Ο Φοίβος Δεληβοριάς στο «Κύτταρο»

To γνήσιο τέκνο της Καλλιθέας θα κατέβει στο σημείο αναφοράς της Αχαρνών για να ερμηνεύσει τραγούδια… του πεζοδρομίου.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς στο «Κύτταρο»

Από τα πεζοδρόμια της Καλλιθέας ως τους πεζοδρόμους του Θησείου κι απ’ τις λεμονιές της Κοραή ως τους σκύλους της Λουκιανού, οι δρόμοι της Αθήνας είναι για τον Φοίβο Δεληβοριά οι αρτηρίες που τροφοδοτεί με ιστορίες μελαγχολικές, γλυκόπικρες και νοσταλγικές, η καρδιά αυτή της πόλης – γι’ αυτό κι επιστρέφει συνεχώς σ’ αυτούς, κάθε φορά που ψάχνει τις εμπνεύσεις του, από την «Παρέλαση» ως την «Καλλιθέα», αλλά και όσα έχει ήδη αρχίσει να γράφει για τη νέα του δισκογραφική δουλειά.

Δυο – τρία απ’ αυτά τα νέα του κομμάτια, μαζί με αγαπημένα τραγούδια αλλωνών (The Boy, Θανάσης Παπακωνσταντίνους, Κόρε. Ύδρο., Παύλος Παυλίδης ανάμεσα στις επιλογές), αλλά και μερικά αγαπημένα b-sides (αυτά που συνήθως παραπετάει ή κάνει πως δεν τα ξέρει), θα παρουσιάσει φέτος στη θρυλική μουσική σκηνή του «Κυττάρου», όπου και θα εμφανίζεται από 26 Ιανουαρίου και για όλα τα Σάββατα του Φεβρουαρίου, με full μπάντα και την Ελένη Φασουλή στο πλάι του.

Περισσότερες πληροφορίες

Κύτταρο

Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Βικτώρια
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Πέγκυ Ζήνα: H επιτυχία συνεχίζεται στο "Mezzo" με τον Αναστάσιο Ράμμο

Στο σχήμα συμμετέχουν επίσης ο Χάρης Γεωργίου και η Κική Τσαλίκη.

31/08/2025

Η Κατερίνα Λιόλιου επιστρέφει στην πίστα του "Romeo"

Μαζί της ο Νικηφόρος Βυθούλκας αλλά και οι Athena Manoukian, Marilia και Jordee.

Τι μας περιμένει τον Σεπτέμβρη στην Ταράτσα του Φοίβου

Το αγαπημένο στέκι του Φοίβου Δεληβοριά συνεχίζεται ακάθεκτο, με ονόματα από τον Γιώργο Καπουτζίδη ως τον Γιώργο Νταλάρα.

Νατάσα Θεοδωρίδου και Σάκης Ρουβάς μαζί στο ‘Έναστρον’

Συνάντηση γιγάντων στη σκηνή από την ερχόμενη σεζόν, σε ένα από τα πιο δυνατά νέα σχήματα.

Στον Πύργο Πειραιά παίζει χαβανέζικο πάρτι και live DJ sets

H αφορμή για να βγεις από το σπίτι σου και να περάσεις καλά βρίσκεται στον Πειραιά και έχει dress code.