Ο Φίλιππος Πλιάτσικας συναντά τον Μανώλη Φάμελο

Οι δυο καλλιτέχνες θα ξεδιπλώσουν τις κοινές πτυχές των μεγάλων τους διαδρομών σε μια σειρά παρεΐστικων συναντήσεων γύρω από τραγούδια παλιά και νέα, με ένταση και ηλεκτρισμό.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας συναντά τον Μανώλη Φάμελο

Μετά την ιστορική επανένωση των Πυξ Λαξ το περασμένο καλοκαίρι, ο Φίλιππος Πλιάτσικας αφήνει για λίγο τα μεγάλα στάδια και επιστρέφει στην ζεστή οικειότητα των μικρών σκηνών, με μια σειρά παρεΐστικων, αλλά και ηλεκτρισμένων εμφανίσεων στο «Ρυθμός Art Theater» τα Σάββατα 13 και 20 Απριλίου. Στη φιλόξενη μουσική σκηνή της Ηλιούπολης, ο εμβληματικός καλλιτέχνης θα συναντήσει τον σπουδαίο ομότεχνο και φίλο Μανώλη Φάμελο, έναν από τους πιο σημαντικούς τραγουδοποιούς της γενιάς του, που έχει με τη σειρά του υπογράψει μερικές από τις δυναμικότερες στιγμές της ελληνικής έντεχνης και ροκ σκηνής.

Οι δυο τους θα ανατρέξουν σε σπουδαίους σταθμούς των μεγάλων δισκογραφικών διαδρομών τους, αποκαλύπτοντας νέες προσεγγίσεις σε τραγούδια επενδυμένα με την πατίνα του κλασικού, ενώ θα υποδεχτούν και εκπροσώπους της ζωηρής νέας φουρνιάς: ο Χάρης Μιχαηλίδης των Δραμαμίνη και η Ελευθερία Ναθαναήλ των Livertia θα αφήσουν το δικό τους μουσικό αποτύπωμα παρουσιάζοντας νέες δουλειές τους, αλλά και διασκευές παλιότερων, με τον Νίκο Σάλτα να υπογράφει την ενορχήστρωση και τον Γιώργο Λιβαδά να δίνει ρυθμό σε όλα αυτά.

iΈναρξη στις 10μμ | Είσοδος από €20 με κρασί, μπύρα ή αναψυκτικό.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Πέγκυ Ζήνα: H επιτυχία συνεχίζεται στο "Mezzo" με τον Αναστάσιο Ράμμο

Στο σχήμα συμμετέχουν επίσης ο Χάρης Γεωργίου και η Κική Τσαλίκη.

31/08/2025

Η Κατερίνα Λιόλιου επιστρέφει στην πίστα του "Romeo"

Μαζί της ο Νικηφόρος Βυθούλκας αλλά και οι Athena Manoukian, Marilia και Jordee.

Τι μας περιμένει τον Σεπτέμβρη στην Ταράτσα του Φοίβου

Το αγαπημένο στέκι του Φοίβου Δεληβοριά συνεχίζεται ακάθεκτο, με ονόματα από τον Γιώργο Καπουτζίδη ως τον Γιώργο Νταλάρα.

Νατάσα Θεοδωρίδου και Σάκης Ρουβάς μαζί στο ‘Έναστρον’

Συνάντηση γιγάντων στη σκηνή από την ερχόμενη σεζόν, σε ένα από τα πιο δυνατά νέα σχήματα.

Στον Πύργο Πειραιά παίζει χαβανέζικο πάρτι και live DJ sets

H αφορμή για να βγεις από το σπίτι σου και να περάσεις καλά βρίσκεται στον Πειραιά και έχει dress code.