Έναρξη για Χρήστο Θηβαίο στη «Σφίγγα»

Ο σημαντικός τραγουδοποιός ετοιμάζει μια βόλτα στα Εξάρχεια, μέσα από τραγούδια και στίχους σπουδαίων κατοίκων της γειτονιάς, όπως ο Νικόλας Άσιμος, η Αρλέτα και ο Παύλος Σιδηρόπουλος.

Έναρξη για Χρήστο Θηβαίο στη «Σφίγγα»

Μια «Βόλτα στα Εξάρχεια» μας πηγαίνει ο Χρήστος Θηβαίος από 12 Ιανουαρίου στη «Σφίγγα», ψηλαφώντας το στίγμα που άφησαν στην πιο εναλλακτική γειτονιά της Αθήνας εμβληματικοί εκπρόσωποι και κάτοικοί της, όπως ο Νικόλας Άσιμος, ο Παύλος Σιδηρόπουλος, η Κατερίνα Γώγου, αλλά και ο ίδιος.

Με τα αιρετικά έγχορδα των String Demons να ηλεκτρίζουν τη μουσική δράση, ο σημαντικός τραγουδοποιός θα μας ξεναγήσει στην ιστορική γειτονιά μέσα από τα τραγούδια που ενέπνευσαν οι δρόμοι, οι πλατείες και οι φιγούρες της, ενώ στο δεύτερο κομμάτι του προγράμματος, ο Χρήστος Θηβαίος θα ανατρέξει στο δικό του σπουδαίο ρεπερτόριο, σε μια παράσταση που θα παρουσιάζεται κάθε Σάββατο στις 22:30, έως 9 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

15 50 και Νικολέττα Καρρά υποδέχονται τους Γιάννη Σαββιδάκη και Λάκη Παπαδόπουλο

Με ροκ διάθεση και θετική ενέργεια συνεχίζονται οι μουσικές βραδιές "Καλοκαίρι αλλιώς" στην Ταράτσα Λαμπέτη.

Τα μπουζούκια του καλοκαιριού

Το τέλος της άνοιξης και οι πρώτες ζέστες εξακολουθούν να οριοθετούν ένα φινάλε σεζόν για τους μεγάλους κλειστούς χώρους και για τα προγράμματα του χειμώνα. Αλλά κάποια ονόματα της νυχτερινής διασκέδασης διαλέγουν να συνεχίσουν, κομίζοντας νέες προτάσεις στο κοινό της πόλης.

Τι ετοιμάζει το Gustav για τον Ιούνιο;

Το Gustav Athens καλωσορίζει το καλοκαίρι με ένα πλούσιο πρόγραμμα που μεταμορφώνει τα Παρασκευοσάββατά μας.

Τι μεγαλοπρεπές ετοιμάζει γι' αυτό το καλοκαίρι ο Νίκος Βέρτης

Ο δημοφιλής σταρ θα βρεθεί δίπλα στη θάλασσα, με ένα σπέσιαλ πρόγραμμα στηριγμένο στα πιο αγαπητά του τραγούδια.

Ωδή στο αττικό καλοκαίρι: Η "Ταράτσα του Φοίβου" ξαναπιάνει δουλειά

Με πρώτους προσκεκλημένους τη Μαρίνα Σπανού, τον Σπήλιο Φλώρο και τον Φώτη Λάμαρη.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Josephine δίνουν ρυθμό στο αθηναϊκό καλοκαίρι

Μετά από τις χειμερινές του εμφανίσεις, ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει με μια συνεργασία φαινόμενο.