Καλοκαίρι σημαίνει παραλιακή | 5 σενάρια για εξόδους by the sea

Mainstream αλλά και ηλεκτρονική, λαϊκή αλλά κι εναλλακτική, σχέση εφήμερη ή σταθερή, η παραλιακή είναι μια αξία διαχρονική, με θέλγητρα που μας κάνουν να γυρνάμε σε αυτήν ξανά και ξανά.

Καλοκαίρι σημαίνει παραλιακή | 5 σενάρια για εξόδους by the sea

Mainstream αλλά και ηλεκτρονική, λαϊκή αλλά κι εναλλακτική, με τις ντίσκο, τις πίστες, τα dance clubs και τις party σκηνές, η παραλιακή είναι μια αξία διαχρονική, με θέλγητρα που μας κάνουν να γυρνάμε σε αυτήν ξανά και ξανά. Αποκαλύπτοντας σταδιακά τα χαρτιά της, με παραδοσιακές αξίες να κάνουν re-openings αλλά και καινούργιους παίκτες να χαράσσουν τη θέση τους στο πολύχρωμο μωσαϊκό της, η παραλιακή έχει να προσφέρει κάτι για κάθε ώρα της ημέρας και για κάθε γούστο και ανάγκη διασκέδασης. Από το φινετσάτο «Balux Seaside», το oλοκαίνουργιο «Νice & Easy» και το ανανεωμένο «40 Day Night Bar & Restaurant» μέχρι το νέο boho chic «Krabo», το μπιτάτο «Bolivar Beach Bar» και το ολόφρεσκο «Rox», και από εκεί στην αγέρωχη μα ολότελα νεανική «Φαντασία» ή στο δαιμονισμένο, ασταμάτητο «Frangelico», η παραλιακή μετατρέπεται στην ολόδροση μα και καυτή partyland της πόλης κι εμείς αφηνόμαστε στη γοητεία της, να μας καψαλίσει και να μας σβήσει πάλι απ’ την αρχή.

1. Early drinks

Καλοκαίρι σημαίνει παραλιακή | 5 σενάρια για εξόδους by the sea - εικόνα 1

Βγάζεις σακάκι, χαλαρώνεις πουκάμισο, σηκώνεις μπατζάκια και χώνεις πατουσάκια στη σουσαμένια αμμουδιά του «Island» ή στα δροσερά νερά του hot newcomer «Νice & Easy» (φωτό) και του «40 Bar & Restaurant» στην Astir Beach, και ξαφνικά είναι οριστικό: η εβδομάδα τελείωσε. Η χαλάρωση ανεβαίνει από τα ακροδάχτυλα μέχρι τα κουρασμένα σου αφτιά, ανακουφισμένα από τους lounge ήχους, και τα Νegroni καταφθάνουν ενώ χαζεύεις το μενού που θα σε γεμίσει με ενέργεια για τη βραδιά που ξεκινά.

2. Warm up beats

Καλοκαίρι σημαίνει παραλιακή | 5 σενάρια για εξόδους by the sea - εικόνα 2

Ο ήλιος χάνεται και το magic hour μετατρέπει τον ουρανό σε εξπρεσιονιστικό πίνακα, η αθηναϊκή ριβιέρα αποκτά την πιο μεθυστική της όψη: το ολοκαίνουργιο «Krabo» ξεδιπλώνει ένα νέο concept beachlife με μυκονιάτικη αύρα, το «Holy Spirit» ζεσταίνει τα decks του, ο busy χώρος του «Nalu» ανεβάζει τη διάθεση για νέες γνωριμίες και οι έμπειροι bartenders του «Balux Seaside» (φωτό) ετοιμάζουν τα κοκτέιλ που θα λειτουργήσουν σαν γαλατικό φίλτρο για όλα όσα θα ακολουθήσουν.

3. Clubbers’ delight

Καλοκαίρι σημαίνει παραλιακή | 5 σενάρια για εξόδους by the sea - εικόνα 3

Τα summer beats κυριαρχούν στη σκηνή της παραλιακής εδώ και χρόνια, η φετινή σεζόν όμως υποδέχεται το «Rox» ως εντυπωσιακό newcomer που ποντάρει την μπάνκα σε ηλεκτρονικούς ήχους ικανούς να κάνουν ακόμη και την cool tropical διακόσμησή του να ριγήσει, ενώ παράλληλα το «Bolivar Beach Bar» (φωτό) έχει επανέλθει με ένα ευρύ roster από παγκοσμίου φήμης DJs.

4.Greek kefi

Καλοκαίρι σημαίνει παραλιακή | 5 σενάρια για εξόδους by the sea - εικόνα 4

Καλά τα beats, αλλά χωρίς πενιά πλήρες πακέτο παραλιακής δεν έχεις. Και όσο κι αν η αθηναϊκή νύχτα έχει ρίξει ρυθμούς σε καθαρά προγράμματα πίστας, η «Φαντασία» παραμένει αξία σταθερή και ακμαία και το αποδεικνύει για άλλη μία χρονιά, με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου να περνάει τη σκυτάλη στον Κωνσταντίνο Αργυρό, που επιστρέφει στην παραλιακή από 22/6 για να τραγουδά μέχρι τα «Ξημερώματα» κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, έχοντας δίπλα του τον Νίνο Ξυπολιτά.

5. After hours ξεσάλωμα

Καλοκαίρι σημαίνει παραλιακή | 5 σενάρια για εξόδους by the sea - εικόνα 5

Σημείο αναφοράς στο χάρτη της αθηναϊκής διασκέδασης, το «Frangelico» συνεχίζει το μακρύ ταξίδι του στο νυχτερινό ξεσάλωμα, με τον Γιώργο Γιαννιά να κυριαρχεί στην ιστορική πίστα (δίπλα του οι Σάκης Αρσενίου και Βασιλική Νταντά), αν όμως λαχταράτε κάτι ακόμη πιο σκληροπυρηνικά ελληνικό, το «Voodoo Summer», με θέα στην παραλία του Αγίου Κοσμά, επιβεβαιώνει για άλλη μία χρονιά τη φήμη του ως ακλόνητης επιλογής για σέξι και χαβαλεδιάρικο after hours ξεφάντωμα.

Περισσότερες πληροφορίες

Fantasia

Λεωφ. Ποσειδώνος 5, Ελληνικό
  • Night Life

Bolivar

Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
  • Clubs

Nalu

Λεωφ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.