Ο Διονύσης Σαββόπουλος μας οδηγεί στο Άλσος

«Παλιό στέκι – καινούρια παρέα» είναι το concept της αναβίωσης του Άλσους, που επιστρέφει στην πολιτιστική πραγματικότητα της Αθήνας με πολυσχιδές πρόγραμμα κάτω απ’ την μπαγκέτα του ασταμάτητου Νιόνιου.

Ο_Διονύσης_Σαββόπουλος

«Παλιό στέκι – καινούρια παρέα» είναι το concept της αναβίωσης του Άλσους, που επιστρέφει στην πολιτιστική πραγματικότητα της Αθήνας με πολυσχιδές πρόγραμμα κάτω απ’ την μπαγκέτα του ασταμάτητου Νιόνιου.

Το αναψυκτήριο των ‘50s που, υπό την ηγεσία του πολυσχιδούς παρουσιαστή, στιχουργού, ηθοποιού και… «κυνηγού ταλέντων», Γιώργου Οικονομίδη, ανέδειξε καλλιτέχνες όπως ο Χάρυ Κλιν, ο Γιώργος Βογιατζής, ο Κώστας Χατζής και πολλοί, πολλοί άλλοι, πριν κλείσει τις πόρτες του για πολλά, πολλά χρόνια, αποκτά φέτος δεύτερη ζωή, στα χέρια ενός φάρου της σύγχρονης καλλιτεχνικής μας κληρονομιάς: ο Διονύσης Σαββόπουλος, με πλειάδα εκλεκτών συνεργατών και σχέδια που καθρεφτίζουν το ανεξάντλητο μεράκι του, αναλαμβάνει να γεμίζει το κτίριο δημιουργία για έξι μέρες την εβδομάδα, φιλοδοξώντας να μετατρέψει το «Άλσος» ξανά σε έμβλημα του Πεδίου του Άρεως και ζωντανό σημείο συνάντησης μιας αρκετά ταλαιπωρημένης περιοχής.

Με πρόγραμμα που θα διαρκέσει μέχρι το Πάσχα και την έννοια του καινούριου ως λέξη κλειδί, ο Νιόνιος θα παρουσιάζει ένα εναλλασσόμενο πολυθέαμα που θα πλέξει την αφρόκρεμα του σύγχρονου τραγουδιού και θεάτρου με τα νέα ταλέντα του αύριο, ενώ ανάμεσα στους ανθρώπους που θα σταθούν στο πλάι του, αναμένεται να είναι και η Λίνα Νικολακοπούλου, αναλαμβάνοντας τον ρόλο της οικοδέσποινας για μια μέρα κάθε βδομάδα.

Περισσότερες πληροφορίες

Πεδίον του Άρεως

Πεδίον του Άρεως
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Λευτέρης Πανταζής και Άντζελα Δημητρίου μαζί στην "Αθηναία"

Μαζί τους οι Έλενα Τσαγκρινού, Άρις Πετράκης και Μαρία Πασαλίδου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/10/2025

Γιάννης Διονυσίου και Γιάννης Παπαγεωργίου μαζί επί σκηνής

Γιορτάζουν την κυκλοφορία του δίσκου με τίτλο "Λακούβα" με μια σειρά εμφανίσεων στον Σταυρό του Νότου Plus.

Η Μάγδα Βαρούχα και ο Χρήστος Αδαμόπουλος στα "Ακομπλεξ-Άριστα 2"

Επιστρέφουν για δεύτερη σεζόν στο "Ράδιο", στο Γκάζι.

Πέννυ Μπαλτατζή: Το swing γίνεται τρόπος ζωής στο "Stage 7"

Η ντίβα του swing παρουσιάζει τις Πέμπτες του Νοεμβρίου την παράσταση "Her Swing Majesty".

Μιχάλης Ρακιντζής και Κώστας Χαριτοδιπλωμένος στο απόλυτο anti-aging πάρτι

Οι δυο πετυχημένοι μουσικοσυνθέτες και τραγουδοποιοί στις πιο φουτουριστικά-νοσταλγικές βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Μία από τις πρεμιέρες της χρονιάς, με Νατάσα Θεοδωρίδου και Σάκη Ρουβά στο ''Εναστρον'

Οι δύο σταρ θα παρουσιάσουν -αρχής γενομένης από απόψε- ένα πρόγραμμα που φιλοδοξεί να μείνει αξέχαστο

Οι Πυξ Λαξ συναντούν Γιάννη Ζουγανέλη και Δημήτρη Σταρόβα στο Vox

Φέτος, ο χειμώνας στην Ιερά Οδό θα είναι 'για τις παλιές αγάπες'.