Τι θα δούμε τη φετινή σεζόν στο «PassPort Κεραμεικός»;

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της δεύτερης σκηνής του «PassPort Κεραμεικός» μέχρι τις γιορτές.

Τι θα δούμε τη φετινή σεζόν στο «PassPort Κεραμεικός»;

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της δεύτερης σκηνής του «PassPort Κεραμεικός» μέχρι τις γιορτές. Η αρχή γίνεται με το αξιοπερίεργο πάντρεμα του Δώρου Δημοσθένους με τη Λένα Κιτσοπούλου, ενώ ακολουθούν ατομικές μουσικές παραστάσεις των Πέννυς Μπαλτατζή, Αγγελικής Τουμπανάκη, Δήμητρας Σελεμίδου, Μαρίζας Ρίζου και Κυβέλης Καστοριάδη. Τις Παρασκευές του Δεκεμβρίου τις έχουν κλείσει οι Imam Baildi, ενώ τις Δευτέρες ο Γιώργος Ανδρέου, ο Γιώργος Καζαντζής και η Κορίνα Λεγάκη, που κάθε βραδιά θα υποδέχονται διαφορετικούς καλεσμένους.

Highlights του προγράμματος του Upstairs τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με τη Γιώτα Νέγκα, καθώς και η νέα πρόταση του Φοίβου Δεληβοριά, που θα παρουσιαστεί στις αρχές του 2018. Σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της κεντρικής σκηνής, όπου η μόνη συναυλία που έχει ανακοινωθεί είναι των Razastarr το Σάββατο 4/11.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Upstairs του «PassPort Κεραμεικός»:
Δώρος Δημοσθένους και Λένα Κιτσοπούλου
Σάββατο 21/10, 28/10 & 4/11
Πέννυ Μπαλτατζή Παρασκευή 27/10, 3/11 & 10/11
Μαρίζα Ρίζου Σάββατο 11/11, 18/11, 25/11, 2/12 & 9/12
Αγγελική Τουμπανάκη Πέμπτη 2/11, 9/11, 16/11, 23/11 & 30/11
Δήμητρα Σελεμίδου Δευτέρα 6 & 13/11
Imam Baildi Παρασκευή 1/12, 8/12, 15/12, 22/12, 29/12 & 5/1
Γιώτα Νέγκα 16/12, 23/12, 24/12 (ρεβεγιόν Χριστουγέννων), 30/12, 31/12 (ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς), 6/1 (Φώτα) & 13/1
Κυβέλη Καστοριάδου Πέμπτη 21/12 & 28/12
Γιώργος Ανδρέου, Γιώργος Καζαντζής, Κορίνα Λεγάκη Δευτέρα 4/12, 11/12 & 18/12
Φοίβος Δεληβοριάς από αρχές του 2018

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Σε αυτά τα μπουζουξίδικα αναστέναζε η Αθήνα στα 80s και τα 90s

Μία λίστα με τους πάλαι ποτέ ναούς της αθηναϊκής νύχτας, που κελαηδούσαν 7 ημέρες την εβδομάδα και θαμώνες που συχνά πήγαιναν σερί για δουλειά.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/01/2026

Καμία έκπληξη: Ο Θοδωρής Φέρρης γίνεται viral με το νέο άλμπουμ του, "Όσο Θα Γυρίζει Η Γη"

Προπομπός του άλμπουμ είναι το τραγούδι "Είπες", που εξελίσσεται σε μεγάλη επιτυχία.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει με ένα μουσικό threesome στο Κύτταρο

Ο τραγουδοποιός θα εμφανίζεται κάθε Σάββατο, από τις 24 Ιανουαρίου 2026, μαζί με τον Κωστή Χριστοδούλου και τον Σωτήρη Ντούβα.

50 χρόνια Αθηνόραμα: Όταν ο Κουρκούλης και ο Πλούταρχος ήταν... ανερχόμενοι

Ανατρέχουμε στο αρχείο των 50 χρόνων του αθηνοράματος και ξεχωρίζουμε στιγμιότυπα από τη βιωματική ιστορία της πόλης. Όπως αυτά τα πορτρέτα των δύο τραγουδιστών, όταν παρατηρούσαμε ότι είχαν ακόμη φωνή νεανική.

Τα μπουζουξίδικα των '80s αναβιώνουν στη λεωφόρο Συγγρού

Η Βαγγελιώ Φασουλάκη, ο Γιώργης Μανωλάκης και ο Θοδωρής Σούκας υπόσχονται να αναβιώσουν τον κόσμου του Σκυλάδικου μεταφέροντας την ατμόσφαιρα της εποχής.

Τα techno πάρτι και τα electro events που θα πας το επόμενο διάστημα

Μία λίστα με τα electro, dance και techno ραντεβού που θα παίξουν στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες.

Τα "ψαγμένα" lives του ΠΣΚ στην πόλη

Όλα τα "ψαγμένα" live του γουικέντ που φιλοξενούνται στην πρωτεύουσα.