Ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος επιστρέφει στο «Athenaeum Κελάρι»

Ο νεαρός τενόρος με το πολυπρόσωπο ταλέντο, θα εμφανιστεί ξανά στο χώρο όπου άφησε το στίγμα του τη χειμερινή σεζόν, για δύο μοναδικές βραδιές.

Ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος επιστρέφει στο «Athenaeum Κελάρι»

Έχοντας σαγηνεύσει τους φίλους της όπερας, αλλά και του καλού ελληνικού τραγουδιού εξίσου με τη σειρά των άκρως επιτυχημένων εμφανίσεών του τον χειμώνα που πέρασε, ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος επιστρέφει στον ατμοσφαιρικό χώρο του «Athenaeum Κελάρι», για δύο νέες παραστάσεις του «Come Prima», τις Παρασκευές 10 και 17 Μαΐου.

Με τον μαέστρο Γιώργο Τσοκάνη σταθερά πλάι του, ο νεαρός τενόρος θα ξεδιπλώσει την ερμηνευτική του ευελιξία ανθολογώντας τραγούδια από την όπερα και την jazz, τα φάδος και τα τάνγκο, αλλά κι επιλογές με ελληνική σπιρτάδα, σ’ ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα με εύρος από Μουζάκη, Μαρούδα και Ξαρχάκο, μέχρι Σινάτρα, Ραμαζότι και Μποτσέλι. Σε σκηνοθετική επιμέλεια του Νίκου Τσαούση, η παράσταση θα ξεκινά στις 10 μμ, με είσοδο από 10 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

15 50 και Νικολέττα Καρρά υποδέχονται τους Γιάννη Σαββιδάκη και Λάκη Παπαδόπουλο

Με ροκ διάθεση και θετική ενέργεια συνεχίζονται οι μουσικές βραδιές "Καλοκαίρι αλλιώς" στην Ταράτσα Λαμπέτη.

Τα μπουζούκια του καλοκαιριού

Το τέλος της άνοιξης και οι πρώτες ζέστες εξακολουθούν να οριοθετούν ένα φινάλε σεζόν για τους μεγάλους κλειστούς χώρους και για τα προγράμματα του χειμώνα. Αλλά κάποια ονόματα της νυχτερινής διασκέδασης διαλέγουν να συνεχίσουν, κομίζοντας νέες προτάσεις στο κοινό της πόλης.

Τι ετοιμάζει το Gustav για τον Ιούνιο;

Το Gustav Athens καλωσορίζει το καλοκαίρι με ένα πλούσιο πρόγραμμα που μεταμορφώνει τα Παρασκευοσάββατά μας.

Τι μεγαλοπρεπές ετοιμάζει γι' αυτό το καλοκαίρι ο Νίκος Βέρτης

Ο δημοφιλής σταρ θα βρεθεί δίπλα στη θάλασσα, με ένα σπέσιαλ πρόγραμμα στηριγμένο στα πιο αγαπητά του τραγούδια.

Ωδή στο αττικό καλοκαίρι: Η "Ταράτσα του Φοίβου" ξαναπιάνει δουλειά

Με πρώτους προσκεκλημένους τη Μαρίνα Σπανού, τον Σπήλιο Φλώρο και τον Φώτη Λάμαρη.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Josephine δίνουν ρυθμό στο αθηναϊκό καλοκαίρι

Μετά από τις χειμερινές του εμφανίσεις, ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει με μια συνεργασία φαινόμενο.