Επιστρέφει στη «Συνοικία Ασμάτων» ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Ο κοσμαγάπητος ηθοποιός και μουσικός φέρνει για δεύτερη χρονιά στην «Ακτή Πειραιώς» τις μουσικές που καθόρισαν ολόκληρες εποχές της Αθήνας.

Επιστρέφει στη «Συνοικία Ασμάτων» ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα της περασμένης χρονιάς επιστρέφει στην «Ακτή Πειραιώς» για δεύτερη σεζόν, ανανεωμένο κι ενδυναμωμένο. Πρόταση του Ιεροκλή Μιχαηλίδη για μια εναλλακτική μορφή καθαρόαιμης ελληνικής διασκέδασης, βασισμένη σε κλασικά τραγούδια χαραγμένα διαχρονικά στο συλλογικό μουσικό άκουσμα και φόρος τιμής στις εποχές και τα κληροδοτήματα του Γούναρη, του Χιώτη, του Τσιτσάνη και του Ζαμπέτα, η «Συνοικία Ασμάτων» πλαισιώνεται από οκτώ δεξιοτέχνες μουσικούς και τέσσερις νέες, δυναμικές φωνές.

Φέτος, ο Γιάννης Μπέζος και ο Ταξιάρχης Χάνος προστίθενται στο σχήμα ως νέοι συνεπιβάτες, σε ένα μουσικό ταξίδι που ξεκινά από τη μουσική σκηνή της Πειραιώς από 16 Δεκεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 8μμ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Λευτέρης Πανταζής και Άντζελα Δημητρίου μαζί στην "Αθηναία"

Μαζί τους οι Έλενα Τσαγκρινού, Άρις Πετράκης και Μαρία Πασαλίδου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/10/2025

Γιάννης Διονυσίου και Γιάννης Παπαγεωργίου μαζί επί σκηνής

Γιορτάζουν την κυκλοφορία του δίσκου με τίτλο "Λακούβα" με μια σειρά εμφανίσεων στον Σταυρό του Νότου Plus.

Η Μάγδα Βαρούχα και ο Χρήστος Αδαμόπουλος στα "Ακομπλεξ-Άριστα 2"

Επιστρέφουν για δεύτερη σεζόν στο "Ράδιο", στο Γκάζι.

Πέννυ Μπαλτατζή: Το swing γίνεται τρόπος ζωής στο "Stage 7"

Η ντίβα του swing παρουσιάζει τις Πέμπτες του Νοεμβρίου την παράσταση "Her Swing Majesty".

Μιχάλης Ρακιντζής και Κώστας Χαριτοδιπλωμένος στο απόλυτο anti-aging πάρτι

Οι δυο πετυχημένοι μουσικοσυνθέτες και τραγουδοποιοί στις πιο φουτουριστικά-νοσταλγικές βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Μία από τις πρεμιέρες της χρονιάς, με Νατάσα Θεοδωρίδου και Σάκη Ρουβά στο ''Εναστρον'

Οι δύο σταρ θα παρουσιάσουν -αρχής γενομένης από απόψε- ένα πρόγραμμα που φιλοδοξεί να μείνει αξέχαστο

Οι Πυξ Λαξ συναντούν Γιάννη Ζουγανέλη και Δημήτρη Σταρόβα στο Vox

Φέτος, ο χειμώνας στην Ιερά Οδό θα είναι 'για τις παλιές αγάπες'.