Ο Μάκης Δημάκης σου ζητά αναφορά

Στο καινούργιο του τραγούδι «Θα στο πω για μια φορά» που θα σε προθερμάνει για τις εμφανίσεις του στον «Βοτανικό».

Ο Μάκης Δημάκης σου ζητά αναφορά

Οι fans του Μάκη Δημάκη, που τον ανέδειξαν σε hot όνομα της πίστας στη Θεσσαλονίκη αλλά και του χάρισαν επιτυχία στην περσινή του πρώτη σεζόν στην Αθήνα, τον έχουν ευχαριστηθεί αυτό το καλοκαίρι, καθώς έχει κυκλοφορήσει δύο singles μέσα σε ένα μήνα. Από την Black Music Label κυκλοφόρησε πρώτα το «Τι να μου πεις» και στη συνέχεια το «Θα στο πω για μια φορά» – και τα δύο σε στίχους του Αργύρη Αράπη και μουσική του Κωνσταντίνου Σαμλίδη. Στο δεύτερο, με συνοδεία από τον Νίκο Ζωιδάκη στη λύρα, ο διασκεδαστής τραγουδά στο ρεφρέν «Θα στο πω για μια φορά/πως τρελά με αφορά/πού γυρνάς και πού πας/σου ζητώ αναφορά». Φυσικά όσοι αγαπούν τα γλέντια και τα διασκεδαστικά λαϊκά προγράμματα δεν χρειάζεται να μας δώσουν αναφορά για το πού θα περάσουν το χειμώνα: Μάκης Δημάκης και Σταμάτης γονίδης θα συνεργαστούν από τις 22 Σεπτεμβρίου στον «Βοτανικό».

Άκου τα δύο νέα singles του Μάκη Δημάκη:



Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Σε αυτά τα μπουζουξίδικα αναστέναζε η Αθήνα στα 80s και τα 90s

Μία λίστα με τους πάλαι ποτέ ναούς της αθηναϊκής νύχτας, που κελαηδούσαν 7 ημέρες την εβδομάδα και θαμώνες που συχνά πήγαιναν σερί για δουλειά.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/01/2026

Καμία έκπληξη: Ο Θοδωρής Φέρρης γίνεται viral με το νέο άλμπουμ του, "Όσο Θα Γυρίζει Η Γη"

Προπομπός του άλμπουμ είναι το τραγούδι "Είπες", που εξελίσσεται σε μεγάλη επιτυχία.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει με ένα μουσικό threesome στο Κύτταρο

Ο τραγουδοποιός θα εμφανίζεται κάθε Σάββατο, από τις 24 Ιανουαρίου 2026, μαζί με τον Κωστή Χριστοδούλου και τον Σωτήρη Ντούβα.

50 χρόνια Αθηνόραμα: Όταν ο Κουρκούλης και ο Πλούταρχος ήταν... ανερχόμενοι

Ανατρέχουμε στο αρχείο των 50 χρόνων του αθηνοράματος και ξεχωρίζουμε στιγμιότυπα από τη βιωματική ιστορία της πόλης. Όπως αυτά τα πορτρέτα των δύο τραγουδιστών, όταν παρατηρούσαμε ότι είχαν ακόμη φωνή νεανική.

Τα μπουζουξίδικα των '80s αναβιώνουν στη λεωφόρο Συγγρού

Η Βαγγελιώ Φασουλάκη, ο Γιώργης Μανωλάκης και ο Θοδωρής Σούκας υπόσχονται να αναβιώσουν τον κόσμου του Σκυλάδικου μεταφέροντας την ατμόσφαιρα της εποχής.

Τα techno πάρτι και τα electro events που θα πας το επόμενο διάστημα

Μία λίστα με τα electro, dance και techno ραντεβού που θα παίξουν στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες.

Τα "ψαγμένα" lives του ΠΣΚ στην πόλη

Όλα τα "ψαγμένα" live του γουικέντ που φιλοξενούνται στην πρωτεύουσα.