πειραιώς ήταν, από πολλές απόψεις, από τις μετεγγραφές της χρονιάς, όχι μόνο επειδή προκάλεσε ντόμινο αλλαγών στα νυχτερινά venues της Αθήνας αλλά κι επειδή έφερε τον πρωθιερέα του αθηναϊκού live clubbing σε μια πίστα εντελώς δια­φορετικών προδιαγραφών. Παρ’ όλα αυτά, η συνάντησή του με την Καίτη Γαρμπή, η οποία κάνει φέτος το μεγάλο της comeback στο «Έναστρον», δίνει εξαιρετικό ψαχνό στο πρόγραμμα, το οποίο η τραγουδίστρια επενδύει με την απολαυστική ’90s νοσταλγία που φέρνει η αναδρομή στα classics του ρεπερτορίου της. Η συνάντηση Γαρμπή - Σαμπάνη επί σκηνής στήνεται προφανώς γύρω από το «Αύριο», το νέο τραγούδι της δια­χρονικής Καίτης σε στίχους του παρτενέρ της, ενώ το girl power του σχήματος ενισχύει η Demy, προσθέτοντας τον ανάλαφρο ρομαντισμό της στα pop beats του προγράμματος.

Το κενό που άφησε, πάντως, στο ντιζαϊνάτο loft του «Acro» η μετακίνηση του Σαμπάνη το γεμίζει με τσαμπουκά η Δέσποινα Βανδή, που ξεκίνησε τις εμφανίσεις της με το momentum της κεντρικής παρουσιάστριας του τηλεοπτικού «X Factor», αν υποθέσουμε ότι μια τέτοια ντάμα του ελληνικού τραγουδιού χρειάζεται οποιαδήποτε αβάντα. Δίπλα της, ο Νίνο Ξυπολιτάς φέρνει στη σκηνή το αλήτικο ταμπεραμέντο του, ενώ ο Γιώργος Παπαδόπουλος κάνει ρελάνς με νεανική ορμή.

Γεωγραφικά και υφολογικά ανάμεσα στο δίπολο των προηγούμενων δύο venues, οι Melisses επιστρέφουν για τρίτη χρονιά στο «Box Athens» για να συναντήσουν ξανά εκεί την Τάμτα με τα εντυπωσιακά σόου και τα εξτράβαγκαντ κοστούμια, και με support από τους Έλενα Τσαγκρινού και DJ Young να ποντάρουν στη συναυλιακή ένταση με την οποία αναδεικνύουν ξανά το φουτουριστικό κουτί όνομα-και-πράγμα της οδού Πειραιώς, ως ένα από τα πιο αξιόπιστα places to be της αθηναϊκής διασκέδασης.

Upscale εναλλακτικές

Αυτές θα είναι οι hot πίστες του φετινού ρεβεγιόν - εικόνα 3
Πλήρως αναβαθμισμένη, premium εμπειρία προσφέρει το «ΥΤΟΝ», εμπλουτισμένο με VIP suites κι exclusive εστιατόριο

Άρχοντας των απανωτών sold out και ο μόνος αστέρας της νυχτερινής Αθήνας που καταφέρνει να πακετάρει ανά χιλιάδες τους θαμώνες του ακόμη και τα βράδια της Κυριακής, ο Νίκος Βέρτης επέστρεψε στον θρόνο του λίγο αργά στη σεζόν, αλλά με καλό λόγο: άκρως αναβαθμισμένο, το νέο «YTON» έχει προσθέσει στη φαρέτρα του έναν ολοκαίνουργιο χώρο premium εμπειρίας, με τις VIP σουίτες να εισάγουν στη νυχτερινή Αθήνα την έννοια της bleisure εξόδου, ενώ το exclusive εστιατόριο «The Y Project», όπου ο Master Take υπογράφει ιδιοσυγκρασιακές sushi δημιουργίες, προσθέτει κλασάτο δείπνο στις οψιόν της ολιστικής εμπειρίας στο πιο high end μουσικό σόου της Αθήνας.

Ασιατικές νότες έχει και το fusion μενού που υπογράφει ο Βαγγέλης Λεούσης στο «Red Room», τον ολοκαίνουριο χώρο του «Cash» με την υπογραφή του interior designer Γιώργου Παντελούκα, όπου ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται καταξιωμένους φίλους του και νέα ταλέντα, για ένα χορταστικό πρόγραμμα με επιτυχίες του συνθέτη, αλλά κι ένθετες εκπλήξεις, ενώ προσεγμένο παραμένει το μενού και στο «Baraonda», όπου ο Γιάννης Πάριος ανατρέχει στα ανεξίτηλα τραγούδια του, με support από την ταλαντούχα Σοφία Παπάζογλου.

Οι νέες αφίξεις

Αυτές θα είναι οι hot πίστες του φετινού ρεβεγιόν - εικόνα 4
Το άστρο της Άννας Βίσση λάμπει και φέτος πάνω από το «Hotel Ermou»

Σημαντικά venues της πόλης άνοιξαν τις πύλες τους στην εκπνοή του χρόνου για τη γιορτινή σεζόν, όπως το «Posidonio», που προσανατολίζεται σε νεανικούς live party ρυθμούς, υποδεχόμενο στην απαιτητική γειτονιά της παραλιακής τον Κώστα Μαρτάκη και τον Στράτο Κάραλη, με τον Πέτρο Καρρά στα decks.

Μεγάλη επιστροφή, το «Teatro» άναψε ξανά τα φώτα του τρία χρόνια μετά το χαμό του μεγάλου αστέρα του Παντελή Παντελίδη για να καλωσορίσει στην Αθήνα τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Πέτρο Ιακωβίδη αλλά και να υποδεχτεί τον βετεράνο του ελληνικού τραγουδιού Χρήστο Κυριαζή, ο οποίος κάνει εδώ την πρώτη του εμφάνιση σε μεγάλη πίστα.

Βέβαια, οποιαδήποτε στιγμή είναι η σωστή για την τεράστια Άννα Βίσση, το αναλλοίωτο άστρο της οποίας λάμπει πάνω από το «Hotel Ermou», όπου υπογράφει σταθερά, παρέα με την κορυφαία μπάντα της, το πιο χορταστικό ίσως και γεμάτο ενέργεια πρόγραμμα των Αθηνών τα τελευταία χρόνια.

Περισσότερες πληροφορίες

Posidonio

Λεωφ. Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
  • Night Life

ΥΤΟΝ

Πέτρου Ράλλη 38, Ρουφ
  • Night Life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.