Ο Ψαραντώνης στο Kremlino για μια μοναδική βραδιά

Ο πάπας της κρητικής τζαζ στη μουσική σκηνή του Πειραιά στις 12 Μαΐου, με την Νίκη Ξυλούρη στο πλάι του.

Ο Ψαραντώνης στο Kremlino για μια μοναδική βραδιά

Απείθαρχος, απρόοπτος και αγέραστος, ο Ψαραντώνης έρχεται για μία μοναδική βραδιά στο Kremlino, για να απλώσει την αυτοσχεδιαστική του υπεροχή στην μουσική σκηνή του Πειραιά, υπενθυμίζοντάς μας γιατί θεωρείται σήμερα ως ένας τολμηρός αλλά και στοχαστικός ανανεωτής της μουσικής παράδοσης της Κρήτης και της Ελλάδας, συνθέτοντας αρχέγονες, κλασικές, και σύγχρονες μουσικές ορμές.

Έχοντας στο πλάι του την κόρη του, Νίκη Ξυλούρη, ο Ψαραντώνης θα ξεδιπλώσει το ανωγειανό του ταμπεραμέντο με τον απλόχερο τρόπο που το κάνει πάντα, σε μια μουσική παράσταση που θα περιλαμβάνει γνωστά τραγούδια από ολόκληρη την δισκογραφία του, αλλά και ανέκδοτα αποσπάσματα από τον δίσκο που ηχογραφεί, με τίτλο «Ο Ερωτόκριτος».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Λευτέρης Πανταζής και Άντζελα Δημητρίου μαζί στην "Αθηναία"

Μαζί τους οι Έλενα Τσαγκρινού, Άρις Πετράκης και Μαρία Πασαλίδου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/10/2025

Γιάννης Διονυσίου και Γιάννης Παπαγεωργίου μαζί επί σκηνής

Γιορτάζουν την κυκλοφορία του δίσκου με τίτλο "Λακούβα" με μια σειρά εμφανίσεων στον Σταυρό του Νότου Plus.

Η Μάγδα Βαρούχα και ο Χρήστος Αδαμόπουλος στα "Ακομπλεξ-Άριστα 2"

Επιστρέφουν για δεύτερη σεζόν στο "Ράδιο", στο Γκάζι.

Πέννυ Μπαλτατζή: Το swing γίνεται τρόπος ζωής στο "Stage 7"

Η ντίβα του swing παρουσιάζει τις Πέμπτες του Νοεμβρίου την παράσταση "Her Swing Majesty".

Μιχάλης Ρακιντζής και Κώστας Χαριτοδιπλωμένος στο απόλυτο anti-aging πάρτι

Οι δυο πετυχημένοι μουσικοσυνθέτες και τραγουδοποιοί στις πιο φουτουριστικά-νοσταλγικές βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Μία από τις πρεμιέρες της χρονιάς, με Νατάσα Θεοδωρίδου και Σάκη Ρουβά στο ''Εναστρον'

Οι δύο σταρ θα παρουσιάσουν -αρχής γενομένης από απόψε- ένα πρόγραμμα που φιλοδοξεί να μείνει αξέχαστο

Οι Πυξ Λαξ συναντούν Γιάννη Ζουγανέλη και Δημήτρη Σταρόβα στο Vox

Φέτος, ο χειμώνας στην Ιερά Οδό θα είναι 'για τις παλιές αγάπες'.