Ρομάντζα με Δρογώση, Βασιλείου και Τσίρκα στο Σταυρό του Νότου Club

Από το ελαφρολαϊκό της παλιάς Αθήνας ως το ρεμπέτικο του μεσοπολέμου και το indie της κρίσης, το Club του Σταυρού μας περιμένει για μια βόλτα στη μουσική Αθήνα.

Ρομάντζα με Δρογώση, Βασιλείου και Τσίρκα στο Σταυρό του Νότου Club

Σε μια σειρά απ’ αυτές τις νυχτερινές βόλτες με παρέες που τραγουδούν, μας καλεί το Club του Σταυρού του Νότου, από την 1η Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη, με οδηγούς μας τον Στάθη Δρογώση και την Μυρτώ Βασιλείου, παρέα με τον Κώστα Τσίρκα. Άλλοτε με καντάδες στην παλιά Αθήνα, άλλοτε σε υπόγειες μουσικές σκηνές στα Εξάρχεια, άλλοτε με κοκτέιλ σε πλαστικό ποτήρι και bluetooth ηχείο στην Αγία Παρασκευή. Ελαφρύ τραγούδι, ποπ, ρεμπέτικο, indie, Πλάκα, Εξάρχεια, Πειραιάς, η Αθήνα του μεσοπολέμου, η Αθήνα της κρίσης, πάντα όμως με την ίδια διαδικασία: νυχτερινές παρέες που τραγουδούν.

Κάθε Πέμπτη του Νοεμβρίου, στο Club του Σταυρού του Νότου όλες αυτές οι παρέες συναντιούνται μέσα από τα πιο ρομαντικά τους τραγούδια. Το «Βιαστικό Πουλί του Νότου» του Στάθη Δρογώση συναντά το «Μαζί Το Χειμώνα» της Μυρτώς Βασιλείου και του Κώστα Τσίρκα και σας καλούν στη νυχτερινή τους βόλτα, σα μια παρέα έξω απ’το χρόνο, στη δική τους Ρομάντζα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

15 50 και Νικολέττα Καρρά υποδέχονται τους Γιάννη Σαββιδάκη και Λάκη Παπαδόπουλο

Με ροκ διάθεση και θετική ενέργεια συνεχίζονται οι μουσικές βραδιές "Καλοκαίρι αλλιώς" στην Ταράτσα Λαμπέτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/06/2025

Τα μπουζούκια του καλοκαιριού

Το τέλος της άνοιξης και οι πρώτες ζέστες εξακολουθούν να οριοθετούν ένα φινάλε σεζόν για τους μεγάλους κλειστούς χώρους και για τα προγράμματα του χειμώνα. Αλλά κάποια ονόματα της νυχτερινής διασκέδασης διαλέγουν να συνεχίσουν, κομίζοντας νέες προτάσεις στο κοινό της πόλης.

Τι ετοιμάζει το Gustav για τον Ιούνιο;

Το Gustav Athens καλωσορίζει το καλοκαίρι με ένα πλούσιο πρόγραμμα που μεταμορφώνει τα Παρασκευοσάββατά μας.

Τι μεγαλοπρεπές ετοιμάζει γι' αυτό το καλοκαίρι ο Νίκος Βέρτης

Ο δημοφιλής σταρ θα βρεθεί δίπλα στη θάλασσα, με ένα σπέσιαλ πρόγραμμα στηριγμένο στα πιο αγαπητά του τραγούδια.

Ωδή στο αττικό καλοκαίρι: Η "Ταράτσα του Φοίβου" ξαναπιάνει δουλειά

Με πρώτους προσκεκλημένους τη Μαρίνα Σπανού, τον Σπήλιο Φλώρο και τον Φώτη Λάμαρη.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Josephine δίνουν ρυθμό στο αθηναϊκό καλοκαίρι

Μετά από τις χειμερινές του εμφανίσεις, ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει με μια συνεργασία φαινόμενο.

O Πάνος Κιάμος συναντά τον Γιώργο Κακοσαίο στο "Fantasia"

Το φετινό καλοκαίρι στην Αθήνα ξεκινά με τον πιο δυναμικό τρόπο, καθώς δύο γενιές του ελληνικού τραγουδιού συναντιούνται για να προσφέρουν νύχτες γεμάτες μελωδία και αυθεντική διασκέδαση.