Ο Tonis Sfinos τα βάζει με τη… μαφία της Shaya

Ο διεθνής playboy της ελληνικής σκηνής επανέρχεται στη σκηνή του «Βοτανικός Plus» και μας ταξιδεύει στο χρόνο με ένα show εμπνευσμένο απ’ την Αμερική των γκάνγκστερ και της ποτοαπαγόρευσης.

Ο Tonis Sfinos τα βάζει με τη… μαφία της Shaya

Ο Tonis Sfinos, ο τελευταίος… διεθνής playboy που διαθέτει αυτή η χώρα, πατάει το «On» στη μηχανή του χρόνου και μας ταξιδεύει σε μια εποχή επικίνδυνη και γοητευτική, όπως και οι γυναίκες που αγάπησε: μια εποχή όπου το μήκος της φούστας ανεβαίνει, ο ερωτισμός είναι διάχυτος, οι δρόμοι μυρίζουν μπαρούτι και οι καλοντυμένοι κύριοι με τα αγγελικά πρόσωπα και τα trois pieces κοστούμια κρύβουν πίσω απ’ το γυαλιστερό χαμόγελό τους αδίστακτους gangsters επιρρεπείς μόνο στα δελεαστικά χαμόγελα των flapper girls που βρίσκονται στα στέκια της παρανομίας των '20s.

Στο «Toni Gun», ένα show που θυμίζει κάτι από «Chicago,» «Cotton Club» και «Moulin Rouge», παρέα με τους The Playmen και την μοναδική Shaya, ο αχτύπητος Toni με τις κοφτερές ατάκες και το αδυσώπητο στιλ, επισκέπτεται την απαγορευμένη δεκαετία του μεσοπολέμου και χώνεται στις σκιές και τους καπνούς των πιο παράνομων γωνιών της Νέας Υόρκης.

Γιατί; Γιατί ξέρει πως ανάμεσα στα long island ice teas της εποχής και την ιταλική μαφία της Αμερικής, ο Toni θα βρει και πάλι το πιο ακατάλληλο κορίτσι να ερωτευτεί. Την «βασίλισσα» της παράνομης νύχτας, την γυναίκα που μοιάζει να φοβούνται και οι σπουδαιότεροι gangsters του υπόκοσμου, την άπιαστη χίμαιρα που μόνο αυτός μπορεί να τιθασεύσει: μια πραγματική boss lady. Γιατί αυτή τη χρονιά η Shaya θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη σκληρή γοητεία του Toni Sfinou… Μπορεί όμως ο Tonis «Toni Gun» Sfinos να βγάλει τον Δον Κορλεόνε από μέσα του; Ή θα μείνει για πάντα παιδί και μάλιστα των λουλουδιών;

Θα το ανακαλύψουμε από το Σάββατο 27 Οκτωβρίου αλλά και κάθε Σάββατο στις 23:00, στο «Βοτανικός Plus»!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

15 50 και Νικολέττα Καρρά υποδέχονται τους Γιάννη Σαββιδάκη και Λάκη Παπαδόπουλο

Με ροκ διάθεση και θετική ενέργεια συνεχίζονται οι μουσικές βραδιές "Καλοκαίρι αλλιώς" στην Ταράτσα Λαμπέτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/06/2025

Τα μπουζούκια του καλοκαιριού

Το τέλος της άνοιξης και οι πρώτες ζέστες εξακολουθούν να οριοθετούν ένα φινάλε σεζόν για τους μεγάλους κλειστούς χώρους και για τα προγράμματα του χειμώνα. Αλλά κάποια ονόματα της νυχτερινής διασκέδασης διαλέγουν να συνεχίσουν, κομίζοντας νέες προτάσεις στο κοινό της πόλης.

Τι ετοιμάζει το Gustav για τον Ιούνιο;

Το Gustav Athens καλωσορίζει το καλοκαίρι με ένα πλούσιο πρόγραμμα που μεταμορφώνει τα Παρασκευοσάββατά μας.

Τι μεγαλοπρεπές ετοιμάζει γι' αυτό το καλοκαίρι ο Νίκος Βέρτης

Ο δημοφιλής σταρ θα βρεθεί δίπλα στη θάλασσα, με ένα σπέσιαλ πρόγραμμα στηριγμένο στα πιο αγαπητά του τραγούδια.

Ωδή στο αττικό καλοκαίρι: Η "Ταράτσα του Φοίβου" ξαναπιάνει δουλειά

Με πρώτους προσκεκλημένους τη Μαρίνα Σπανού, τον Σπήλιο Φλώρο και τον Φώτη Λάμαρη.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Josephine δίνουν ρυθμό στο αθηναϊκό καλοκαίρι

Μετά από τις χειμερινές του εμφανίσεις, ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει με μια συνεργασία φαινόμενο.

O Πάνος Κιάμος συναντά τον Γιώργο Κακοσαίο στο "Fantasia"

Το φετινό καλοκαίρι στην Αθήνα ξεκινά με τον πιο δυναμικό τρόπο, καθώς δύο γενιές του ελληνικού τραγουδιού συναντιούνται για να προσφέρουν νύχτες γεμάτες μελωδία και αυθεντική διασκέδαση.