Στο «Χαμάμ» για μυσταγωγικούς αμανέδες

Η ιδιαίτερη μουσική σκηνή της Αθήνας εγκαινιάζει ατμοσφαιρικά τη νέα σεζόν.

Στο «Χαμάμ» για μυσταγωγικούς αμανέδες

Με δύο ιδιαίτερες live εμφανίσεις την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου ξεκινά τις φετινές της παραστάσεις η μουσική σκηνή των Πετραλώνων, υποδεχόμενη τη νέα σεζόν με ­μυσταγωγικούς αμανέδες. Σταθερός επισκέπτης του πέτρινου θόλου του «Χαμάμ», ο σπουδαίος τραγουδιστής του λαϊκού και του παραδοσιακού τραγουδιού Δημήτρης Κοντογιάννης θα συναντήσει τον κορυφαίο ερασιτέχνη αμανετζή Σόλωνα Λέκκα.

Μέσα από ένα μοναδικό πρόγραμμα, το οποίο έχει επιμεληθεί ο κορυφαίος βιολιστής Κυριάκος Γκουβέντας, μια ιδιαίτερη μουσική σκηνή της Αθήνας θα γεμίσει τερετισμούς, φωνητικές κλιμακώσεις, επαναλαμβανόμενους ήχους αλλά και υποβλητικούς αμανέδες, σε μια άκρως μυσταγωγική βραδιά, η ιδιαίτερη ατμοσφαιρικότητα της οποίας θα αποτελέσει ιδανικό καλωσόρισμα στη νέα σεζόν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Λευτέρης Πανταζής και Άντζελα Δημητρίου μαζί στην "Αθηναία"

Μαζί τους οι Έλενα Τσαγκρινού, Άρις Πετράκης και Μαρία Πασαλίδου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/10/2025

Γιάννης Διονυσίου και Γιάννης Παπαγεωργίου μαζί επί σκηνής

Γιορτάζουν την κυκλοφορία του δίσκου με τίτλο "Λακούβα" με μια σειρά εμφανίσεων στον Σταυρό του Νότου Plus.

Η Μάγδα Βαρούχα και ο Χρήστος Αδαμόπουλος στα "Ακομπλεξ-Άριστα 2"

Επιστρέφουν για δεύτερη σεζόν στο "Ράδιο", στο Γκάζι.

Πέννυ Μπαλτατζή: Το swing γίνεται τρόπος ζωής στο "Stage 7"

Η ντίβα του swing παρουσιάζει τις Πέμπτες του Νοεμβρίου την παράσταση "Her Swing Majesty".

Μιχάλης Ρακιντζής και Κώστας Χαριτοδιπλωμένος στο απόλυτο anti-aging πάρτι

Οι δυο πετυχημένοι μουσικοσυνθέτες και τραγουδοποιοί στις πιο φουτουριστικά-νοσταλγικές βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Μία από τις πρεμιέρες της χρονιάς, με Νατάσα Θεοδωρίδου και Σάκη Ρουβά στο ''Εναστρον'

Οι δύο σταρ θα παρουσιάσουν -αρχής γενομένης από απόψε- ένα πρόγραμμα που φιλοδοξεί να μείνει αξέχαστο

Οι Πυξ Λαξ συναντούν Γιάννη Ζουγανέλη και Δημήτρη Σταρόβα στο Vox

Φέτος, ο χειμώνας στην Ιερά Οδό θα είναι 'για τις παλιές αγάπες'.