Μεταφορά έναρξης της «Οδού Λυσίου»

Η νέα μουσική σκηνή της Πλάκας αναβάλει την έναρξη των σχημάτων της λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Μεταφορά έναρξης της «Οδού Λυσίου»

Στον πλήρως ανανεωμένο χώρο του παλιού «Μοστρού», μια νέα μουσική σκηνή ετοιμάζεται να ανανεώσει το πρόσωπο της Πλάκας, επαναφέροντας την ταυτότητά της ως γειτονιά μουσικών ζυμώσεων: η «Οδός Λυσίου» θα πιάσει τον μίτο της παλιάς Πλάκας για να τον συνδέσει με το σήμερα, ζωηρεύοντας το προφίλ της περιοχής με καλλιτέχνες πρώτης γραμμής, αλλά και νέα ταλέντα γεμάτα δυνατότητες. Ωστόσο, λόγω τεχνικών δυσκολιών, η αλλαγή αυτή θα περιμένει μια εβδομάδα.

Η έναρξη, που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου με την house band της «Οδού Λυσίου» (Δήμητρα Κελεκίδη- Παρασκευάς Θεοδωράκης - Μαργκώ Ενεπεκίδη) να υποδέχεται εκλεκτούς μουσικούς, αναβάλλεται κατά μία εβδομάδα, με τη νέα ημερομηνία πρεμιέρας να είναι η Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και καλεσμένου της τους Παναγιώτη Καλαντζόπουλο και Christian Ronig.

Αντίστοιχα, η σαββατιάτικη παρέα των Γιάννη Ζουγανέλη, Ελένης Δήμου, Λάκη Παπαδόπουλου και Διονύση Τσακνή, θα κάνει το δικό της ντεμπούτο το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, με ένα μπουκέτο από τις εμβληματικότερες στιγμές των τεσσάρων καλλιτεχνών, διανθισμένο από νέα τραγούδια και αναπάντεχες επανεκτελέσεις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Λευτέρης Πανταζής και Άντζελα Δημητρίου μαζί στην "Αθηναία"

Μαζί τους οι Έλενα Τσαγκρινού, Άρις Πετράκης και Μαρία Πασαλίδου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/10/2025

Γιάννης Διονυσίου και Γιάννης Παπαγεωργίου μαζί επί σκηνής

Γιορτάζουν την κυκλοφορία του δίσκου με τίτλο "Λακούβα" με μια σειρά εμφανίσεων στον Σταυρό του Νότου Plus.

Η Μάγδα Βαρούχα και ο Χρήστος Αδαμόπουλος στα "Ακομπλεξ-Άριστα 2"

Επιστρέφουν για δεύτερη σεζόν στο "Ράδιο", στο Γκάζι.

Πέννυ Μπαλτατζή: Το swing γίνεται τρόπος ζωής στο "Stage 7"

Η ντίβα του swing παρουσιάζει τις Πέμπτες του Νοεμβρίου την παράσταση "Her Swing Majesty".

Μιχάλης Ρακιντζής και Κώστας Χαριτοδιπλωμένος στο απόλυτο anti-aging πάρτι

Οι δυο πετυχημένοι μουσικοσυνθέτες και τραγουδοποιοί στις πιο φουτουριστικά-νοσταλγικές βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Μία από τις πρεμιέρες της χρονιάς, με Νατάσα Θεοδωρίδου και Σάκη Ρουβά στο ''Εναστρον'

Οι δύο σταρ θα παρουσιάσουν -αρχής γενομένης από απόψε- ένα πρόγραμμα που φιλοδοξεί να μείνει αξέχαστο

Οι Πυξ Λαξ συναντούν Γιάννη Ζουγανέλη και Δημήτρη Σταρόβα στο Vox

Φέτος, ο χειμώνας στην Ιερά Οδό θα είναι 'για τις παλιές αγάπες'.